На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 86 024
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Мисля, че сега не е най-подходящия момент за разходки.

https://www.canlimobeseizle.com/kapikule-canli-izle/

Лелеее, и на Малко Търново ли е така?

# 301
На Кап.Андреево писаха във Фейсбук, че е страшно. Колоната е няколко км преди границата, на камерите не се вижда назад какво е..

# 302
  • Пловдив
На Малко Търново е трагично, най-малкото ГКПП е. Периодът изобщо не е за разходки, началото на октомври подноявяваме нашите.

# 303
Мисля, че сега не е най-подходящия момент за разходки.

https://www.canlimobeseizle.com/kapikule-canli-izle/
38000 човека са минали за един ден.

# 304
  • Димитровград

Лелеее, и на Малко Търново ли е така?
Камерите на МТ:
https://www.canlimobeseizle.com/derekoy-sinir-kapisi-canli-izle/

# 305
  • Бургас
Винаги е така по това време на всички пунктове. Сега гастарбайтерите си идват в България.
В края на август и началото на септември ще се запътят обратно и пак ще е така.
Аз се нагласям да ходя през ноември.

# 306
  • Пловдив
Здравейте,
Дали на някой от Пловдив ще му е удобно да закупи две опаковки АДЕНУРИК?

# 307
  • Пловдив
Не са само гастербайтерите,които пътуват между Турция и Западна Европа,има и ново...В понеделник(15.07.) се прибирахме от Текирда,бяхме на плаж-Барбарос,Кумба за 5дни,както обикновено минаваме през Ипсала-Кипой,чакахме 3 часа за да минем турска и гръцка митница и 1 час на неутрална зона,пред р.Марица.Колите около нас бяха 95% с турска регистрация,в посока към Гърция,чудим се с ММ каква ли е причината толкова много турци да отиват в Гърция или някъде...Накрая се заговорих с една туркиня(аз знам турски),регистрационен номер 35(Измир),накъде са тръгнали като си имат море в Измир,в Турция имат четири сезона,отговорът беше,че отиват в Гърция на плаж!,защото е по-евтино и по-хубаво.Има двустранно споразумение между Турция и Гърция за издаване на визи на турски граждани за Гърция по бърза процедура.Не бях ходила в Турция от септември мин.год.,но наистина е скъпо-хотели,заведения,магазини,а в Гърция бях в средата на юни на плаж-по-евтино е.

# 308
  • Варна
Не са само гастербайтерите,които пътуват между Турция и Западна Европа,има и ново...В понеделник(15.07.) се прибирахме от Текирда,бяхме на плаж-Барбарос,Кумба за 5дни,както обикновено минаваме през Ипсала-Кипой,чакахме 3 часа за да минем турска и гръцка митница и 1 час на неутрална зона,пред р.Марица.Колите около нас бяха 95% с турска регистрация,в посока към Гърция,чудим се с ММ каква ли е причината толкова много турци да отиват в Гърция или някъде...Накрая се заговорих с една туркиня(аз знам турски),регистрационен номер 35(Измир),накъде са тръгнали като си имат море в Измир,в Турция имат четири сезона,отговорът беше,че отиват в Гърция на плаж!,защото е по-евтино и по-хубаво.Има двустранно споразумение между Турция и Гърция за издаване на визи на турски граждани за Гърция по бърза процедура.Не бях ходила в Турция от септември мин.год.,но наистина е скъпо-хотели,заведения,магазини,а в Гърция бях в средата на юни на плаж-по-евтино е.

Боже, боже как се менят времената и нравите, докъде стигнахме - турците да ходят в Гърция на плаж, че било по-евтино.
В тази връзка и аз да кажа моето малко нещо по тази тема. В Турция влизането в музей - най-малко 30 евро... във Франция - отворих сайта на билетите за Лувъра и що да видя - 22 евро е редовият билет.
Освен това се включих в няколко френски групи за почивки в Анталия - ами всички масово пишат колко  са ужасени от цените и твърдят, че във Франция било по-евтина храната, че и заведенията. Това е.

# 309
  • Пловдив
30 евро за музей със сигурност е в Истанбул.
Октомври с децата посетихме музеят на здравето в Одрин, беше по 4 лв на човек, колкото и да е поскъпнало - няма да е колкото традиционните входни такси в Истанбул.

# 310
  • Пловдив
Тази цена на каса на музея ли е или от екскурзовода - техен или наш?

# 311
Имаше статия в една от медиите точно по тази тема.
Турците отиват на море в Гърция, защото е по-евтино.
И бяха цитирани някакви 300 лири за сладолед и там още някаква цифра.
Цените на музеите в Истанбул са потресаващи.
А ако се ползва ТА (организирана екскурзия), цените са уаууу.
Имаше сравнение на ваучери в Грабо - екскурзия до Малдивите със самолет е по-евтина отколкото Кушадасъ с автобус.
Ол инклузив на Малдивите 3100 лв нещо такова, пък Кушадасъ 3500 и нещо.

# 312
  • там където има винаги вятър
Тази цена на каса на музея ли е или от екскурзовода - техен или наш?

Ако питането е за Музея на здравето - м. март, цената на касата на музея беше по 100 лири на човек, за децата не взеха пари.

# 313
  • Пловдив
Имах предвид цените на музеите в Истанбул. Защото обикновено мафията на екскурзоводите (мислех, че е само на нашите, но се оказа и на техните) надува безобразно цените.

# 314
  • Пловдив
На българските организирани екскурзии, таксите за истанбулските музеи се плащат предварително или в автобуса, на наистина яко надути цени. Местните екскурзоводи не би трябвало изобщо да се занимават с пари, но нещата толкова се промениха, че вече нищо не може да ме учуди.

Общи условия

Активация на акаунт