Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 242
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Има ли алтернатива на PAX ,в някой друга верига?
Сменили са нещо цветовете и сега размери кой.
Трябва ми черно, 50 см на 236 а; на само бяла рамка. Тъмното вече не е черно, а някакви сиво.
Алтернатива - не знам, но мебели ИРИМ имат модулна система за дрешник. Сега имат един нов модел - черна рамка със стъклени витрини. Изглежда доста добре. Може да ги проверите Simple Smile

Може ли линк към тази рамка. Не я намирам на сайта им.
Това е от брошурата
Виждала съм ги на живо в магазин Практикер и много ми харесаха Simple Smile

# 526
Благодаря. На сайта им се вижда една малка снимка, но като влезеш дарагледаш системата и няма такова нещо, само отделни модули, без  тези стъклени черни рамки. Поне аз не намирам.

# 527
Стъклените рамки са на втора стр.на брошурана долу в ляво.

Интернет сайтът на мебелна компания Ирим не е онлайн магазин. Не можете да поръчате мебели от www.irimbg.com. Корпоративният интернет сайт на Ирим представлява онлайн каталог и средство да намерите дистрибутори на мебели Ирим в страната.

# 528
Аз не искам да поръчвам, а да ги разгледам в сайта Simple Smile

# 529
Верно ли сравнихме Ирим с Икеа? Не съм безкритична към икейчовците, тъкмо напротив. Но и подобен заместител е направо странно за мен.

# 530
  • Сред мелниците
Много полезна информация, а как става цялата процедура, искам да взема един диван, ходихме в петък да го видим на живо, когато точно нищо не работеше и мислех да го поръчам онлайн, че сме с малко дете и ми се ще възможно по-малко да сме в магазина, че няма удържане.
Може ли направо в склада да отидем и там да кажем какво искаме?
Трябва да отидете на щанда за дивани. Оттам ще ви дадат бележка за плащане. Плащате на каса и продължавате на същия етаж в дъното има табела доставка. Там вече записвате подробности и определят ден да доставка.
 В момента не можете да видите наличност и на кое място в зала за самообслужване се намира.
Другия вариант е директно при служителите в залата за самообслужване да си дадете номера на дивана и те да го изкарат. Но само предполагам че е така.

# 531
Верно ли сравнихме Ирим с Икеа? Не съм безкритична към икейчовците, тъкмо напротив. Но и подобен заместител е направо странно за мен.

Да ви кажа, наистина изглежда доста добре на живо. Вече работят и с немски механизми за затваряне, ЛЕД осветление.... Много ми хареса на мен. Фен съм на РАХ, да уточня Simple Smile)

# 532
  • София
Благодаря В(като Вятър), не бях обърнала внимание, че не може да се провери наличността, до преди срива го имаше, но сега...
А мъжът ми хич не е любител на магазина и ако го накарам пак да отидем за нищо, ще ми е за последно Joy
Днес ходих в Икеята в мола на Стамболийски, та забърсах едни кюфтенца, питах служителя кога се очаква да възстановят системата, каза, че не е ясно, потвърди, че може да се купува само това, което го има на склад в момента, не знам стока не получават ли в такъв случай.
Чудя се ако се обадя да питам дали го имат, ще ми отговори ли някой, а те всъщност как знаят какво имат в склада?

# 533
  • Сред мелниците
Не знам какво имаш предвид под склад.
По принцип стоката им е на  няколко места.
Първо щандовете - предимно домакински или дребни неща.
После , имат зала на самообслужване, където сам си вземаш от рафтовете големи и малки неща.
В самия магазин , има вътрешен склад, от който ти изкарват стока само служители.
И последно,  имат т.нар. външен склад от който могат да ти докарат до адрес или в магазина стока.
Не знам в момента дали виждат наличности във външния склад
Ако е за мен, бих отишла в магазина и по начина който ти описах ще си платя и ще ми доставят дивана. Щом сте го избрали няма да отнеме много време. Можеш и сама да отидеш, ако на мъжа ти не му понася. Не е първия такъв, спокойно!
По тел никога не са давали инфо, камо ли сега

# 534
  • София
Имах предвид склада със стелажите, предполагам като  пишеха наличности в магазина се отнасяше за всичко, което е в сградата.
Мисълта ми беше сега дали знаят какво има в този склад на място в кашоните, не знаех, че има външен.
Доколкото знам онлайн пазаруването си е от съвсем отделен склад, нямащ нищо общо с магазините.
Абе то преди си ходех сама, ама сега с бебе няма как, понеже не съм шофьор, а не мога да се замъкна с градския транспорт.

# 535
  • Варна
Аз днес успях да се свържа с Икея София и служителката ми каза, че не може да се поръчва с доставка дори и ако го имало налично при тях. Предпочитам да вярвам на мненията в темата и утре ще пратя мои агенти да проверят на място Simple Smile

# 536
Още ли не работи значи?
Е, сори, ама си е съмнително. През тези дни докато уж не им работи сайта и толкоз не се намери кой да го оправи, доста пари от евентуален транспорт спестиха.
Опитват се да се натегнат за коледни бонуси ли тия не знам ама се излагат. За пореден път.

Криси, може, не знам. Аз лично Ирим винаги ще ги свързвам с остри ръбове (заради тънки кантове), тънки плоскости и пр. Имаме някакво просто шкафче Ирим. Ми ужас е. По това време Икеа си беше Икеа. Та мисля, че Ирим тепърва именно от тях се учат. Не бих дала пари някой да се учи на мой гръб.

# 537
  • София
??? Спестили са от транспорт? И от печалби са спестили.

# 538
Вчера не успяхме да върнем продукти в Пловдив. Днес се товарим на колата и отиваме в София, дано успеем да поръчаме каквото ни трябва, че скоро трябва да се нанасяме, а останаха доста покупки и съм в много патова ситуация. Стискайте палци Simple Smile
Между другото корнизите  дойдоха, наложи се малко да побутна Еконт, че се забавиха, но иначе всички беше точно, струваше ми около 20лв.

# 539
??? Спестили са от транспорт? И от печалби са спестили.
Печалбите са си сигурни - който иска конкретни мебели, ако не сега, ще си ги купи след 15 дни примерно така или иначе. Но виж безплатен транспорт за цялата страна ще има само още някой друг ден.

Между другото не знам защо не слага в кошницата новите врати за Pax, стъклените на 2,36 височина.

Общи условия

Активация на акаунт