Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 248
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Аз нищо не разбрах Simple Smile направих си проек за Рах, ако отида до София, мога ли да си го поръчам и да ми го доставят безплатно до Пловдив?
Мъжа ми вече ще ме убие 😆
Ще можеш, но не може да ползваш точки икеа фемили или карта подарък при плащането. Няма и точките да ти начислят, но ще те запишат в списък и ще го направят на по-късен етап, когато им оправят системата...

# 511
  • Сред мелниците
Аз нищо не разбрах Simple Smile направих си проек за Рах, ако отида до София, мога ли да си го поръчам и да ми го доставят безплатно до Пловдив?
Мъжа ми вече ще ме убие 😆
Аз отидох с проекти за Platsa.
Вие можете да си го отворите от тел. В магазина Също можете предварително да си свалите самия проект като артикули. Списък
Те НЕ могат да ви отворят проекта но с таблет по артикули сверяват и ви написват всички позиции ,
Със списъка отивате в залата долу. Връчвате списъка и служителите ви изкарват артикулите от склада.
Някои дребни неща като панти и д-р си вземате сами от рафтовете като те ви помагат да се ориентирате.
Съществува риск някои части да не са налични защото не виждат наличност. Но при нас за два големи гардероба / секции, всичко беше извадено и донесено за 10 мин.
Не знам откъде ще пътувате. Ние сме в София но поръчваме за зона три

# 512
Ми колко да губят не знам. Ако някой е решил нещо да си купи от тях, то пак ще си го купи, макар с няколко дни закъснение. Но виж офертата за безплатния транспорт е за определено време. А също и тази за отстъпките на определени мебели по стая. За определено време е и офертата за кухни Metod на разсрочено плащане без оскъпяване.

Аз пък никак не изключвам хем да са олигофрени местните служители в централата на нашенската Икеа, хем да са и малко хитреци.

Много се извинявам, но имам две поръчки стоящи в статус "на път". Разбира се получени са отдавна. Но все така си стоят в статуса.
Скрит текст:
Мен лично ме навежда на мисълта за лоша организация най-малкото. Отделно с транспортните фирми са тотал щета. Онези се омотават яко, но на местните в мениджмънта на Икеа явно не им пука. Така че не мисля, че са толкова невинни агънца.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 05:43 от Защо ме търсиш?

# 513
Тъкмо опитвам да поръчам детско легло, понеже мислех, че проблем има само с магазините, за онлайн не бях разбрала...
Докога беше офертата за безплатна доставка?

# 514
До 20ти.

# 515
Безплатната доставка е до 20.12.
Иначе системата им за поръчки нещо не е баш още от преди сривът. Моята седеше на статус “приета”, и изведнъж ми звъннаха, че ще я докарат. Въобще кога е събрана и изпратена към хъб, от където реално дойде до адрес (в дълбоката провинция) не стана ясно. След като я приех се смени на доставена. Как стана цялата работа идея нямам.
Имам и аз нова поръчка да правя и седя и чакам…

# 516
Благодаря. Дано да оправят проблема.

# 517
А тази промоция по стаи, знае ли на какво е и до кога е? Получавах имейл до миналата седмица, но сега явно не изпращат.

# 518
  • София
Има ли алтернатива на PAX ,в някой друга верига?
Сменили са нещо цветовете и сега размери кой.
Трябва ми черно, 50 см на 236 а; на само бяла рамка. Тъмното вече не е черно, а някакви сиво.

# 519
Трябва ми черно, 50 см на 236 а; на само бяла рамка. Тъмното вече не е черно, а някакви сиво.
Алтернатива - не знам, но мебели ИРИМ имат модулна система за дрешник. Сега имат един нов модел - черна рамка със стъклени витрини. Изглежда доста добре. Може да ги проверите Simple Smile

# 520
  • Варна
Някой ако е ходил тези дни в Софийската Икея може ли да ми каже дали доставка до дома работи?

# 521
Здравейте Ясмина! Вчера бях в Икея в София и поръчах кушетка Hemnnes с безплатна доставка (над 400 лв.) в провинцията. Казаха, че ще я доставят до 19.12. Първоначално мислех  да поръчам до мобилен хъб до най-близкия ни по-голям град, но се оказа, че заради проблема им със системата няма такава опция и предложиха безплатната доставка, което за мен беше идеален вариант.

# 522
  • София
Много полезна информация, а как става цялата процедура, искам да взема един диван, ходихме в петък да го видим на живо, когато точно нищо не работеше и мислех да го поръчам онлайн, че сме с малко дете и ми се ще възможно по-малко да сме в магазина, че няма удържане.
Може ли направо в склада да отидем и там да кажем какво искаме?

# 523
Здравейте Ясмина! Вчера бях в Икея в София и поръчах кушетка Hemnnes с безплатна доставка (над 400 лв.) в провинцията. Казаха, че ще я доставят до 19.12. Първоначално мислех  да поръчам до мобилен хъб до най-близкия ни по-голям град, но се оказа, че заради проблема им със системата няма такава опция и предложиха безплатната доставка, което за мен беше идеален вариант.

Много полезен пост, благодаря. Ще има детето ново легло значи Simple Smile

# 524
Алтернатива - не знам, но мебели ИРИМ имат модулна система за дрешник. Сега имат един нов модел - черна рамка със стъклени витрини. Изглежда доста добре. Може да ги проверите Simple Smile

Може ли линк към тази рамка. Не я намирам на сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт