Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 815
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Някои чакаме онлайн поръчките да оправят.

Служителите казаха че се надяват до средата на януари вече всичко да работи.

# 736
Тъкмо излизам от пловдивската, за икеа фемили-"запазете бележката, а после като оправят системата, ще видим" 🤣 много са зле
Иначе си взех една онлайн поръчка и пирах за връщане-от снощи е възможно и тук.
Вчера се карах с тях, имам смс, че трябва да взема гардеробите си и ми се звъни да го направя ВЕДНАГА, защото нямали място в склада ЗАРАДИ МЕН. Отидох, отказах поръчката и си поисках парите, в момента не можело да ги върнат по никакъв начин, когато системата се оправила, защото сумата била голяма🙄

# 737
Днес са ми отразили точките в картата Икеа фемили от покупките в началото на месеца.

# 738

Много нагли..

# 739
И какво виждаме от този имейл?

# 740
И какво виждаме от този имейл?
Оферта какво мога да си закупя с точките, които НЕ мога да използвам. И ако не използвам преди нова година, ги анулират. Simple Smile

# 741
Това последното къде по-точно го прочете?
"Отброяването" е свързано с последните дни на годината, а не с точките ти.

# 742
  • София
Това последното къде по-точно го прочете?
"Отброяването" е свързано с последните дни на годината, а не с точките ти.

Точно това гледах и аз в мейла. Никъде не пише, че точките са до края на годината.

# 743
Вчера в магазина в София похарчих 25000 точки за покупка и гифт картите, които имах. Върнах си и разни артикули, които бях събрала. Благодаря много на дамата, която писа!

# 744
А някои още си чакаме онлайн поръчките от 26.11. Вече прекаляват цял месец мина и нищо.

# 745
А някои още си чакаме онлайн поръчките от 26.11. Вече прекаляват цял месец мина и нищо.

Забелязах, че когато потребители се оплакват под публикации на Икеа във ФБ, има някакви зачатъци на комуникация - дават им телефон, да се обадят на него и да им съдействат и т.н. Пробвайте, може пък да стане.

# 746
Щом пише, че са преустановени доставките до мобилни хъбове какво да съдействие да искам.

# 747
Някой може ли да помогне с един артикул по обяснение Simple Smile беше използван  в интериора на баня, метален, златист, нещо като поставка за халати в сгънат вид.

# 748
  • Варна
Щом пише, че са преустановени доставките до мобилни хъбове какво да съдействие да искам.
Доставки до мобилни хъбове не изпълняват, но може да доставят до ваш адрес. Обадете се и вижте дали не може да пренасочите поръчката си до адрес. Аз писах преди в темата - имах онлайн поръчка от 26.11 с доставка до адрес, преди десетина дни ми я доставиха.

# 749
А мога ли да отида на място в центъра за поръчки и да си поръчам с доставка до където искам?

Общи условия

Активация на акаунт