⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 794
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Къде има веган сладолед, но трябва да е без глутен, без млечни, да не е с ягоди, малини, горски плодове, цитруси, да не е с черен шоколад...? Знам, че е почти невъзможна задача, но все пак...

това ще е по-скоро сорбе а не сладолед. В смисъл замразено намачкано пюре от подходящия плод. Банан, манго или каквото там. но не съм сигурна че толкова изчистено може да бъде купено. Купувала съм сорбе но от горски плодове и никога не съм се зачитала какво има вътре още освен намачкания плод.

# 211
  • Варна
Къде има веган сладолед, но трябва да е без глутен, без млечни, да не е с ягоди, малини, горски плодове, цитруси, да не е с черен шоколад...? Знам, че е почти невъзможна задача, но все пак...
Аз си хапвам веган ванилия от Джелато-то на ъгъла на Сливница и Стефан Караджа /бившето Raffy/

# 212
Ще го проверя още днес. Благодаря!

# 213
   Има една домашна рецепта, толкова е елементарна и разпространена, че малко ме е срам да я пиша като "рецепта", но може пък някой да не я знае Simple Smile. Обелен и нарязан на парченца банан се замразява във фризера. Изваждаш го за 3-4 минути, да се поотпусне малко и пасираш с пасатора. Аз замразявам в буркан с широко гърло, за да пасирам директно в буркана. Вкусът е абсолютно "сладоледен". Може да му се сложат разни добавки, но и без нищо си е чудесен.

# 214
  • Варна
Моля за препоръка за изпитан медицински педикюр - става въпрос за тийнейджър с болка от врастнало нокътче. Благодаря предварително.

Водих моята госпожица за същия проблем в студио 24: https://studio24.bg/meditsinski-pedikyur-v-v-podolog-s456

# 215
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой запознат ли е с цените на сладоледа в Трошево? Класик се казваха по спомен.

# 216
Някой запознат ли е с цените на сладоледа в Трошево? Класик се казваха по спомен.
Къде е това в Трошево ? По магазините са се оляли с цените и качеството е под всякаква критика ...

# 217
  • Варна
Варна, кв. Трошево, ул. "Младежка" 3, тел 0899 944 212

# 218
3,90 малките кутии, големите май 10 и нещо. Онзи ден взех малки и за тях съм сигурна Simple Smile

# 219
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много благодаря момичета

# 220
  • Варна

400мл. - 3,90лв., 900мл. - 9,30лв. 4000мл. - 16,00лв.

# 221
Варна, кв. Трошево, ул. "Младежка" 3, тел 0899 944 212

Това е бившата Апостол Славов в посока към  Смирненски. Там има едно като прозорче на приземен етаж на къща.
Показано е на ъгъла на картата , но не е там. По-нагоре  е, но преди пресечката на Вярност

# 222
Здравейте, както повечето дами и аз избягвам сладко. Много обичам, но избягвам. Въпросът ми е, че все пак, когато реша да "си награда волята" Joy, не мога да си харесам качествени шоколадови бонбони. Вие какви купувате и откъде?
Допълвам, че фереро ми омръзна ха, линд във високите кутии също не харесвам. Нещо от типа на някогашната Лилия, ако се сещате.

# 223
  • ВАРНА
Ето го магазина за сладолед

# 224
  • Варна
Продукти the pink stuff видях на базар Левски, в магазинче под цветарския.

Общи условия

Активация на акаунт