Звездни Компромати - Май'24

• 280 879
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 370
Доста подобни коментари има под клипа
Скрит текст:

# 2 371
Дори да е така както пише, жената с черната кола какво ще постигне? През Тойотата ли ще мине? Мен ако така ми подходят, може да се стресна и да не мръдна и аз наникъде. Изобщо нищо не оправдава такова нагло поведение, че и обиди и заплахи. Все едно сме в мутренските времена. Колко да е велика тази "лейди", че да си въобрази, че може да си простее на воля?

# 2 372
  • Berlin
Изпуснах линка и не разбрах как е бил блокиран паркингът, изходът ли?🤔

# 2 373
# 2 374
  • Down south
Дори и така да е, НИЩО не оправдава подобна агресия и саморазправа!
Ако всеки изнервен започне да реагира по този начин, какво би станало Rolling Eyes
Риторично

# 2 375
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Когато държавата липсва и е разграден двор на всички нива законът на джунглата става върховен. Грозно, неморално и абсолютно неадекватно поведение от уж зрели жени, хората тотално изтрещяха. Точно тук полицията е липсвала да се намеси, уви чешем се и после цъкаме с език ама какво стана, ами логичното.

# 2 376
Не мисля, че която и да е майка, ще успее да овладее яростта в себе си, ако в продължение на един час гледа нечия нагла физиономия, а детето реве в колата.
Майките наистина са способни на всичко, дори груби селски изцепки.

# 2 377
 Абсурд е да са стояли там един час Simple Smile

# 2 378
Естествено, че не са стояли един час. Клипът е сниман от мъж. Защо той не се изнерви и не отиде да се разправя, а тая Миска?

# 2 379
  • При семейството си
Доста подобни коментари има под клипа
Скрит текст:
Попрехвърлих коментарите.
Има само този, пуснат от въпросния модератор, който не останах с впечатление, че е бил пряк свидетел.
В някой от коментарите се споменава, че това е на Лукойл.
Странно ми е как седи кола 1 час на подобно място, а и в клипа ясно се вижда, че жената от червената кола е вътре.

# 2 380
Тоест МАЙКА с ревящо бебе в колата се засилва и блъска друга кола??? В нормална държава щяха да вземат бебето на тази пача!
Бас ловя, че НИКОЙ не е позвънил на полиция за да се разреши ситуацията. И съм убедена, че, ако бяха звъннали, щеше да дойде патрулка и всичко да свърши бързо и безболезнено.
1 час стоели? Да бе, да...

# 2 381
И в централните новини не казаха нищо за блокиране от страна на жената от червената кола.
Сигурно скоро някоя от замесените ще излезе и каже своята версия,подозирам да е миската,ако наистина е била запушена и чакала час.

Някаква драма тресе Спайските!

Според The ​​Sun, Мел Би е казала на колегите си от групата Гери и Ема, че „благотворителността не плаща сметките“, по време на дискусия за повторно събиране за концерт.
Изданието съобщи, че изтеклите съобщения - които бяха разкрити като част от дело за клевета в Съединените щати в сряда - са вбесили звездите.
Очаква се неудобството да продължи заради разговора между трите  за сегашната им близка приятелка Виктория Бекъм.
Има поредица от кореспонденция и разменени съобщения как клюкарстват за начина, по който Виктория се е държала на Viva Forever!  Премиера на мюзикъла в Уест Енд на 11 декември 2012 г.
Тя се е забавилс за мюзикъла от Уест Енд, базиран на най-големите хитове на Spice Girls, с 15 минути, след като е заседнала в задръстване.
След като пристига, тя реши да седи отделно от останалата част от групата, заемайки мястото си два реда зад другите жени със съпруга си Дейвид и децата им.  
Според вътрешния човек на публикацията пренебрежението на Виктория не се е харесало особено на Мел Би.Този ход е бил само месеци след като групата възхваляваше „силата на момичетата“ и се събраха отново като петима на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон.
Също така беше съобщено, че те са извикали правна помощ, в случай че Виктория се опита да ги спре да продължат напред с потенциално турне.
Години по-късно се казва, че Мел Би, Гери и Ема са планирали завръщане - което никога не се е случило - без Виктория и Мел Си.

# 2 382
Виктория Бекъм каза, че няма намерение да се връща към Спайс Гърлс по ред причини. Според мен основната е, че много напъва да развие модния бизнес и да си създаде репутация на моден дизайнер. Неслучайно афишира при всеки удобен случай близки отношения с Уинтур.

# 2 383
  • На морето!
Тая миска е с мозък и действия на примат, в най-добрия случай. Не мога да повярвам, че има хора, които я оправдават, че даже и сценарий за болно дете и майчин инстинкт съчиниха.
От опит казвам: когато има автомобил, който е запушил една или няколко коли, се звъни на 112, те издирват собственика по рег. номер и му звънят. Ако не дойде до определено време, пращат паяк. Това съм го виждала и играла няколко пъти.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 22:24 от Rapariga

# 2 384
Не вярвам миската да излезе с изявление за случая. Напротив. Сигурна съм, че са я укротили и няма да чуем и дума.

Общи условия

Активация на акаунт