Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 980
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, има ли някоя от вас проблем с правенето на поръчка? Поставила съм 4 продукта, минавам през всички стъпки, отбелязвам отстъпката от точките и накрая бутонът за поръчката не е активен. Всички продукти са налични. Единственото различно е, че за първи път ще ползвам възможността за доставка до мобилен хъб.

# 256
При мен сайтът в момента въобще не зарежда.
...А, пардон, зареди най-накрая.

# 257
Здравейте,
ако не се вземе дадена поръчка от мобилния хъб в деня, когато е предвидена за предаване, какво се случва с нея- може ли да се вземе следващата седмица?

# 258
Защо са сменили визията на сайта? За да си видя последните запазени в любими трябва да рефрешвам стотици пъти. Да добавиш известяване за наличност също е забавящо.

# 259
  • София
Някой връщал ли е нещо закупено от икеа, ако са минали няколко месеца от продажбата, но е в търговски вид и неотваряно? Дали е възможно въобще?

# 260
Не. Макс до 40 дни, ако е онлайн поръчка. Иначе мисля, че е 30 и след това не можеш. Пробвах наскоро. 🙄

# 261
Здравейте, живеем под наем и имаме този диван https://www.ikea.bg/products/alvdalen-3-mesten-razt-divan-s-lezhanka/10530669/ , който адски много запарва лятото и дамаската хич не е хубава. За половин година стана на места на топчета,излезнаха кончета и е една такава като разнищена на места .. скоро започваме ремонт в собствено жилище и исках да попитам всички дивани в ИКЕА ли са с такова качество или по-скъпите са с по-качествена дамаска?

# 262
  • София
Има хубави дамаски.
Сега ако в жилицето е 30 и + сигурно всяка материя би запарвала малко или много, разбира ср вече зависи и конкретно от човек, склонност към потене и тн... Но предвид, че имат дори естествена кожа неща(което аз не харесвам, еле пък в жеги, залепваш) няма как да кажем - всички дамаски са едикакви си.
Нито с дивана, нито с дамаските на леглата към момента имаме проблеми. Имала съл и кухненски столове, в офис стабилно ползвани кресла...
Още повече, че всеки диван има по няколко варианта дамаска, не само по цвят се различават.

# 263
  • Пловдив
Хубави ли са тенджерите с марка „365+“ ?

Не съм взимала досега тенджери от Икея, трябва да сменя една, а тези в момента са на добра цена и им се чудя.

# 264
  • София
Аз си ги ползвам доволно

# 265
Аз една си я ползвах упорито, докато някак не се спука. Не знам как, дупка като от игла и пропускаше вода на супер тъничка струйка.

# 266
  • Beyond the stars
Здравейте, живеем под наем и имаме този диван https://www.ikea.bg/products/alvdalen-3-mesten-razt-divan-s-lezhanka/10530669/ , който адски много запарва лятото и дамаската хич не е хубава. За половин година стана на места на топчета,излезнаха кончета и е една такава като разнищена на места .. скоро започваме ремонт в собствено жилище и исках да попитам всички дивани в ИКЕА ли са с такова качество или по-скъпите са с по-качествена дамаска?

7ма година сме с Backabro с два калъфа, които пера и суша в сушилня, нищо им няма.

# 267
  • In transit
И от мен положителен глас за съдовете 365+. Имам няколко тенджери, касерили и тиган. Идеални са. Обаче, след някои храни/готвения се налага освен измиване с веро, да ги мина със сода и/или оцет. Зависи какво съм готвила. Например след боб или леща помътнява и се матира дъното, като го мина със оцет и лъсва.

# 268
  • София
Не ми се е пукала тенджера тяхна, от както има икеа в софия ги имам, купувам си и нови. Виж скоро си купих тиган от серията, от него не съм очарована.

# 269
Здравейте! Харесала съм си една кухня да закупя от ИКЕА заедно с доставка и монтаж. Имате ли представа колко време би отнело това? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт