На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 85 881
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Ние отсядаме в ND Suite, също има паркинг.

# 421
Ние бяхме миналата зима там,чистота и перфектна храна,но беше много студено,защото като си вземеш картата спира климатика,като се прибереш след разходка в стаята трябва време за да се стопли

# 422
  • Бургас
Е, нали отново се плаща за „златния гьол“?

Някои хора споделят, че не са плащали за гьола, понеже нямало служител.
Ние нали се прибрахме през Гърция, там нямаше гьол.

# 423
  • Стара Загора
Аз лично в събота не плащах.
Имае някакъв мишок в кабинката, но гишето беше затворено.

# 424
Здравейте! Интересно ми е за тези, които скоро са ходили в Турция на пазар и са обърнали внимание на цените на памперсите - дали са по на сметка от нашите? Интересувам се за Памперс конкретно, иначе знам, че си имат техни, които са доооста евтини. Ние чакаме бебе и преди няколко месеца даже ММ беше ходил и донесе един пакет тяхна марка, които наистина излизаха за без пари. 😂 Малко ще ме е страх да ги ползвам, но пък ако има доволни и от техни марки - ще се радвам да споделят.
Така или иначе пътуваме често до Турция през зимата, няма да ходим специално за тях там. Просто вече искам да ги отметна и тях от списъка за пазар. 😁

# 425
  • Пловдив
Ние бяхме миналата зима там,чистота и перфектна храна,но беше много студено,защото като си вземеш картата спира климатика,като се прибереш след разходка в стаята трябва време за да се стопли

На мястото на картата може да се сложи някакво картонче или дори карта - пластика тип   " Билла " / " Кауфланд или нещо подобно.
 Изпробвано многократно по хотели Wink

# 426

На мястото на картата може да се сложи някакво картонче или дори карта - пластика тип   " Билла " / " Кауфланд или нещо подобно.
Не навсякъде става.

# 427

Казаха ни за рози вариант,другият път ще пробвам

# 428
Здравейте, досега не сме ходили в Турция. Купихме си къща, обаче, като много ми харесват мебелите турско производство. Има ги и в София, но са доста скъпички. Дайте ми съвет моля- можем ли да намерим хубави мебели покрай Одрин, които да доставят до София и ако можете да ми дадете някакви идеи ще съм много благодарна🤗

# 429
  • Стара Загора
Здравейте, досега не сме ходили в Турция. Купихме си къща, обаче, като много ми харесват мебелите турско производство. Има ги и в София, но са доста скъпички. Дайте ми съвет моля- можем ли да намерим хубави мебели покрай Одрин, които да доставят до София и ако можете да ми дадете някакви идеи ще съм много благодарна🤗
Аз купувах от тук мебелите, правят доставка Başkent Mobilya ve Saloni  https://goo.gl/maps/hrBN2mYe1bmd7M1j9

# 430
  • ...живея на последния етаж...

Аз купувах от тук мебелите, правят доставка Başkent Mobilya ve Saloni  https://goo.gl/maps/hrBN2mYe1bmd7M1j9
[/quote]

След като прочетох отзивите, не бих пазарувала от там.

# 431
здравейте, може ли да ми кажете магазин за тапети,детски легла и спални комплекти( за Одрин или Лозенград)

# 432
Момичета, привет!
Неудобно ми е, че нахлувам в темата ви така, но имам ситуация и няма кого да попитам...
В неделя синът ми, на 15г, с лична карта, ще пътува с баща си, с когото сме разведени, на екскурзия в Турция. Преди малко от тур.агенция са питали дали детето има червен паспорт.
Моля, ако някой е пътувал с детето си, да сподели дали лична карта е достатъчна, или е нужен паспорт..
Благодаря от сърце на всеки, който ще се включи!!

# 433
  • Бургас
Не е нужен червен паспорт, щом има лична карта.

# 434
Здравейте,ще се радвам ако някой може да ми даде отговор на този въпрос,а именно: на талона на семейния автомобил ни пише и двамата със съпруга ми.Мога ли да вляза в Турция без него или ще ми трябва пълномощно от него?

Общи условия

Активация на акаунт