Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 858
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 1 815
Бър, продължавам с палците.

# 1 816
  • София
Благодаря, момичета.

Реално съм спокойна, предчувствието ми е добро. Дано се окаже и вярно.

# 1 817
Ох Бър, дано по-бързо установят категорично проблема, за да започнат адекватно лечение и да има по-скоро подобрение. Стискам палчета! И за нея, и за съпруга й.

13 наистина липсва, стига само е размахвала палци, а да дойде да полеем уволнениетоооо Simple Smile Beers

Скъпо е по курортите, но наистина има и места с по-разумни цени. Има си капани, и тук, и навън. Хващали сме се и ние, но понеже напоително ходим все на едно и също място за основната почивка, вече ги знаем и ги избягваме успешно. Миналото лято чаша вино в супер оборотно заведение струваше колко тук при нас. Не съм спец и не мога да оценя качествата му, но не беше зле. Има и отвратителни места с нереално високи цени, има и много прилични с нормални цени.

Минах през пазара и освен всичкото зарзават, помъкнах и един крайно нетипичен за мен панталон с широки крачоли. Ама понеже съм висока като табуретка, ще се наложи леко да го подкъся.

# 1 818
  • София
Ще е наред. В болниците е ок, личните лекари навсякъде са зле. Едни разпределители. Рядко има добри диагностици.

# 1 819
Ко прайте? Аз готвя, ММ вчера изгради стената на стаята, днес вече шпаклова . Като реши да се хване с н що го прави топ, ама докато реши......С години съм чакала.
    На два пъти днес се излива проливен дъжд.Снощи, докато бях на концерт много е валяло.Еднстс кола на децата е мокра вътре,защипали одеяло с вратата, за да предпазят стъклото , ако има град.И то се напоило с вода и мокро.
    Казах ли ,че готвя?

# 1 820
  • София
А ние ще ядем каквото има в хладилника. Баш е ден за хляб, домати, сирене, зехтин, маслини и винчок. Мисля за едно последно за днес кафенце...

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 17:35 от бъръльо-бъръльо

# 1 821
  • София
Бър, стискам палци за майка ти!

Бърди, и за твоята майка не съм спирала да стискам! Радвам се за добрият развой и се надявам все така добре да е!

Аз готвих сутринта. Пилешка супа и пържен телешки дроб. Сипах в една чиния две лъжици брашно за дроба и изтървах отгоре тигана. Поне той беше още празен. Но всичко стана в брашно - шкафове, под, аз. Почистих, довърших готвенето и си казах, че днес вече няма да пипна друго. Само пуснах пералня следобед. Сега съм на дивана.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 17:50 от Pandachina

# 1 822
  • София
Панди, как е Пантата?

# 1 823
  • София
Добре е, Бър! Благодаря, че питаш!

# 1 824
  • София
Много ми е симпатична, интересна и ценна емоционалност има. Много да й се радваш.

Да се оплача, че на новия ми телефон не мога да намеря и с ударение. Никак не излиза. Егати динозавър съм.

# 1 825

Разглеждахме с Тилката годишника на училището досега. И съм горда от себе си, че не ревнах. 🤣

При нас е порой вече близо 48 чАса и е 12 градуса. Дават да е така до вторник.

За вечеря днес съм обещала вредности. А именно- ролца от “раци” в еърфраера, сосчета разни, а и пролетни рулца, може и салата да направя.

Бър, ако задържиш просто на и- то не става ли?

# 1 826
  • София
Не става. Така беше на старото ми Шаоми. А сега съм със Самсунг. Срам ме е да питам домашните, ще ми се смеят.

# 1 827
Аз и на лаптопа не знам къде е, за това все Й слагам.

# 1 828
Питай Гугъл ногава. 😉
Започнах The gentlemen . Гай Ричи си е Гай Ричи. 🥰

# 1 829
И аз не знам къде е? Айфон, ако знаете помогнете на другарче в беда, моля!

Пиле с бамя на фурна правих аз. Само дето нямам желание дори да го опитам .

Общи условия

Активация на акаунт