На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 502
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Прибрах се сега от Турция, там нямах възможност да пиша. Относно очилата аз си поръчвам от Атасун оптик - Ераста от едно черничко момче Мехмет бей. Изключително доволна съм Постоянно търси вариант да комбинира промоции.
Последно си избрах рамки + стъка + смених стъклата на другите ми очила, купих и слънчеви. Обаче се оказа, че тези с рамката не са ми удобни - чувствах ги "тежки" на носа си - при следващото си отиване (нямаше месец) минавайки покрай магазина му споделих проблема. Избрахме други рамки и поръча нови стъкла абсолютно без да доплащам нищо и вчера си ги взех. Изключителна коректност. Съмнявам се в България да го сметнат това за рекламация и да ми заменят рамките с абсолютно друга марка/модел че и нови стъкла да ми сложат - при условие че са комбинирани за близко и далеч.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 20:58 от sevgito

# 541
Здравейте, от къде в Одрин или Люлебургаз може да се купят хубави чинии- комплекти и чаши? Има ли сайт, от който може да се разгледат предварително?
Не сме пазарували до сега от Турция, но цените на посудата тук ме отчайва - 200-300 лв за комплект от по 3 вида чинии за 6 човека , а често виждам и по 4?
Струва ли си да се иди до Турция за това?

# 542
  • Бургас
Вижте Karaca, имат сайт, Кютахия също. Имат много красива посуда.
Ако не държите на нещо супер луксозно, в Мигрос също продават комплекти за хранене.

# 543
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали къде в Одрин или околностите,  мога да си закупя качествени перилни препарати + шампоан, балсам и т.н.
Прочетох за някаква борса за препарати и подобни, но не намерих информация къде се намира.
Много благодаря!

# 544
  • Пазарджик
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали къде в Одрин или околностите,  мога да си закупя качествени перилни препарати + шампоан, балсам и т.н.
Прочетох за някаква борса за препарати и подобни, но не намерих информация къде се намира.
Много благодаря!
Ако искате да е качествено не купувайте от борсата , а от големите вериги тип Мигрос,  А101 и т.н.

# 545
  • Бургас
Качество на борсата не търсете.
А цените са същите, както във веригите. Даже във веригите ако има промоции, ще ви излезе по-изгодно.
Можете да пазарувате и в дрогерия от типа на Gratis, има още 2-3 подобни, не помня имената.

# 546
Бихте ли ми препоръчали крем/маз за хемороиди? Разбрах, че Daflon e аналог на нашия Детралекс, но искам и нещо за мазане.

# 547
  • Пловдив
Дафлон няма по аптеките, поне последните няколко месеца не го откривам. На негово място предлагат Modet, аз вземам от него.

# 548
ЗлаВещица , много благодаря за полезната информация!

# 549
  • У ДОМА
ЗлаВещица , много благодаря за полезната информация!

MODET  няма нищо общо като състав с DAFLON , търсете VARIDOS  той е заместител  и има същия състав като на Дафлона , дано да го има ...... Дафлона или Варидоса  има 2 активни съставки и е много по - добър от Модет

# 550
  • Пловдив
Като състав няма нищо общо, не съм казала, че е заместител, а че лекува същите симптоми и аз съм доволна от него.

# 551
Ние също последния път взехме Modet, защото останалите две ги нямаше. Според ММ има същия ефект за който си взимахме преди Daflon. Не споря за съставките. Просто това ни дадоха в аптеката. И ми казаха, че имало Дафлон, но го пазели за техните си хора. Дали е истина, не мога да кажа.

# 552
Последно Daflon купувах от Истанбул средата на юли. Взех 6 кутии, че и майка го пие. След това не сме ходили, но средата на октомври ще ходим и ще видя дали и там са го покрили.

# 553
На ММ лекар му предписа Locafen за хемороиди

# 554
  • Варна
Здавейте, в момента съм на малка почивка в един турски курорт, където е пълно с аптеки между другото.  И да споделя и впечатления от аптеките и лекарствата. Всичко, което не е лекарство и го няма с фиксирана цена в сайта илачабак - е доста скъпо. Става въпрос за всевъзможните хранителни добавки (колаген,и какво ли не още за имунитетq , ревматични болки и др.) Има много такива но са скъпички, струва ми се по-скъпи от БГ. Обаче всичко, което е лекарство с фиксирана цена и го има в сайта илачабак – го продават  на цената, която е в сайта, който споменах. Това забелязах поне аз.
Понеже имаше интерес към Дафлона, пък и към други запитвания за лекарства, забелязах, че тук се продава както на таблетки, така и гел. Освен това забелязах и едно оригинално мазило, много актуално  с олио от канабис и още други съставки – също за ревматични болки, артрози всякакви и какво ли не още, в нета има мнооого инфо.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 19:21 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт