Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 984
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Да измрънкам, че дойде дребната ми стенна декорацийка от кръгчета . Бяха я сложили в някаква уж широка кутия. Но въпреки това вътре кръгчетата седяха леко подвити. Доста трайно са се подвили оказа се. Сега седят затиснати под нещо тежко, за да се изправят.
Не ги мислят някой път нещата.

# 271
  • София
Обикновено август месец, когато все още имаше хартиени каталози, ИКЕА представяха новите си продукти. Сега нищо ново не виждам. Имате ли представа дали ще има нови серии, мебели и т.н.?

# 272
  • In transit
Обикновено август месец, когато все още имаше хартиени каталози, ИКЕА представяха новите си продукти. Сега нищо ново не виждам. Имате ли представа дали ще има нови серии, мебели и т.н.?
Тук може да разгледаш всички нови продукти: https://www.ikea.bg/new

# 273
  • София
Тези са от няколко месеца.. Благодаря, ще следя за новости.

# 274
Може ли да се поръчат в България резервни малки липсващи части,болтчета и тн? Или само в чужбина е тази далавера?

# 275
Може ли да се поръчат в България резервни малки липсващи части,болтчета и тн? Или само в чужбина е тази далавера?

Не знам каква е тази далавера😄 Хвърлих 2 нощни скринчета,защото от Икея ми отговориха,че нямат водачи за чекмеджетата им.

# 276

Не знам каква е тази далавера😄 Хвърлих 2 нощни скринчета,защото от Икея ми отговориха,че нямат водачи за чекмеджетата им.

Случайно попаднах на тази информация Grinning
https://www.ikea.com/gb/en/customer-service/spare-parts/

# 277
В бг не работи това, но иначе от немската поръчвах едни джвъчки. Безплатна беше доставката и самите те, до немски адрес на превозвач.

# 278
Здравейте! Имам питане към тези от вас, които са участвали в сглобяване на мебелите си. Трудно ли се сглобява икейско легло? Дали бихме се справили две жени с едно легло Hemnes или Brimnes, без да имаме досегашен опит. Чудя се да поръчам ли леглото, което ми харесва или да се ориентирам към друга, стандартна масова марка, която предлага и монтаж.

# 279
Аз библиотеките си ги сглобих изцяло сама, едно бюро и скрин. Няма проблем. Техните мебели са най-приятни са сглабяне, сглабяла съм на други марки и или няма изведена готова дупка, или липсва указание - тук всичко е точно.

# 280
Аз библиотеките си ги сглобих изцяло сама, едно бюро и скрин. Няма проблем. Техните мебели са най-приятни са сглабяне, сглабяла съм на други марки и или няма изведена готова дупка, или липсва указание - тук всичко е точно.

Много ти благодаря за мнението! Притеснява ме, че все пак за легло иде реч и трябва да е добре направено, а никой от нас не е сглобявал нищо преди. А  Brimnes има и чекмеджета, които може би ще направят задачата по-трудна. Но много ми харесват тези икейски легла.

# 281
За мен лично няма нищо сложно, на Brimnes имаме етажерка с чекмеджета, не е трудно.

# 282
Много ти благодаря отново! Може би ще се престраша 🙂

# 283
  • София
имаи нструкция за сглобяване в сайта.
нищо няма за изрязване, пробиване и подобни.
има си дупки за всичко, елементарно изглежда.

# 284
Като пъзел е и ако четете внимателно, няма как да сбъркате. И е истинско удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт