На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 85 910
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
А, баш това.
Аз и вместо кус-кус го ползвам, като привърши Simple Smile

# 406
Казват му арпа фиде – има много рецепти в нета.

# 407
Може ли снимка на превръзките от Бим? Ежедневни или от другите взехте? Аз искам точно големи.

# 408
Здравейте! Идвам да попитам, ако има запознати. Дали има някакъв шанс да закупя инсулин от Одрин, без рецепта? Имам нужда от 2-3 флакона, защото моите запаси привършват. Доколкото зная и там инсулините са само с рецепта,  но.. знае ли човек.

# 409
  • Бургас
Може ли снимка на превръзките от Бим? Ежедневни или от другите взехте? Аз искам точно големи.

Това са нормалните, взех и от ежедневните, те са в тъмно лилава опаковка.

# 410
Благодаря! 🌞

# 411
Здравейте! Идвам да попитам, ако има запознати. Дали има някакъв шанс да закупя инсулин от Одрин, без рецепта? Имам нужда от 2-3 флакона, защото моите запаси привършват. Доколкото зная и там инсулините са само с рецепта,  но.. знае ли човек.

На българи не дават инсулини.
Метформин на хапчета дават, но инсулин - не.
Пробвайте все пак.

# 412
Благодаря, marinadp ! Жалко! Щяхме да ходим само за това, но няма смисъл, ако шанса клони към нула.

# 413
  • СТАРА ЗАГОРА
А как стои въпросът с автобусите, тези по редовните линии, напр. Метро? Чакат ли на общите колони или за тях има осигурен коридор?
В сряда пътувахме, минават отделно, ние с автомобилите почакахме 3-4 часа, на влизане беше бързо за разлика от миналото лято, тогава и в двете посоки почакахме.

# 414
Здравейте, предстои ни първо пътуване до Одрин с кола. Ще помоля да споделите какви такси се плащат на границата,  трябват ли ни някакви по- специални документи?
Къде може да се паркира на Марги и около центъра?
Благодаря Ви предварително!

# 415
  • Пловдив
Здравейте, предстои ни първо пътуване до Одрин с кола. Ще помоля да споделите какви такси се плащат на границата,  трябват ли ни някакви по- специални документи?

На границата такси не се плащат, необходимите докумети са международни паспорти/ лични карти на пътуващите, малък талон и застраховката / зелената карта/ на колата.
На Марги си има паркинг, около центъра не мога да дам препоръки, ние винаги оставяме колата на паркинга на хотела, но винаги оставаме с нощувка.

# 416
  • Бургас
Плюс пълномощно за колата, ако не е на ваше име и собственикът не е с вас и декларация от другия родител, ако пътува дете само с един родител.
В центъра има множество паркинги.

# 417
Е, нали отново се плаща за „златния гьол“?

# 418

На границата такси не се плащат, необходимите докумети са международни паспорти/ лични карти на пътуващите, малък талон и застраховката / зелената карта/ на колата.
На Марги си има паркинг, около центъра не мога да дам препоръки, ние винаги оставяме колата на паркинга на хотела, но винаги оставаме с нощувка.
В кой хотел нощувате?

# 419
  • Пловдив
elica_2007, в Edirne Palace или WestDoor, който от двата  ни устройва според датите на пътуване.

Общи условия

Активация на акаунт