Пазаруване от about you - тема 29

• 82 902
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Получих си роклята   https://m.aboutyou.bg/p/love-divine/roklya-love882-1-10607999 няма изненади, беше опакована в стил - Wikkiki - сгъни на руло  и бутни.
Не очаквах друго, беше излязла единична бройка, която е била вече пробвана. Оригиналната опаковка е в отделно пликче подплатата, роклята в друго с хартия опънати и пак в общ плик. Както и да е, вече имам розов тюл от същата марка затова го знам. Размер М отново ми пасна, уголемени са.
Същата е като в сайта, опитах да снимам, но цветовете се преливат, а модела е сниман в движение и показва реално. Дължината е 103см набързо на тази "жива" материя. Подплата - подвижна тип комбинезон, памучна смес, синьо-лилава
Спуска се леко като перце, не изпъкват широките ръкави, добре ушита
Скрит текст:

# 496
Ваучерите от утре

15NADI - Ваучерът може да бъде осребрен от: 28.05.2024 г. - валиден до 30.05.2024
TEYA15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 28.05.2024 г.
STEFIE15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 28.05.2024 г.
MIAR15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 28.05.2024 г.

GABIS15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 29.05.2024 г.

IVOMILA15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 30.05.2024 г.

За началото на юни също не се очертават кодове за 20 и 25%.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 11:58 от AeroJ

# 497
Здравейте, от 2 години поръчвам от about you и като цяло съм доволна. Последно време оставам с впечатление, че са се вдигнали много цените, вече не ми пращат персонални кодове за отстъпка и бях разредила пазаруването от там. Отделно, че нищо не ми беше харесвало.

Идвам с въпрос относно връщанията, защото съм позабравила. На 23 май преди почивните дни оставих пратката в Еконт за връщане с етикета, който беше вътре в плика. Обаче сега гледам в профила и още не е отразено, че продуктите са върнати. Статуса се сменя чак след като ги получат или още докато пътуват към тях? Малко се притесних, защото върнах артикули за 200 лв и не си взех бележка от Еконт. Никога не съм имала проблеми нито с about you, нито с Еконт, ама сега няма как да докажа, че съм ги върнала без бележка.

# 498
  • Пловдив
Аз отбелязвам в профила си кои продукти от поръчката връщам и гененрирам документ за връщане от там.
Получавам имейл за отразено връщане.
Нося в Еконт със залепена товарителницата от плика, в който съм получила поръчката и с генерирания документ вътре.
Получавам имейл и около 5-6 дни по-късно "артикулите, които сте върнали, пристигнаха" - нещо такова.
После още 6-7 дни и ми връщат парите по сметката от профила.

# 499
Аз никога не съм генерирала документ от профила, директно нося пратката с етикета от плика в Еконт. Обаче не си спомням колко време отнема да се смени статуса в профила…

# 500
  • Варна
И аз не генерирам нищо, нали ги имам документите.
На 16 май оставих за връщане в Еконт. Парите получих днес.

# 501
И аз не отбелязвам кои стоки връщам, защото генерира нова товарителница, а искам да използвам тази, която е сложена в плика.

# 502
Рано е още. Днес получих имейли за връщанията ми от 22.05. Имайте предвид, че примерно обувките се обработват по-бавно от дрехите. Та нищо, че връщате в една пратка, едното може да се забави с обработката и да не е включено в имейла.

# 503
Благодаря за отговорите! Тоест статуса ще се смени директно, че са получени? А не че пътуват към тях? Знам че отнема някакво време, просто не си взех бележка от Еконт и се чудя дали всичко е наред с връщането.

# 504
За да сте спокойна си сложете приложението на Еконт. Там ще е отразено какви пратки имате изпратени и към кого.
Според мен се притеснявате напразно.

Иначе аз винаги си отбелязвам в профила кое връщам, но използвам оригиналните документи за връщане. Освен ако не е второ връщане и няма как.

-----

Като стана дума за връщане се сетих, че не съм писала за това.
Много е симпатично. Обаче нали е в детската секция и реших да поръчам един размер над моя. Заради гръдната обиколка, да не би да не ме хване. Да де, ама то ръкавите ми дойдоха дълги. Та сега съм поръчала моя си размер. 63 лв с код.
https://www.aboutyou.bg/p/liu-jo/pulover-14185777

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 16:16 от AeroJ

# 505
  • Сф
Имам от 18 ти  и 19 май връщания. Онзи ден чак получих известия че са получени от АЮ  и тогава се отрази и в профила. По сметка още чакам. Много е рано, излишно се притеснявате.
* Имам приложението на Еконт, и там също се вижда движението както са ви писали.
Не взимам бележки от Еконт.

# 506
  • Пловдив
аз от профила генерирам само документа за връщане, не  и лепящата товарителница. Ползвам тази, от плика с получената поръчка.
Така, според мен, още преди да се чекне тръгването от офис на Еконт връщането, те вече "знаят", че връщам... Wink

# 507
Днес получих хабер, че съм нарушила правилата за 100 дни връщане, но понеже съм лоялен клиент- бля, бля, бля , са го уважили.
Тръгнах да връщам поръчки аз и като върната са отчели рокля от юли месец,  сумата съвпада с върната от тях вчера. Онази рокля си я нося .😂
Сега става въпрос за същата, но колежката не я одобри. Нямам идея как така бъркат поръчките, ако и артикулите да са същите, но са с различна цена.
Утре ще им звъня.

# 508
  • София
Аз също съм мислила дали нещо върнато няма да изчезне, обаче те работят на камери през цялото време. Не взимам бележки, но поне до момента нищо не ми се е губило.
Днес са отказали в Спийди да дадат пратка на сина ми, защото е под 18 и казали - заради камерите.

# 509
Аз също съм мислила дали нещо върнато няма да изчезне, обаче те работят на камери през цялото време. Не взимам бележки, но поне до момента нищо не ми се е губило.
Днес са отказали в Спийди да дадат пратка на сина ми, защото е под 18 и казали - заради камерите.

Спиди да, са така. Даже телефона се подслушва, защото после на живо ми каза, че ако по телефона не бях казала че сина ми, който е на адреса и може да вземе пратката, нямал 18г..можело да му я даде, но телефоните им се следят Wink

То си има резон де...нека има правила все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт