Звездни Компромати - Май'24

• 281 269
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 255
Милянкова завърши специална педагогика и е учител на деца с увреден слух. Не знам от това ли се издържа или е нещо странично. Шест деца има - четири от първия мъж и две от втория.

# 256
Скоро гледах едно старо интервю на Шарлопова, преди Стефан да си отиде и наистина там е много различна. Някак свита, няма голяма самоувереност, а сега ми изглежда като да действа с размах, жена със самочувствие, която живее без да се съобразява с никой. Даже тя самата там спомена, че правилата в къщата и реда ги определя Стефан. С две думи той е командвал парада отвсякъде.

# 257
Мисля, че нямаше никакво съмнение кой командва парада у Шарлопови Simple Smile. Наскоро видях Бояна в мола, излъчваше много голямо самочувствие, да не кажа леко агресивно.

# 258
  • на пистата
Doja Cat като Бианка Чесори.
https://www.instagram.com/p/C6nskL1Nrat/?igsh=ZThqbWZobWI5ejhi

# 259
  • София
Джордж Клуни днес ЧРД на 63 години!
Скрит текст:
Галена
Скрит текст:
Майли и Доли
Скрит текст:

# 260
  • Англия
Скоро гледах едно старо интервю на Шарлопова, преди Стефан да си отиде и наистина там е много различна. Някак свита, няма голяма самоувереност, а сега ми изглежда като да действа с размах, жена със самочувствие, която живее без да се съобразява с никой. Даже тя самата там спомена, че правилата в къщата и реда ги определя Стефан. С две думи той е командвал парада отвсякъде.
Препоръчвам гостуването на семейството при Гала. Бояна е наплашена като сърна сред вълци. Децата стресирани, едното момче-близнак липсва, защото бил болен, но може и да не е бил толкова кротък и да не са рискували да развали перфектната картинка. (не ме разбирайте грешно, там са много малки момчетата и като мъжка майка знам какво е да си в конфузни ситуации)

# 261
Дженифър Лопез
Скрит текст:

Кристен Стюарт на корицата на Net-A-Porter
Скрит текст:

Александра Дадарио
Скрит текст:

Джейн Фонда
Скрит текст:

Джоди Фостър
Скрит текст:

Киану Рийвс и приятелка
Скрит текст:

Сидни Суини
Скрит текст:

Памела Андерсън
Скрит текст:

Бела Хадид
Скрит текст:

Мишел Йео
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:

Мег Раян
Скрит текст:

Ванеса Хъджинс
Скрит текст:

Кейти Пери и Орландо Блум
Скрит текст:

Емили Блънт
Скрит текст:

Кийра Найтли
Скрит текст:

Джесика Алба
Скрит текст:

# 262
lilyofthevalley, благодаря, че ми напомни за Мишел Йео - много любима! Остана ми в главата репликата й след Оскара през 2023, когато беше на 60 - "Дами, не позволявайте на никого да ви каже, че времето ви е минало."

# 263
lilyofthevalley, благодаря, че ми напомни за Мишел Йео - много любима! Остана ми в главата репликата й след Оскара през 2023, когато беше на 60 - "Дами, не позволявайте на никого да ви каже, че времето ви е минало."
Най-добре е сами да се сетите... (преди да ви го кажат).
На 60 минава времето за едно, идва за друго.

# 264
Според мен тя имаше друго предвид, но както и да е. Grinning

# 265
Кажете Дженката откъде го извади тоя фин силует, къде отидоха бричовете и стабилната задница, които си ù бяха запазена марка толкова години? Разкошна е, ама изглежда прекроена, толкова години режими и тренировки не го направиха, сега изведнъж все едно си е съблякла горния слой кожа. Джордж Клуни е разкошен на последната снимка, а от Бела малко ме побиха тръпки. Сидни Суини не знам боксерки ли е турила под дънките, ама изглежда като памперсът на малкия ми син, като му се свлече панталончето. 😂

# 266
Дженифър Лопес изглежда уау. От лекарството О… ик ли е?

Бела Хадид тук според мен на нищо не прилича 😂

# 267
Дженифър Лопез винаги е била слаба и стегната. Периодите с big booty са доста по-редки.

# 268
ДжейЛо слаба. Joy

# 269
Абсолютно! Изкривени са ви представите са слабо и дебело. Я каква талия има като млада, пък дори сега.
Това, ако е дебела жена, то значи аз съм богинята на красотата

Общи условия

Активация на акаунт