Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 203
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Някой да е имал подобна грешка
Скрит текст:
на съдомиялна модел medelstor и как се е справил? В инструкцията ми липсва тази грешка, в гугъл пак нищо не открих. Грешката първоначално сама си изчезваше като включа и изключа няколко пъти, после това спря да работи и сега въртя всичките кранчета под мивката, които я свързват и така пак изчезва грешката Grinning
Зад машината се крие AEG или Electrolux
Грешката е i5H идентична е с всички грешки от формата i5“x“ насочва към грешка на помпата или на електрониката. Може да опиташ следното:
1. Да анулираш/кенселираш програмата спрямо инструкцията и да я стартираш отново. Ако грешката изчезне ок.

2. Да изключиш от контакта и да изчакаш поне 1 минути преди да включиш.

3. Да провериш и изчистиш хубаво филтрите и да видиш няма ли замърсявания или твърди предмети, да ги отстраниш.

Ако не помогне потърси техник. Може или да е задръстена помпата или да е дефектна. Ако миялната се ползва винаги или често на програма с ниска температура (например автоматична или еко) помпата се “затлачва” с времето с мазнини, защото ниската температура не ги разтваря добре. За това периодично трябва да се ползват програми с по-висока температура или да се почиства машината с препарат.

Ех, явно ще се наложи да потърся техник, защото винаги пускам програма на максимални градуси и почиствам редовно машината с препарат. И от контакта я бях изключила за няколко часа. Иначе сме под наем и не знам преди това какво са правили с машината, но вече почти година не сме имали проблеми с нея. Поне си работи, с малко включ изключ се маха грешката нищо,че после пак се появява Grinning но дали ще изкара с това бъзикане докато дойдат на посещение да я прегледат Grinning То сега с тази хакерска атака нито ми отговарят на обаждания, нито на имейл, та ще си почакам..

# 646
  • София
До колкото се ориентирам от книжката, цифра и Н изписва когато е в режим на настройка на твърдостта на водата, друг въпрос защо по време на работа ще ти изписва. Но може да пробваш да влезеш, направиш и запаметиш настройката, ако нещо някой случайно е разцъкал там, а не е някакъв проблем по платката и да си прецъква. Може разбира се и друго да е, но какво пречи да опиташ.

# 647
  • София
Натрупала съм няколко бележки за вкарване на точки и днес ще ходя до Икея за разни дребни нещица, та къде трябва да дам бележките за да ме запишат в заветната книга за възстановяване на точките? Предния път като питах на касата получих доста неясен отговор.
Иначе съчувствам на тези които им се спират ремонти и т.н. заради срива. Аз съм благодарна, че поне големите неща (легла и гардероби) успяхме да вземем докато беше ок системата. Даже и от безплатната доставка се възползвахме Smirk

# 648
Натрупала съм няколко бележки за вкарване на точки и днес ще ходя до Икея за разни дребни нещица, та къде трябва да дам бележките за да ме запишат в заветната книга за възстановяване на точките? Предния път като питах на касата получих доста неясен отговор.
Иначе съчувствам на тези които им се спират ремонти и т.н. заради срива. Аз съм благодарна, че поне големите неща (легла и гардероби) успяхме да вземем докато беше ок системата. Даже и от безплатната доставка се възползвахме Smirk
В Софийската голяма Икеа на информация записват. В малката Икеа в мола - не може.

# 649
  • София
В Софийската голяма Икеа на информация записват. В малката Икеа в мола - не може.

Благодаря!

# 650
Срещу изхода, там където е табелата "Обслужване на клиенти" или нещо подобно.
И пред мен на касата служителката се опита да се измъкне, когато едно момче я пита за Икеа фемили, но той беше много настоятелен и тя накрая му каза къде да отиде.

# 651
В крайна сметка изпуснахме ли безплатната доставка ?

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 16:00 от ste1

# 652
А, то е ясно. Принципно беше до 20-ти. Остават още един-два дни, в които сайтът със сигурност няма да се оправи.

# 653
  • Варна
Безплатна доставка има само при покупки в магазините.

# 654
  • In transit
Да питам нещо, че отдавна не бях гледала цените на рамките Пакс и се омотах...
Рамка 100х35х201см - 90лв,
100х35х236см - 180лв ?!
50х35х236 - 150лв ?!
100х58х236 - 190лв.
Да не са им хакнали и цените, да са ги сменили нещо... не намирам логика.

# 655
  • София
Имаше и при онлайн поръчките над 400лв, още ми стои дивана в кошницата с безплатна доставка, но уви няма да се възползвам от нея.

# 656
Само София и Варна донякъде може да се възползват. Смешна история..

# 657
  • 1st floor
100х35х236см - 180лв ?!
50х35х236 - 150лв ?!
100х58х236 - 190лв.

Да не са ги спрели от производство? Разцъках линковете и всички ми излизат с недостатъчна наличност.

# 658
  • София
100х35х236см - 180лв ?!
50х35х236 - 150лв ?!
100х58х236 - 190лв.

Еми различни височини и дълбочини и различно цени. Кое Ви притеснява?

# 659
100х35х236см - 180лв ?!
50х35х236 - 150лв ?!
100х58х236 - 190лв.

Еми различни височини и дълбочини и различно цени. Кое Ви притеснява?

Ами 100*35*201 е 90 лв, а 35 см по-високата рамка е двойно по-скъпа. Рамката, която е 50 см по-тясна, но 35 см по-висока е 60 лв по-скъпа. Ценообразуването я притеснява.

Mikkey, имаше преди срива на сайта рамки, явно старо производство, с по-ниска цена. Може и конструктивно или в материала да са променили нещо и просто да ги изчистват, но това са само мои догатки. Определно 190 лв за рамка 100*58*236см  ми се струва доста висока цена. Последно ги купувах на 110 или 120 лв., не помня.

Общи условия

Активация на акаунт