⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 145
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
За нотариус- звъннете в офиса на нотариус Полина Миткова, мисля че предлагат такава услуга.

# 661
 Бихте ли ми препоръчали, моля, нотариус, който извършва услуги по домовете. Нотариусите, които съм ползвала, не извършват такава услуга.
ако се обадите на регионалната камара дали няма да Ви дадат инфо ? Това е сайта има и телефон но не мога да го копирам да ви го публикувам в момента https://rnk-varna.org/

Някой отказват за конкретен момент защото имат много работа, някой жени може и да се притесняват къде ще трябва да посетят....
Или потърсете някой който е позициониран близо до адреса на който трябва да отиде

За физиотерапия от няколко места чух добри отзиви за medicallife - на спирката на базар Левски

Тъкмо им разглеждам сайта, защото видях, че имат процедури с ERGON-IASTM Technique, което ми препоръчаха при  миофасциални ограничения и увреждания.
Тази процедура няма да се покрива по здравна каса според мен.

Когато е по каса също така не мисля, че може да си избираш кой да прави процедурите. Или не са ме информирали за тази опция където ходех. Който е на смяна той ги прави.

# 662
  • Варна
От известно време обмислям майка ми, която е на легло, да ми даде пълномощно за разни неща и си мислех, че веднага ще намеря нотариус да дойде. Като чета, направо се втрещих. Ако намерите, пишете, моля. Може и на ЛС.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:47 от stenly

# 663
   Аз не съм свършила работата още, но да кажа. На осем нотариуса се обадих. Те, разбира се, не отговарят лично, а техни сътрудници. Засега от само един имам уговорка за следващата седмица, да се чуем отново, вероятно ще стане. Когато стане, ще пиша. Предварително - не. И аз не очаквах да е сложно, защото не очаквам безплатна услуга. Колкото трябва ще платя. Но били ангажирани, хората и не искат да ходят на адреси. Никого не съдя, всеки си познава работата. Но на мен ми трябва и този проблем трябва да го реша.

# 664
   Аз не съм свършила работата още, но да кажа. На осем нотариуса се обадих. Те, разбира се, не отговарят лично, а техни сътрудници. Засега от само един имам уговорка за следващата седмица, да се чуем отново, вероятно ще стане. Когато стане, ще пиша. Предварително - не. И аз не очаквах да е сложно, защото не очаквам безплатна услуга. Колкото трябва ще платя. Но били ангажирани, хората и не искат да ходят на адреси. Никого не съдя, всеки си познава работата. Но на мен ми трябва и този проблем трябва да го реша.
Проверете при нотариус Милков, под Орбита му е кантората.

# 665
Но били ангажирани, хората и не искат да ходят на адреси. Никого не съдя, всеки си познава работата. Но на мен ми трябва и този проблем трябва да го реша.
Може и от периода да е. Август месец е много натоварен заради многото българи които се връщат от чужбина и искат да си свършат всичко тук , а и е отпускарски сезон за служителите. Ако можете изчакайте след 15.09
Питах познати, които са ползвали такава услуга казаха нотариус Дионисова се е отзовала тогава.

# 666
  • In transit

За физиотерапия от няколко места чух добри отзиви за medicallife - на спирката на базар Левски

Когато е по каса също така не мисля, че може да си избираш кой да прави процедурите. Или не са ме информирали за тази опция където ходех. Който е на смяна той ги прави.
Точно за тези мога да се подпиша с две ръце, че не стават! И на мен ми ги препоръчаха, но лекарката изписва едни и същи процедури на всички хора, имам наблюдения и върху приятели, които ходиха преди мен. Изобщо не съм доволна, никакъв ефект нямаха процедурите при мен и една приятелка, като двете бяхме с различни проблеми.
След това правих втори курс в Св. Марина и там усетих вече разликата.

Иначе да, ако ходиш някъде по каса не можеш да избираш кой да ти прави процедурите.

# 667
  • Варна
Мъжът ми не беше доволен от физиотерапията в медикал лайв на базар Левски. И двамата ходихме в лечебно-възстановителен център Сано зад кметство Приморски, доволни сме от процедурите там.
По-рано някой пита за бюджетни слънчеви очила - бих препоръчала тези на dm и Lilly, смятам, че са читави, имат нужните документи.

# 668
  • България-Варна
От известно време обмислям майка ми, която е на легло, да ми даде пълномощно за разни неща и си мислех, че веднага ще намеря нотариус да дойде. Като чета, направо се втрещих. Ако намерите, пишете, моля. Може и на ЛС.

Здравейте за Нотариус помощник  Пламена  Близнакова 0877612349 .
Ходи по домовете а кантората се намира на ул.Съборни 12 на гърба на Община Варна.

# 669
Точно за тези мога да се подпиша с две ръце, че не стават! И на мен ми ги препоръчаха, но лекарката изписва едни и същи процедури на всички хора, имам наблюдения и върху приятели, които ходиха преди мен.
Ето за това харесвам форума, благодаря за споделеното.

# 670
За физиотерапия сме доволни от МЦ Сано-А.

# 671
  • Варна
В Аспарухово има ли магазин с турски стоки?

# 672
В Аспарухово има ли магазин с турски стоки?
Имаше едно новооткрито магазинче срещу пазарчето до у-ще “Любен Каравелов”.
А и в дрогерията до ДКЦ-то има много турски стоки по мои наблюдения.

# 673
В плод-зеленчука срещу Кип-а има разни турски стоки.

# 674
  • Варна
В плод-зеленчука срещу Кип-а има разни турски стоки.

Това къде точно? Не познавам добре квартала.

Общи условия

Активация на акаунт