Пазаруване от about you - тема 29

• 81 945
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Мимозо, тури и две кофички кисело мляко и един Ляб вътре...чу ли... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чанта, която не ги побира..ка беше, да не се хвали Joy

Вчерашните две по ми харесваха на мен, не че си ме питала де....

Какво мляко, БЕ? Казва се "Две бутилки вино и един хляб". А аз винаги добавям, че хляба не е задължителен. Laughing

Чудесни покупки, Мимоза. Да си ги ползваш със здраве. Най-много ми допадна Вера-та, само намирам кусур на всичките, че нямат прегради.

# 136
Благодаря! 🌺
Прегради нямат, но имат вътрешни джобове, а вчерашните две и външен.
Чантата е аксесоар, ама аз ги нося като че ли отивам за седмица на почивка 🤣 Ако артисам на пътя ще преживея спокойно няколко дни с багажа 🤭
Вера-та е хубава, но няма обем - плоска е и ще видя дали ще ми побере и как ще стои инвентара 😃
Май ще е добре да се отърва от ненужните неща, които влача ежедневно.

# 137
  • Пловдив
Аз нося малки чанти, но показаните ми харесват. Загледах се по марката, заради mimoza Simple Smile. Mного хубави моделчета за моя вкус предлага.

# 138
Сетих се, че имам и тази на HARBOUR 2ND. Това е най-сладката и удобна малка (не толкова малка всъщност) чанта, която съм имала. Но съм я купила за ... 54 лв! Никога няма да дам 200 за нея.
https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/chanta-za-prez-ramo-silvia-17413831
А тази, която съм върнала е била една от големите торби в кафяво. Беше ми тежка, голяма и изглеждаше като носена, толкова омачкана.

# 139
Харесала съм този панталон, но ми се иска да го взема максимално “на сметка”
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/weekend-max-mara/pantalon-s-rab-starlet- … _campaign=product
Не ми е никак спешен, мога и сезонна разпродажба да изчакам в края на лятото. В момента няма код и явно следващите кодове няма да се засекат с текущото намаление. Та се чудя колко още да го чакам и реалистично ли е да дебна за 50% намаление.
Иначе онзи ден си взех поръчка, доволна съм особено от дънките:

Иначе по темата с чантите, аз си купувам основно, да не кажа само Фурла, а АЮ определено не им е силата в тази марка.

# 140
Миналата година, но не помня кой месец беше /септември, октомври/ имаше големи намаления до - 70%, вкл. "премиум", и на Макс Мара имаше доста неща сериозно намалени.

---
Знам, че всички внимавате, но пак да не се подмами някой по маркови неща намалени из мрежата.

# 141
Получих си кецовете, доволна съм.Имам и пликче с намаления.

Да сте поръчвали сандали на марката Cosmos Comfot?Харесват ми като външен вид, а и гледам че стелката не е като люспа дебела, но не е и с голяма платформа.Нещо средно ми трябва и ги загледах тях.Мнение?

# 142
Миналата година, но не помня кой месец беше /септември, октомври/ имаше големи намаления до - 70%, вкл. "премиум", и на Макс Мара имаше доста неща сериозно намалени.

---
Знам, че всички внимавате, но пак да не се подмами някой по маркови неща намалени из мрежата.

Това, което се казва в новината, е различно, т.е. няма общо с голямото намаление, макар че то привлича риби, факт.
Визира се направа на сайтове, наподобяващи визуално сайтовете на споменатите в статията известни марки. Подобни измами из нета вървят не само с електронна търговия, ами и с имейли, които се пращат уж от банката, пощата, dhl и пр. и приканват потребителя да си въведе лични данни, номера на карти и пр.
На този тип измами им се казва фишинг. И обикновено се изисква малка доза бдителност - домейнът е различен, но с прост поглед може да се хване разликата и от там, че даден сайт е измама. Например оригиналният сайт е nike.com, а фалшивият би бил нещо от сорта на nike-com.xyz

# 143
Постът над мен пита кога да очаква намаления на Макс Мара. Отговарям каквото знам. Другото нарочно е отделено с черта и е ясно на всички, че няма отношение към първото.

# 144
Постът над мен пита кога да очаква намаления на Макс Мара. Отговарям каквото знам. Другото нарочно е отделено с черта и е ясно на всички, че няма отношение към първото.
Благодаря ти много за поста. Ще се оглеждам и мога да чакам до end of season. Остана ми нещо като психологическа травма, защото отстъпките с ония кодове за РД не ми хващаха нищо RL, нито Макс Мара (оплаках се поне 3 пъти тук 😂😂😂) Сега ми е въпрос на част да ги издебна изгодно, иначе нищо не ми трябва спешно, защото бременея 😃

# 145

Така става като не чета дългите постове, извинявам се за объркването Simple Smile

# 146
  • София
Всеки път досега изпусках намаленията на Десигуал, ама този път са го оставили по- дълго. Ето тези боти си поръчах https://www.aboutyou.bg/p/desigual/boti-chelsea-11921338 Малко се притеснявам дали ще са ок, защото съм с висок свод.

Дойдоха днес- много, много красиви, а и ги взех за 72лв. За съжаление, както и предполагах, не стават за хора с висок свод, много ме е яд. Cry

# 147
Е, то за RL и MM е някак оправдано, но за PULL&BEAR и Бершка вече е необяснимо. Как да е, тяхна си политика някаква на тези брандове. Някъде към 30 мисля бяха общо марките нехващащите код. Жалко, че не ги извадих на списък, когато ги имаше в пост на АЮ.
Иначе това съм го вземала уж като пълнеж към поръчка на 43 лв., а се оказа, че седи изключително добре и всъщност само него не върнах от цялата поръчка. Но си беше намалено от самото АЮ.
https://www.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/bluza-jainab-10164733

# 148
Хубава блуза, ако я бях засякла, не бих я пропуснала. Голямо дебнене искат тия марки за намаление. Разбирам да не ги намаляват, но за тази конкретна “игра”, супер ексклузивна за РДто, се учудих. То бяха чатове, то нацелване на думички, големи маймунджилъци. Явно цаката му е в end of season намаленията. Тогава дали ще има размери обаче, въпрос на късмет.

# 149
Получих шареното палте Десигуал - замина обратно веднага. Стоеше добре, приятно, но прецених, че са му много 96лв. и зелена чанта- разкошна и е по- голяма отколкото си представях. Остава.

Тениска Адидас- много къса, връщам я.

Светлината не е много добра, но нямам голям избор...

Общи условия

Активация на акаунт