Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 920
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Проверете си, дали във вашия или в близък до вас град нвма ИКЕА Хъб доставка.

На нас в Стара Загора миналата седмица ни доставиха мебелите безплатно. Просто идва техен камион в града, спира например на паркинга на Лидл и от 11:00 до 18:00 стои там и хората отиват да си вземат нещата.

# 451
Не е така в София. Даже имаше жена, която тук се оплака как са объркали размер. На касите гледат дали си взел 1+2+3, но размер и цвят няма как да знаят какво си искал....
Само някои неща ги вадят от склада след касите. Бримнес и Малм, например, ние си товарихме от стелажите. Може да са променили нещо, но като цяло няма правило за леглата да са в склада с персонал.

# 452
  • София
Slattum и idanas тапицирани сме взилами миналата година, те ни ги коплектоваха, бюрата ни също...

# 453
Аз заглеждам металните им легла , обаче тях с какви шкафчета и скрин ще ги вържа  незнам .Гардероб не искам ,то стаята е малокалибрена, и за сега ще се ползва за гости.

# 454
В София Лервик съм взимала от стелажите. Беше 2 пакета. Вижте и онази централна греда да не забравите ако е нужна за вашия модел, че е отделно и тя.
Металното легло може да се съчетае с някоя от металните кръгли масички в различни цветове. Предлагат ги в Юск и в Икеа. Може и шкафче с 1 чекмедже и високи крачета.

# 455
Slattum и idanas тапицирани сме взилами миналата година, те ни ги коплектоваха, бюрата ни също...
Преди няколко месеца купувах много неща, дадоха ни като списък какво да вземем и после ние сами се ровихме по стелажите.

# 456
Аз заглеждам металните им легла , обаче тях с какви шкафчета и скрин ще ги вържа  незнам .Гардероб не искам ,то стаята е малокалибрена, и за сега ще се ползва за гости.
Аз имам точно металното бяло легло Лервик. Съчетала съм със шкафче и скрин Хемнес. Много добре се получава, но черните им дръжки не ми харесват( на някой маже и да му хоресват) и съм ги подменила с подобни топчета в цвят хром,пак от ИКЕА.

# 457
  • София
Да дам обратна връзка за PAX гардеробите. Преди бяха с едни гадни гръбчета, които се ковяха и после ако искаш да го разглобяваш е доста неприятно. Новите рамки вече се разгъват като хармоника, нищо не ковеш. Направо го вдигаш и разгъваш. Много лесно са го измислили и ММ беше много щастлив колко бързо стана Simple Smile

# 458
Здравейте ! Дали някой има излишни водач за релсов корниз от серията Framfusig? Трябват ми само те , а не видях да се продават отделно , а не съм сигурна от другата серия Vidga , която продават дали ще паснат .

# 459
Аз имам точно металното бяло легло Лервик. Съчетала съм със шкафче и скрин Хемнес. Много добре се получава, но черните им дръжки не ми харесват( на някой маже и да му хоресват) и съм ги подменила с подобни топчета в цвят хром,пак от ИКЕА.
Ще съм благодарна ако може една реална снимка?Ако не е удобно в темата може и на лично?

# 460
  • Варна
Днес взехме бебешко легло и матрак, дадоха ми ваучер за 50 лв. Как стои въпроса с него? Трябва ли да е над някаква определена  стойност покупката за да го приспаднат? Не намерих инфо и в сайта.

# 461
Наистина ли не намерихте инфо?
Че е на началната страница - най долу след продуктите
https://www.ikea.bg/offers/50lv-voucher-kids-furniture

# 462
  • Варна
Да, представяте ли си, наистина не намерих.Явно съм отворила неправилното място. Добре че помогнахте с линка, макар и през зъби.

# 463
Здравейте, може ли помощ как става покупката от икеа с еконт? Нещото го има само във Варна, а ми е спешно. Да се доверя ли на "наличностти" и да заявя куриера или първо да се опитам да се свържа и запазя?

# 464
На някой да му се е случвало да забрави част от покупките си на касата и после да успее да си ги вземе..? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт