Пазаруване от about you - тема 29

• 82 062
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Аз разбрах защо не мога да поръчам- просто поръчвам артикул получен вчера от мен, който днес е на по-ниска цена.

# 301
Аз чакам едни сандали да ги намалят, обаче не са. Ще чакам декември, тогава може би ще им падне цената 😀

# 302
Аз да дам отзив за тези дънки. https://www.aboutyou.bg/p/desigual/danki-vidin-13833937 Поръчах номера,които се оказаха 34 и 36.36 става,но ако малко се свият ще са ми тесни. Sad Мноооого хубаво стоят и с яд ги връщам .Явно на тази марка дънките трябва да са 38.Както са памук,ако малко се свият ще ми стискат тези.Номера не е наличен и за 194 няма да ги взема ,но тези бяха и 92 и ме устройваха.

И аз получих същите дънки, и ги върнах. Платът ми идва прекалено плътен и талията е висока за моя вкус.

Момичета, търся си комплект панталон и сако с колан, от дантела в бяло или черно. Нещо подобно да сте мяркали в АЮ? Ако не, къде да търся, че не откривам, може и на лично.

# 303
Аз разбрах защо не мога да поръчам- просто поръчвам артикул получен вчера от мен, който днес е на по-ниска цена.

Toва не може да е вярно. Аз редовно поръчвам неща. които съм поръчвала вече и са на по-ниска цена. Днес поръчвах пак така.

---

Киф, виждала съм, но само панталон беше. Мисля, че на ЕDITED . Една приятелка си го поръчва от АЮ. Мога да я питам пак за марката, но малко по-късно.

# 304
По скоро плащането не минава от изтичащата карта. Имала съм такъв проблем с iherb, месец преди да изтече вече не приемаше плащане.

# 305
И аз съм поръчвала нещо , получено вече. Че и два пъти го поръчах....след това.
Не е това и според мен...
Пробвай с НП?

# 306

Момичета, търся си комплект панталон и сако с колан, от дантела в бяло или черно. Нещо подобно да сте мяркали в АЮ? Ако не, къде да търся, че не откривам, може и на лично.

Това е панталона. Седи много добре. Както се вижда подплата е само горе за да не се вижда бельото. Разбира се миналата година беше на съвсем друга цена. На "алтернативи" излизат и други подобни. Сако не съм виждала такова,, но аз и не съм търсила. Може би има..
https://www.aboutyou.bg/p/edited/pantalon-melisa-9316886

# 307
Аз пак ще играя в познат филм, от три върнати продукта само един е отчетен като такъв. И пак няма опция за генериране на връщане на другите два.
Имам чувството, че го карат “ ако мине номера”, ама няма да мине.

# 308
Нали и те са върнати, явно за това няма опция. Може и партньорски да са. Парите си ги превеждат, следи си сметката.

# 309
Предишният път звънях, чаках и накрая попълвах някаква декларация с всякакви подробности за продуктите. Моля се сега да си го спестя .
Почвам да поръчвам вече само по едно нещо в отделна поръчка.

# 310
  • София
А аз вече 2 пъти получавам имейл как продуктите, които съм върнала са повредени, но защото съм лоялен клиент ми връщат пълната сума. Ами обидно е! Единствено понякога найлоните се късат при отваряне, но вътре дрехата е старателно сгъната с всички етикети, с които е дошла. Не знам дали наистина се хващат за нещо, което не им харесва или пращат писма на произволен принцип за сплашване колко старателно разглеждат всичко върнато.

# 311
Мисля, че този имейл е един от многото автоматични, когато маркират пратката като върната.

# 312
Дами, мнение за марката Cоlumbia ?
По-точно якета. По-точно зимни и мъжки ?

# 313
Поръчайте по едно, с наложен платеж. Имате опция за преглед до 15 мин.преди да платите. Няма как да пробвате дънки или бански в офиса на Еконт,но долу-горе човек се ориентира.
Виж с доставка до вкъщи, може да стане.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 21:58 от Tony Maria 22

# 314
  • София
Мисля, че този имейл е един от многото автоматични, когато маркират пратката като върната.
И аз се замислих, че е нещо такова, но е на избирателен принцип. Досега не бях получавала. Двата имейла са от последния месец, като имам повече от 2 връщания. Явно другите са били изрядни според тях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт