Пазаруване от about you - тема 29

• 82 044
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Леми, уж естествена кожа са и ест.велур..поне така настроих филтъра.
Удобни са на първо четене. Отпред са бая широчки. Средна тежест са.
Излязох с тях на обед да ги проверя, за сега се държат добре, не ми бУчат и ръбят никъде.
Леми, радвам се че си намерила Simple Smile
Кой номел ти пасна?

Каква е разликата между газелата и court 3.0 на адидас...нещо еднакви ми се виждат. Чакам сив велур от корта от др.сайт...че доста розовко ми се събра.

# 256
  • Пловдив
Тето, пак ти казвам да свиркаш за ралвиз широчки модели, ам ти си трайкаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Честито!

# 257
Ами следи темата...нали докладвам тук...не си мълча Simple Smile
пък и широкото за едни е тясно за други...трудно ми е да определям обективно кое какво е.
А и трябва да се поносят ден два три поне, за да е окончателно мнението за удобство....

# 258
Каква е разликата между газелата и court 3.0 на адидас...нещо еднакви ми се виждат. Чакам сив велур от корта от др.сайт...че доста розовко ми се събра.

Различна форма и дебелина на подметката, отзад и в предната горна част на обувката.
Газелите са по-сходни със samba и spezial, като лично на мен те ми харесват най-много.

# 259
Да, ама били по-тесни от корта 3.0..гледам ревюта в тубата.
Като материали са все велур...

Благодаря Simple Smile

# 260
Аз имам и от естествена кожа, но да, по-тесни са.

# 261
Тета, не са умалени, а уголемени! Честито! Леми и на теб честито!
Докато си чакам пратката от АЮ  ще се радвам на вашите Simple Smile Поне получих имейл, че всичко е изпратено.
Междувременно имам превод за връщане на явно партньорски продукт, което не можех да следя и утре очаквам за черната чанта, който беше с очаквана дата 21-ви.

# 262
Поръчка направена на 01.05, получен имейл че е изпратена, с дата за доставка 10-13.05 все още очаква предаване към еконт.
Как мислите - имам ли шанс да я получа или е загубена и да пробвам да направя нова? Звънях на колцентъра, казаха да изчакам до края на седмицата и пак да им звънна.

# 263
На уцелилите си размера - честито!

Относно размерите само ще ви постна какво получих днес. Една и съща марка, един и същи размер, само цветовете различни.
Скрит текст:

# 264
https://m.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/suichar-6784985?utm_medium=r … _campaign=product

Това пристигна днес от намаленията. Стори ми се много удобно, но бях скептично настроена. Взех го заради широките ръкави. Много готин цвят и материя. За лятото за морето ще е много готино 😍. Леко късичко е - за висока талия или тесен потник отдолу.

Само ме притеснява логото да не се нацепи.

# 265
Последната поръчка с тези маратонки:

https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-5676384
Твърди са (нямат мемори пяна вътре), но удобни за няколко стъпки. Ще ги мисля, май са им много 93лв., за колкото ги взех...Не знам и аз какво очаквам, имам чувството, че нищо не ми харесва достатъчно напоследък.

# 266
На уцелилите си размера - честито!

Относно размерите само ще ви постна какво получих днес. Една и съща марка, един и същи размер, само цветовете различни.
Скрит текст:
И при мен с трите чифта Ню балански е така - един и същи номер, модел и ширина, и има разлика в ширината и височината. Оставих си най-широките.
Ще ме уморят с тия размери.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 09:42 от Lemy

# 267
Леми, прочетох, че са от друго място. Дано са имали безплатна доставка над определена сума. Това голям кошмар с тези номера. Аз не отричам, че трябва да има обувки за всички "модели" крака. Ама напиши, бе. За широк крак, за тесен крак. Ако в АЮ  сложат такса връщане ... че то парите само за това ще заминават.

----

Иначе искам да се извиня, ако съм подвела някой, понеже гледам в пратките, че продължават да слагат ваучери за Винокрал. Понеже казах,  че не ми хареса виното. Наистина френското не ми беше по вкуса, но другото беше испанско и е хубаво. Та явно моят избор частично не е бил добър.

И за да не е съвсем спам. Видях днес, че единият код oт вчера ще важи до 21.05 чак - Yasmin15

# 268
В последната поръчка има плик с няколко талона с отстъпки включително и за вино.
Трябва да сложат номерация и за ширина на обувките.
Моята поръчка е на път. Едва сега видях, че полата е от вискоза. Нямам нито една дреха от такава материя и не знам как би ми стояла и дали ще е ок за топло/горещо време
И още се чудя на панталона с широка кройка и крачоли. Ако ги скъсят,.дали ще се загуби кройката му? Като гледам е за дама висока над 170 см., а аз съм 162 и го подгъвам няколко пъти за да не опира в земята.

# 269
Размер 14 би трябвало да отговаря на ръст 164, съдейки по другия цвят - 39.90
https://www.aboutyou.bg/p/calvin-klein-jeans/riza-13718497

Общи условия

Активация на акаунт