Пазаруване от about you - тема 29

• 81 954
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Мимоза,моето е еко кожа,но сега ходих да погледна-еднакви са.Имаш предвид извивката за бюста,нали?

# 586
Да, при бюста. Аман значи! Weary
Това е Gipsy. Погледнах и ментовото и то като че ли не е съвсем еднакво  но не ми е направило впечатление като е облечено. Погледнах и двете на Oakwood - абсолютно еднакви. Затова се зачудих.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 18:50 от •mimoza•

# 587
Отзиви за този пуловер?

Имам спомен, че някой го беше коментирал, но не помня с добро или с лошо 😂 най-вече ме интересува дали си заслужава цената, на която е в момента.
Мек е, по тялото. Хубав е, ама чак уау. Моят беше 50 лв

# 588
  • Пловдив
И аз бях поръчвала този пуловер,но го върнах. Освен че е мек,друго не ме впечатли. 70лв са му твърде много.

# 589
Още един отзив дс да дам за банския.На някой може да е полезно.

Много хубав цветово,но няма съхнене.Приключих с бански на каквито и да е марки,утре ще ходя за обикновен полски или китайски Grinning

# 590
  • Бургас
Много полезен отзив. Махам всички бански от любими. Имам и доста бельо. Дали и него да не махна?

# 591
Aааа Margo,пробвай на друга марка Simple Smile Може да не са така. Бельо не съм купувала.Аз се къпя повече и като не ми изсъхне за 40-45 мин.не го искам Simple Smile Този специално даже няма подплънки и пак се прибрах мокра днес след 1 час ..А ти виждаш колко е топло Simple Smile

# 592
  • Пловдив
Аз имам сутиен,който си харесвам

И бих купила пак.
Взех го за ок.35лв. Случих и размер,и кройка.
Може би от силната центрофуга нещо му разкъсах на едно място дантелата. Но и така си го нося.

# 593
На мен само от една марка ми лепват. Другите като купя, оттук подпира, оттам ширее.

# 594
Бански само на Quiksilver,Billabong,Roxy,Shiwi - едни от най добрите материи. Особено на Куиксилвър и Билабонг.

# 595
Бански само на Quiksilver,Billabong,Roxy,Shiwi - едни от най добрите материи. Особено на Куиксилвър и Билабонг.

От миналата година гледам един бански и една рокля на Shiwi, как са им нещата - отговарят ли на размерите си, материи, изработка, такива неща?

# 596
Супер са Shiwi банските,но са скъпи в AY. В ремикса може да се намерят на почти без пари Simple Smile

# 597
Мерси за отговора, ще погледна и там.

# 598
  • гр. София
И аз съм на вълна бански. Два поръчах, единия върнах. И в двата случая си нацелих чудесно размера, но едното долнище стои ужасяващо грозно отзад.

Комбинирах това горнище с това долнище (продават се отделно):
https://m.aboutyou.bg/p/lascana/gornishte-na-banski-malia-5821567
https://m.aboutyou.bg/p/lascana/dolnishte-na-banski-tip-bikini-malia-4589650

Стои добре, горнището има лека подплънка на чашките, но е тънка, не е два пръста дунапрен. Доволна съм.

Този ще връщам. Води се комплект, много е хубав, но долнището отзад е така изрязано, че половината дупе излиза по много грозен начин, а в същото време другата половина остава силно притисната под плата. Адски грозно просто. Не е трябвало да изрязват толкова долнището отзад. А не е като да съм взела по-малък номер. Моят размер си е.
https://m.aboutyou.bg/p/jette/banski-tip-bikini-7966879

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 10:10 от Зимна роза

# 599
Здравейте,
Да има случайно активен код за about you?

Общи условия

Активация на акаунт