121 СОУ Георги Измирлиев

• 5 589
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В 121-во ще поемат Боянова, Колева, Величкова,  Трифонова и Димитрова. Бях на отворените врати, дъщеря ми също ще е в първи клас. Ако може някой да се включи с отзиви, ще е чудесно.
Електра, защо не искате в 73-то? Там сега е страхотен наплив.
На мен ми е интересно и какво е положението в 104-то.
Синът ми сега завършва 4 клас в паралелката на Колева. Като цяло отзивите ми са много добри. По бегли контакти и впечатления на детето и другите учителки са симпатични. Относно материалната база - непрекъснато се подобрява - дори и отвън около самото училище са видни промените. Директорката, макар и с манталитет на селска мадона (извинете ме за ираза, лично наблюдение) е напориста и много амбициозна.

Дъщеря ми преди няколко години завърши 4 клас в 104 - също съм доволна. там директорката не беше особено пробивна, но чух, че ще я сменят.

# 16
Здравейте ,и мен ме интересува базата , преди години тоалетните са били потресаващи, дали сега са ги оправили,
След седми клас обучението сериозно ли е ,представянето им в сайта е страхотно ,но на картинки не вярвам ,явно има някакви подобрения ,ако се включи някой запознат  ще е добре🙂

# 17
Аз търся отзиви за обучението и обстановката между учениците в периода 5-7клас?

# 18
Здравейте, Вие искате от друго начално училище да се местите в 121, или сте си там и питате за 5-7 клас?
Доколкото знам, амбициите на ръководството са по-големи от възможностите на децата, които остават там. Който може, се мести.

# 19
Обмислям местене от 126то, където детето е 4ти клас сега. Класната ни е много добра, но от догодина се притеснявам за нивото.
Иска ми се да е в среда с по-амбициозни деца (и родители…)

# 20
Sensaya, минах по този път да местя дете след 4 клас от едно в друго училище.
Моят съвет е, да следите редовно страниците на училищата след края на учебната година, защото всяко училище само решава кога ще обяви свободните бройки, по какви критерии ще приема деца и в какви срокове.
Много е важно да се фокусирате върху резултатите от двата изпита и да гоните точки, граничещи с максимума - те ще са ви входния билет.

И  освен или вместо 121, бих се прицелила в 22 и в 7, дори 32  - детето Ви вече ще по-голямо и придвижване с градскиия транспорт, ако Вие не можете, ще повиши самочуствието му, че пораства и вече мама или татко не го водят на училище.

За 121 съм сигурна, че проблеми няма да имате, освен ако не съкратят паралелките от 4 на 3 и наистина не обявяат прием, но се съмнявам.

# 21
Здравейте, някой може ли да сподели впечетления от 121 училище за паралелките 8 -12 клас?
Набляга ли се на ученето и каква е средата?
Благодаря предварително!

# 22
Здравейте. За известно време бях преподавател в това училище миналата година. Не препоръчвам. Да, определено разполагат с доста добра материална база, но тя не е най- важното. След 6 месеца като учител там се разочаровах безкрайно много. Децата са невъздържани, свикнали са да се оплакват за всичко и да идват когато си искат. Да получават високи оценки без нужните знания. Жалко, че интерактивните дъски няма кой да ги гледа. В това училище се случваха безобразия, мога много да кажа, но предпочитам да премълча някои грозни детайли. Не бих казала, че децата се чувстват зле там, но определено ако искате детето ви да учи както трябва това не е мястото. Колкото и да се стараят за имиджа, не се получава. Не всичко е реклама. Далеч е от престижните училища. За директорката мога да кажа единствено, че не изпълнява обещаното и условията, които предлага са неприемливи. Докато продължава така да се отнася с преподавателите си, скоро няма да има такива. За половин година си тръгнахме 3 колежки ( по собствено желание). Има и преподаватели, които честно казано не са на ниво. Не си четат произведенията, които преподават, но продължават да са учители... Колеги, които закъсняват с по 20 минути...и още такива. Не искам да говоря лошо, но това са моите лични наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт