Пазаруване от about you - тема 29

• 82 906
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Днес дойде-супер ми е Simple Smile и като материя и как стои.Даже бих я поръчала в червено ако имаше. https://www.aboutyou.bg/p/influencer/pulover-8612199

# 511
Както до вчера ги нямаше, така днес има пълна номерация. Пуснах и аз едни, ама като четох препоръката на Тета с един номер надолу. Плачеше някаква булка в чуждестранен сайт, че само ивиците били естествена кожа, а другото - не, но реших да ги пробвам.
https://www.aboutyou.bg/p/skechers/niski-maratonki-jade-16184228

# 512
От това което виждам от снимката целите са естествена кожа. Поздрави на булката 😉

# 513
Както до вчера ги нямаше, така днес има пълна номерация. Пуснах и аз едни, ама като четох препоръката на Тета с един номер надолу. Плачеше някаква булка в чуждестранен сайт, че само ивиците били естествена кожа, а другото - не, но реших да ги пробвам.
https://www.aboutyou.bg/p/skechers/niski-maratonki-jade-16184228

Да ти кажа, не ми прилича на ест.кожа, честно..то няма пори, как ще е естествено...виж велурът да, е естествен май.
Бях пуснала търсачката с филтър "ест.кожа"...но явно не е ок филтъра, или описанието, или друго....

После за английското изписване видях че го превежда като смес синтетика някво такова уж кожа Joy..модерно някво никакво Stuck Out Tongue Winking Eye

А, ей го...duraleather е в сайта на скечърс

Скъпи са сега, аз за 75 ги взех....балатумките Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 14:11 от teta75

# 514
То, ако е смесено няма как да не излиза в търсачката. Като е дадено по описание "Външен материал: Кожа, Синтетика" и се появява като филтрираш по естествена кожа. Ще ги видя като дойдат. Те, ако са ми големи 35, трябва да са златни да не ги върна.

Иначе си бях включила уж да ме известят, ама добре, че сама си видях, че са ги пуснали пак. Известие така и няма още.

# 515
Така е за търсачката...аз просто недоогледах тогава.
После чак поразучих и да, НЕ са ест.кожа, то се и вижда на живо...
Според мен не си заслужават цената от 150 пари категорично...
На мен са ми свободни 38 номер..за това ги оставих.
Ей го сега филата е 40 и ходих за череши и палеца нещо взе да ми подпира и леееко се поизнервих.
А в балатумките пръстите ми са на широчко...

# 516
На мен 35 ми бяха големи, а всички обувки на марката са ми този размер.
От друг сайт ги поръчвах, на по-ниска цена бяха. Според мен не бяха изцяло естесвена кожа, но са много симпатични и бих ги запазила, ако не ми бяха големи, но уви Sad

# 517
Birdflower, a иначе от другите марки какъв размер си? Защото аз съм 36, но ми е нормален крака към тесен. Та имам съмнения дали и 35 няма да е голям.

# 518
22 см точно ми е стъпалото и по това се ориентирам за размер. Кракът ми е тесен. В последно време основно Скечърс нося, все 35 са ми техните неща, с изключение на едни боти 35.5, които са ми малко широчки. Имам Кларкове 35, 35.5 и 36 - пак съм ги поръчвала по дължината на стелката и всички са ми ОК.

# 519
И моето стъпало е 22 см, но скечърс взимам 36, не ми се вадят като ходя. Три чифта маратонки и едни боти имам на марката.
Скрит текст:
изпрани в пералнята и изсушени в сушилнята

# 520
  • Сф
Писаха ми , че в една от последните поръчки имам дефектен артикул. Ами нямам. По тоя повод ми пуснаха код 20% за промоции. Тц, тц, тц, тъкмо да се спра и айде пак.  Отивам.
Получих си вече и парите за върнатите артикули. Още един коз. ..Сбогом чеда Simple Smile за тая вечер

# 521
Ох, Тета, докато се сетя кои обувки исках да ти покажа вчера и то стана днес.
Тези също излизат, ако се филтрира по естествена кожа, понеже забележи, тази лента била кожена. Нищо, че те основно са плат.
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/sandali-elba-4566785

# 522
А, нищо, не се притеснявай...аз по принцип го знам това и по възможност проверявам описанието по оригинален сайт на марката или клипчета в тубата, или по други начини...но тогава бързах и недогледах.
Просто и вас подведох тогава, за което се извинявам...

# 523
Аааааа, моля, моля. Аз сама си се подвеждам и сама много добре. Харесаха ми много на външен вид. Материал не съм видяла да обсъждате, дори да сте. Но навсякъде бяха свършили малките номера. Иначе прочетох описанието на материала и преди поръчката.

----

Някой друг има ли проблем с отбелязване на връщане в профила? Периодично ми се появява това поле отдолу, въпреки че данните за сметката са попълнени в самия профил. Вчера имам 14 имейла за потвърждение на банковите данни, макар че ги вкарвах повече. И в края на краищата пак не мога да отбележа продукт за връщане. Излиза надпис "Грешка при обработка на връщането"
Скрит текст:

# 524
  • София
Имам спомен, че някоя беше правила рекламация месеци след поръчката на обувки.
Не че съм дала много пари, но ме ядосаха едни Мустанг - шити с някакъв конец, който постоянно се изнизваше, явно се е развръзвал. Аз режа и връзвам, режа и връзвам....и се оказва, че май са само шити, защото половината обувка се отдели от подметката, където се разши. Конецът е тип копринен, ако се сещате, затова възлите не държат.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 17:50 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт