Искам да кажа... (218) през МАЙ 2024

• 40 138
  • 809
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро!
Бъни, силно се надявам заздравяването да върви по план. Кога точно е балът?
Буб, силно издразнена съм от ръководителите на групата. Уж щяха да придружат щерката до медицинското лице в комплекса, ако било нужно- и до болница за преглед. Сами са споменали за здравната им застраховка, и нищо не са предприели. Щерката си е хванала такси до аптека, но са ѝ продали само червена боровинка, че за другото искат рецепта. Чакам днес да се обади и да сподели как е. Каза ми да не се намесвам и седя и чакам.
Карз, няма ли как и утре да си останеш у дома?
Мони, благодаря за снимките, моля те, пускай ни още! И на храна, естествено! Simple Smile

# 721
  • На брега на реката
Мари, много небрежно отношение от страна на ръководителите.  Дано помогне боровинката, но ѝ направете изследване, като си дойде, защото аз страдам много от това и за съжаление е хронифицирало и няма оправия. Това се получава от неправилно или недостатъчно лечение.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 10:35 от Бубoлина

# 722
Добро утро!

Вчера моето кифте завърши и то детска градинка. На есен с песен🤩😭

Много ми се увидя тази седмица...

Спокоен ден, банда!

# 723
  • София
Добро утро!
И аз два пъти досега съм страдала от цистит. Наистина е много неприятно. При мен обаче все е. коли е проблема и лечението е с антибиотик след антибиограма.
Тези дни и аз трябва да се занимавам със застраховките ни за Турция.
Вася, дано изпита облекчение поне от боровинката. Хубави е да пие и повече вода.

# 724
  • Бургас
Добро утро!
Мари,надявам се днес да е по добре щерката!🍀
За съжаление няма как да си остана и днес у дома. Заради мен се наложи да се пренареди графика,спряха се почивките на колеги и така.
Днес уж съм чук да видим до кога.
Мони,много хубави снимки! Весело да ви е въпреки дъжда!
Сутринта започна ударно. Сега пък шефката има проблем и се бавим с тръгването за работа... Усещам,че ще е тегав ден!😞

Пожелавам хубав,спокоен и слънчев ден,въпреки всичко!🍀

# 725
  • Бургас
Добро утро!

Марѝ, ядосах се заради безхаберието на ръководителите, може ли да я оставят да се мъчи, к'ва гадост е циститът. Девойката знае ли номер на застрахователната полица? Да звъни направо на посочения в нея тел.номер и ще я насочат къде точно да отиде. В хотела едва ли ще откажат да ѝ съдействат. Ако ли не, намесваш се, няма как.

Мони, днес вече да видите и слънчев Париж!

Имам рожденик днес, но не искал да празнува, че много го притеснявали годините. Каза, че ще се прежали направо за юбилея след 3 години.

Хубав да е денят ви!

# 726
Добро утро дами!
Мари, бързо да ти се оправя момичето. В апреката чак ме изненадаха, те дават всичко без рецепти. Явно защото я виждат, че е дете. Аз до сега да съм ги вдигнала на балон , прдружителите. Детето ми доста пътува в чужбина, без нас. До сега са се справяли с всяка ситуация.
Селесте, честит да ти е рожденника. Я му спретни парти изненада, да видиш как ще му се допразнува.
Карз, аз не бих отишла на работа в това състояние. Имаш и други здравословни проблеми и не искам да те плаша, но в такова състояние се лежи, защото неизлекувано уврежда и други органи.
За всяко от пътуванията ни, т.к. аз правя организацията, имам папка. Отгоре има лист, със to do....на първо място ми е застраховката, не че ми се е налагало да я използвам
Най-добрата ми приятелка след 4 месеца прави 60. И т.к. е най- щурият човек, който познавам ( ще и пратя как съм я описала) ще има грандиозно парти. Та една кифла е организатор на партито, пиша и онзи ден, да даде какво трябва да правим... отговорът е има време. Абе моме, всичко на тъгъдък няма да правим, май ще се наложи да и иззема функциите.

# 727
О, Селесте, и аз се присъединявам към идеята от Титина! Да ти е жив и здрав!
Чакам щерката да се обади и да каже как е.

# 728
Мари, ядосах им се и аз. Егати... Дано е добре детето. Кажи й ако й е много дискомфортно, бутилка с гореща вода между краката да подържи. Аз страдах чести преди години и това ме оправяше. Плюс някакви лекарства и много вода, да се налива на сила..
Селесте, честито за рожденика и на Мартичко! 🥰 Мина мъката, вече ще си отдъхнете и двамата.
Честито и на Алиното малко джентълменче.
Дребната е на спортен празник и след 30 мин я чакам при мен. Не знам хвалих ли се, но е наградена от директорката на училището, заедно с още 3 деца от нейния клас, за цялостно представяне. Имаше доста недоволни майчици, че  техните деца не са нагадени, амаа... 😅 Понасям хейта с усмивка и се опитвам да не обръщам внимание на злобата и лошотията на хората.
Честито на имениците, ако имаме. Моята майка празнува, да ни е жива и здрава. ❤

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 10:37 от Anyyyone

# 729
Калимера
Халкидики от самолетен поглед

# 730
  • На брега на реката
Селесте, здрав да ти е и да е склонен на пътуванки.

Еха, браво на Синеочка! Все така да е!

Али, да ви е здрав господинчото и много да му хареса наесен.

# 731
Ени, не се похвали, но видях снимките в Инстаграм;)

Маре, знам че ти е свито на душичката, че не си там и не можеш да помогнеш, но ще се оправи детето.Голяма е вече, ще намери начин да стигне до преглед.

Честито завършване на лелиното момче!

Селесте, разбирам го рожденика;)
Жив и здрав да е и много да те обича!

Лято, оздравяхте ли?
На вас май все по гръцко ви се случват такива премеждия.

Мони, още снимки, моля, ако може и с вас двамата!

Карзче, пробиотици и нещо противогъбично да не забравиш, че много хапове ти се събраха напоследък.

# 732
А да, и с балон летяхме. 😍 Много яко беше!

# 733
  • Бургас
Училището да дъщерите ми имат днес конкурс за песен и малката танцува с групата по танци. Ходих да я гледам и в момента, в който направи някаква сложна фигура,която завърши със стъпалото и до ухото вече знаех че и тази ми щерка не е от мен Wink
Селесте, да е жив и здрав рожденика!
Моя бъдещ рожденик, ще ни води на хотел за две вечери. Най-накрая да има файда от цялото напъване и работа с хотели,та да ни пуснат промоция Simple Smile
Мари, много ме напрягат тия екскурзии и организаторите. Не че не записвам децата ,къде на каквото има организирано, но пак се нервя.

# 734
Мари, да се оправя девойката! Странно ми е такова спокойствие от страна на ръководителите🙄.
Тути, не. Само веднъж, преди 7г, се върнахме с бронхит на каката. Оправяме се. Днес ще бушуваме 🔥🔥🔥.
Що мрънкане понесохме за тази гледка 😀

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 16:04 от Лятo

Общи условия

Активация на акаунт