Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 192
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Може би се е объркала, защото някой беше писал, че му доставили поръчка от 26.11 и после някой казва, че са почнали да работят бавно по изпълнение на поръчки от преди да ги изхакат... Но нови поръчки няма.

# 676
  • Варна
Да, върнах се назад отново, поръчките са били от ноември. Съжалявам за неуместния ми тон, но не сте длъжни да отговаряте. Можехте да прескочите и да продължите да си коментирате гардеробите.

# 677
И аз чакам да пуснат онлайн поръчките.
За сега чакаме...2025 белкем се отприщи сайта Joy

# 678
  • София
Постът ти звучеше, като на някой току що научил за проблема, защото от икеа вчера са му казали. За мен в тази ситуация е нормално да не се влиза направо с въпрос, а човек да погледне последните страници и ако вече нещо не е доразбрал да попита за доизясняване. Твоят пост не звучеше така. Да го отдадем на случващите се недоразбирателства заради формата на онлайн общуване и толкова. В крайна сметка получи отговор.
Иначе, като цяло вчера писах в кухненската тема, служителка каза, че най-рано догодина по някое време ще се оправи системата, ако и тогава... Съответно кой знае кога, но мн малко вероятно е да е ското след празниците, заминало им е ва и бекъпи и тн... И ако става дума за цялостно ново изграждане както звучи... Ами не им завиждам и им стискам палци междувременно да не фалират. Онлайн магазина далеч не им е генералния и единствен проблем.

Гардеробите - представям си нещо като първата снимка(но с огледална врата) с малко кубче с чекмедженца като на втората... Та трябва да разгледам на пласта има ли нещо такова, което да ми свърши работа за чекмеджетата.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 09:33 от Angel_Dust

# 679
  • In transit
Шантал, много ми хареса идеята ти и си откраднах снимката. Не, че мм ще ми се върже да правим коридора скоро пак, но знае ли човек. Joy

Ейнджъл, на височина са ок, при мен са два шкафа един върху друг. Да, леко смотано изглеждат, но само първоначално. Всъщност хич не са лоши, не по-лоши от Пакс-а, според мен. Могат добре да се хакнат.

Вчера ходих до варненската Икеа да купя нещо и да питам за един матрак. Системата за проверка на наличност е много сложна. Вадят кода от сайта, после го слагат в бланка за поръчка и там им дава дали има наличност...сложна работа. Joy

# 680
  • Сред мелниците
За мен Platsa е по-добрата система за нестандартни пространства.
При цялото разнообразие на рамки с височини и ширини, успях  да натъманя до сантиметър един огромен  ъглов коридор, с разни чупки, пречещи врати на стаи  и др.  който ми беше проблем от  2 години и друго помещение със скосени тавани чупки.
За къща става дума.  Борих се  с програмата и метъра сигурно един месец, но съм Много доволна от резултата. Да не говорим ,че се закачихме за безплатната доставка. От магазина ми помогнаха само с идеи за броя рафтове и вида на дръжките. За тях да кажа, че ако вземете тези, за които не се пробива , ако не ги сложите от първия път ,така че да ви харесва,  при изваждането издира вратата, при нас  за радост, от вътрешната страна. Така че, първо добре го измислете. Програмата също много помага, но аз не бях стигнала до там и визуално не ми харесаха, затова някои ги разместихме.
Материалът не знам дали е по-лош от Пакса, имам един гардероб в спалня,  купуван преди няколко години, изтръгнаха му се вратите , точно огледални, само една врата,  да бъда честна , изпопадаха му някои рафтове, от икеа не продавали равтоносачи ,или както и да се казва това и сега ще търсим по железариите. За мен тази система е надценена.
Platsa е изключително лека,  лесно се вдига , носи и закача, вероятно пълнежът й е основно хартия.
 Сглобява се само с щракване, за което според мен се иска известна физическа сила, не знам дали аз бих успяла,  малко съм слаба в ръцете. Иначе други малки мебели от икеа съм сглобявала сама, по инструкциите, които са страхотни, но винаги е било с някакви инструменти приложени към продукта .

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 11:00 от В (като Вятър)

# 681
  • София
Е как догодина ще го пуснат, направо ме уби, преди няколко дена влязох в гръцката икеа и там пише, че онлайн магазина им вече работи, викам си и тук ще го пуснат скоро, те поне да оправят наличностите да се виждат Rage

# 682

Вчера ходих до варненската Икеа да купя нещо и да питам за един матрак. Системата за проверка на наличност е много сложна. Вадят кода от сайта, после го слагат в бланка за поръчка и там им дава дали има наличност...сложна работа. Joy

В София е по-тегаво - вадят кода от сайта, сверяват къде по стелажите би трябвало да бъде (детско легло Слакт в нашия случай), пишат на лист хартия и пращат служител да проверява дали го има.

# 683
Да разбирам ли, че online поръчките са сринати, но наживо в центровете за поръчки може да се се поръчва? Пловдив конкретно имам предвид.
Шантал ти не беше ли ходила в пловдивския център?

# 684
Да разбирам ли, че online поръчките са сринати, но наживо в центровете за поръчки може да се се поръчва? Пловдив конкретно имам предвид.
Шантал ти не беше ли ходила в пловдивския център?
Преди седмица в Пловдив не искаха нищо да ми поръчат , сега в момента не знам.

# 685
  • Варна
Не може да се поръчва нещо, което не е налично. Може да се купуват само продукти, които са там в склада.

# 686
Боже, боже. Тия са абсолютни шматки. Аз ако в Гърция съм  отговорник за франчаза в България директно мениджмънта вън.

# 687
  • София
То проблема не е само в бг

# 688
Вече може да се каже, че е само тук. Румъния си работят нормално, Гърците си пуснаха онлайна, само ние стоим в застой и чакаме да минат празниците..

# 689

Напротив.
Само тук е.

Общи условия

Активация на акаунт