Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 960
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Еконт имат такава услуга. Аз "почти" пазарувах, преведох сумата, но се оказа, че артикулът е изчерпан и там (Румъния), и от Еконт ми върнаха парите. Така че с тях няма проблем.
Аз ще отида да си я взема, защото са много неща и са обемни. Но исках да бъде приготвена и платена, за да не губя време. Затова искам да си я платя предварително, те да я приготвят и само да си я взема.
Но не знам дали може така Simple Smile

# 421
Еконт имат такава услуга. Аз "почти" пазарувах, преведох сумата, но се оказа, че артикулът е изчерпан и там (Румъния), и от Еконт ми върнаха парите. Така че с тях няма проблем.
Аз ще отида да си я взема, защото са много неща и са обемни. Но исках да бъде приготвена и платена, за да не губя време. Затова искам да си я платя предварително, те да я приготвят и само да си я взема.
Но не знам дали може така Simple Smile
Може, да, Вие искате да ползвате услугата вземи от магазин. Една дама преди време беше писала някъде, че е поръчвала така. Аз самата също обмислям. Ще съм благодарна ако споделите после бързо ли са обработили поръчката и как е минало. Успех.

# 422
Дами, плътните завеси от икеа могат ли да се ползват с други кукички за нормален двуканален корниз? напр. gardinia.

# 423
Дами, плътните завеси от икеа могат ли да се ползват с други кукички за нормален двуканален корниз? напр. gardinia.
Гледай само да има перделък. Аз съм си сложила също на друг корниз с кукички. Взех и тези металните за оформяне на набора.

# 424
Да, някои могат. Тези съм ги закачила с обикновени пластмасови кукички.

# 425
Точно за този модел всъщност се интересувах, благодаря!

# 426
Вчера купих няколко чашки от центъра за поръчки в Пловдив. Какво съм гледала не знам, но като се прибрах и ги огледах имаха доста драскотини по стъклото. Мога ли да направя рекламация и да ми ги сменят с касовата бележка там на место.

# 427
Вчера купих няколко чашки от центъра за поръчки в Пловдив. Какво съм гледала не знам, но като се прибрах и ги огледах имаха доста драскотини по стъклото. Мога ли да направя рекламация и да ми ги сменят с касовата бележка там на место.
Да, но не правят замяна, а връщат пари или издават ваучер.

# 428
И така да е на момента мога пак да влезна да си избера други, нали?

# 429
И така да е на момента мога пак да влезна да си избера други, нали?
Разбира се Simple Smile !

# 430
Здравейте, искам да си поръчам едни чаршафи от Румънската Икеа , обаче ми иска някакъв пощенски код. Прочетох в първия коментар отговорът на този въпрос, но пак не вдявам какво трябва да направя!
Може ли някой да обясни подробно стъпките?
Извинявам се , че задавам многократно дъвкани въпроси

# 431
  • Бургас
Здравейте! Можете ли да ми помогнете с отзиви за този тиган
https://www.ikea.bg/products/hemlagad-gril-tigan-28x28-sm/10462241/. Купих го днес  и сега видях, че покритието му е тефлон.  Чудя  се дали да го върна или не е проблем тефлона.

# 432
  • София
Да ви питам като по-имащи опит, евентуално тесните рамки на пакс има ли с какви шкафчета в същата дълбочина да се комбинират? Да стане като надстройка.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 08:25 от Angel_Dust

# 433
Здравейте, вчера пуснах една онлайн поръчка от сайта на ИКЕА, тъй като артикула пишеше, че не е наличен в ИКЕА София. В момента е на статус събрана и тъй като преди време бях пускала пак така поръчка, която отдавна съм взела и пак стои на статус събрана. Според вас ако отида в магазина ще мога ли да си я взема? Нямам мейл.

# 434
Здравейте, вчера пуснах една онлайн поръчка от сайта на ИКЕА, тъй като артикула пишеше, че не е наличен в ИКЕА София. В момента е на статус събрана и тъй като преди време бях пускала пак така поръчка, която отдавна съм взела и пак стои на статус събрана. Според вас ако отида в магазина ще мога ли да си я взема? Нямам мейл.
Не, в понеделник според мен. Аз винаги получавам съобщения, когато мога вече да получа. Това че статусът на стара поръчка не е променен в "доставена" е съвсем друго, за нея сигурно сте си получили уведомленията за получаване...

Общи условия

Активация на акаунт