Звездни Компромати - Май'24

• 281 249
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Тони Бракстън..... еми, не ме кефи така разгърдена.
Скрит текст:
Анджелина, Вивиан и Кристен Бел
Скрит текст:

София Лорен
Скрит текст:
Клеър Дейнс и Хю Денси
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Дакота Джонсън
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Тейлър Хил
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Сиена Милър
Скрит текст:

# 2 326
Другите деца на Джоли-Пит засега само се представяли само с името на майка си, Шайло е първата, която била предприела официална смяна на името. Клюкарският сайт ТМЗ уж имали достъп до подадената молба до съда. За Вивиън новината беше, че не ползвала името на баща си като участвала в някакъв мюзикъл, там не са официално предприети действия, тя не е и пълнолетна, за разлика от Шайло.

# 2 327
Поредната простакеса взела се за недосегаема!
Някоя си "Лейди България"-Христина Красимирова блъска на паркинг целенасочено друга кола няколко пъти и плаши жената шофьор на другата кола с
"Ще те смажа!Ще те ликвидирам!"

https://www.facebook.com/share/v/hBPuhCs5rKrF8zo9

https://btvnovinite.bg/bulgaria/shte-te-likvidiram-lejdi-balgari … r-na-parking.html

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 14:40 от Evil woman

# 2 328
Тази "лейди" по-добре да се гръмне, вместо да сипе заплахи към други. Само като видиш как слиза от джипа и тръгва към другия автомобил и ти стая ясно що за стока е. Срам и позор! И това същество е жена.

# 2 329
Тони  Бракстън май е свалила доста килограми, така ме демонстрира тЕло.

Мика Стоичковата не беше ли шеф и в някаква футболна лига? Май я обсъждахме тук по едно време?

# 2 330
Тази "лейди" по-добре да се гръмне, вместо да сипе заплахи към други. Само като видиш как слиза от джипа и тръгва към другия автомобил и ти стая ясно що за стока е. Срам и позор! И това същество е жена.

нямам думи, егати наглостта! на мен ми е чудно не ги ли е страх тези хора - на два шамара е.

# 2 331
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Вивиан Джоли (без Пит) ми изглежда много нещастна между майка си и Кристен Бел. От всичките деца на двойката Шайло продължава най да ми харесва.
Кара Делевин и Сиена Милър са супер на качените снимки.

# 2 332
И за мен Вивиен изглежда много измъчена на горната снимка.
Джена Дюън имам чувството, че е бременна от поне година.

# 2 333
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Поредната простакеса взела се за недосегаема!
Някоя си "Лейди България"-Христина Красимирова блъска на паркинг целенасочено друга кола няколко пъти и плаши жената шофьор на другата кола с
"Ще те смажа!Ще те ликвидирам!"

https://www.facebook.com/share/v/hBPuhCs5rKrF8zo9

https://btvnovinite.bg/bulgaria/shte-te-likvidiram-lejdi-balgari … r-na-parking.html
Че лейди-то е демонстрирала груба селска проява, факт. Ама другата дама е била запушила с колата си изхода/входа за паркинга поне за час.

# 2 334
Sunshine, тъкмо щях да напиша, че и двете са за глоба. В btv много жълто е разказана историята. Скандал да има.

# 2 335
Другата може да е запушила изхода, но не е това начина да искаш да излезеш. В такива ситуации много ясно си проличава кой какъв е.

# 2 336
Много дами, много чудо.

Иначе, ако едната е запушила паркинга за цял час, си заслужава някой да я избута до правилното място. Знам, селско е, но с дами като с дами.

# 2 337
Много дами, много чудо.

Иначе, ако едната е запушила паркинга за цял час, си заслужава някой да я избута до правилното място. Знам, селско е, но с дами като с дами.
То във видеото някъде се чува женски глас да казва, че са опитали да говорят с паркиралата, но безуспешно. Не съм присъствала на цялата драма, но ако някой те запуши за цял час в паркинга и седи срещу тебе, пък на теб ти е къс фитила, не знам...

# 2 338
стига бе, как ще ѝ блъска колата. вярно и онази е в сериозна селска изцепка, но това е абсурдно.
Много дами, много чудо.

То във видеото някъде се чува женски глас да казва, че са опитали да говорят с паркиралата, но безуспешно. Не съм присъствала на цялата драма, но ако някой те запуши за цял час в паркинга и седи срещу тебе, пък на теб ти е къс фитила, не знам...

да я беше поступала само, хаха

# 2 339
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Липсата на действаща полиция и спазване на законите до това води...

стига бе, как ще ѝ блъска колата. вярно и онази е в сериозна селска изцепка, но това е абсурдно.
да я беше поступала само, хаха

Ми то е абсурдно и да паркираш където ти е кеф, без да се съобразяваш, но е масово.

Общи условия

Активация на акаунт