Изпитани сайтове за парфюми - май и юни 2024

• 101 745
  • 674
  •   1
Отговори
# 510
Съвсем скоро имах горчив опит с поръчка от там. Реално проблемът не беше в Нотино (да ги похваля за супер бързия съпорт и перфектната им комуникативност с грижа за клиента), а в DPD, които изпълняват доставките им. Два пъти не успяха да доставят един пакет до адреса на Лерон. И двата пъти връщаха пратката към Нотино с мотива, че адреса бил грешен или непълен. Пълен абсурд! На този адрес в Берлин имам десетки други доставки от всякакви сайтове само DPD не можаха да го намерят, къде е! Така, че имайте 1 на ум...
В тази връзка да попитам, има ли някой тук с подобно неприятно преживяване с DPD и адреса на Лерон?

# 511
# 512
Може ли да ми кажете код за Елинор освен summar, че той е само за някои продукти?

# 513
  • София
Може ли да ми кажете код за Елинор освен summar, че той е само за някои продукти?
Страница 1 има таблица с кодовете

# 514
И аз се включвам с добър отзив от www.rafinadparfumerie.com
Поръчах discovery set на VIOLET, DUSITA (3 мостри по избор), Sora Dora и 3 мостри на Marc-Antoine Barrois. Останалото на снимката - 5 мостри е подарък по техен избор (не видях къде мога да напиша нещо, но съм чела мнения тук, че можеш да ги помолиш за конкретна мостра). Поръчах петък късно вечерта и днес пристигна с UPS. Всичко беше добре опаковано.
Сета на VIOLET в момента е намален и понеже от доста време се канех да го поръчам и наскоро тук или в другата тема се спомена, че някои парфюми на марката ще ги спират и/или преформулират реших, че щом е намален скоро може и да изчезне https://www.rafinadparfumerie.com/product-page/discovery-set-violet
Пробвах кодове от стари мейли и каквото друго намерих от постове и за сета на Sora Dora сработи "Promo code: NEW / Valid for all NEW Fragrances / Discount: 15%" който хвана и сета на DUSITA

# 515
  • София
В полето за коментар към поръчката пишеш мострите, които искаш да ти изпратят. Ако има фабрични, изпращат такива, ако няма, правят отливки. Simple Smile

# 516

Знам, но за Елинор няма,

# 517
  • София
Две страници са. Едната е само с кодове за Елинор.

# 518
  • София

Знам, но за Елинор няма,
18 кода има пробвайте ги

# 519

april - 22%

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 21:37 от НУКИ

# 520
Кодовете на Елинор не ми хванаха парфюм на BDK, стана само с welkome и лоялната програма.

# 521
  • София
mack20 дава 20% отстъпка за BDK в Елинор. Сега пробвах.

# 522
mack20 дава 20% отстъпка за BDK в Елинор. Сега пробвах.
Не знам защо не ми се получи. Ама свърши вече, поръчах.

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт