На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 318
  • 746
  •   2
Отговори
# 600
От Халктан пазаруваме насипни варива, много изгодно.
Извинявай, може ли да ми кажеш къде е този магазин? Че ние в събота ще пътуваме през КА, да го преслушам за варива.
Ядки и локум съм взимала от този магазин, много ми харесаха.

# 601
Някой купувал ли е резервни глави за четки Соникеър на Филипс от Одрин? Ако да, откъде и по-евтини ли са? Не съм се сещала досега да проверя, а имам пристигнали комплект от 8 броя в офис на Спиди. Чудя се, да ги взема ли или да изчакам пътуване до Одрин Simple Smile

# 602
  • Бургас
Редовно купувам от olx някакъв паралелен внос. 5 бр. за 12-13 лв.
В Одрин няма да ги намериш по-евтино, а заради сринатата лира всички чужди марки са дори по-скъпи.

# 603
Поразгледах обявите. Не виждам чак толкова евтино, но тези, които са ми пристигнали, са комплект от 8 глави за 51лв с доставката. Мисля, че е добра цената. От емаг ги поръчах. Благодаря за информацията! 💐

# 604
Здравейте,
нашата последна разходка в Одрин беше март месец, когато си купихме гранитогрес от там. Сега сме намислили да посетим Лозенград, тъй като до сега не сме... така без основна цел. Blush Моля ви за инфо. Има ли магазини, които са интересни там, мол както в Одрин, какво си заслужава да си купим от там? За одринския джигер и телешките кюфтета в Текирда знаем , но за Лозенград? Всякакво инфо ще ми е от полза. И дали има смисъл или в познатия Одрин да отидем, как мислите?

# 605
  • Бургас
Зависи какво търсите.
Повече харесвам Лозенград, по-уютен и компактен ми е, ходя основно за хранителни стоки. По главните улици има много от техните магазини - Фло, Уайкики, Де факто. Има и Карача, и Braca - за спално бельо и хавлии.
Ако търсите мебели и т.н., също има много магазини, има цяла улица с мебелни.
Магнитно-релсово осветление си купих от този град, от обикновен магазин за лампи.
Има мини мол - само с Мигрос, Уайкики, Гратис, Кигили, Мадам Коко.
https://minimall.com.tr/tr/

Бих ходила само в Лозенград, но не ми се виси с часове на М. Търново...

# 606
Тинтина, откакто ми препоръча Лозенград ходим само там. Отсядаме в едно хотелче и обикаляме на воля. Много ни харесва, защото не е пренаселен като Одрин, спокойно е и има всякакви магазини.

# 607
Привет от Одрин!Минахме през петъчния пазар,купихме си хубави щори /ден и нощ/ за два прозореца -70 лв,на детето си купи това което му хареса.Утре продължаваме с пазара и се прибираме.От цените за сега съм доволна.Хотелчето е много хубаво ,чисто и чаршафите са от много хубав памук!.Сега ще си починем ще минем през Мигрос и Марги

# 608
  • ново
MG, изпуснала съм кой е хотелът, сподели моля 🙂

# 609
MG, изпуснала съм кой е хотелът, сподели моля 🙂
Concept Royal

# 610
  • Пловдив
От Concept Royal не останахме доволни ние - паркинг за няколко коли и вечер трябва да си търсиш къде да спреш из квартала, и двата дни имаше проблем с налягането на топлата вода, закуската не беше а ла карт - а една чиния, която са сглобили по тяхна преценка. В стаята на сестра ми пък нямаше завивки и банята миришеше ужасно. На транспортен булевард е и си шумно, поне преди 2 години нямаше звукоизолация, сега може да са се променили нещата.

# 611
От Concept Royal не останахме доволни ние - паркинг за няколко коли и вечер трябва да си търсиш къде да спреш из квартала, и двата дни имаше проблем с налягането на топлата вода, закуската не беше а ла карт - а една чиния, която са сглобили по тяхна преценка. В стаята на сестра ми пък нямаше завивки и банята миришеше ужасно. На транспортен булевард е и си шумно, поне преди 2 години нямаше звукоизолация, сега може да са се променили нещата.
Ми при мас няма такова нещо.Първо спряхме от страни ма хотела.Сега сме паркирали от пред.Няма да закусваме тук.Ние си взимаме задължително бюрек за закуска сутрин😊

# 612
Заслужават ли си стоките Мигрос, по точно таблетки за съдомиялна, сол и гел?
От хранителните такива ме интересува най-много маслото.

Няма да ходим до Одрин и ще мога да посетя Мигрос или Карфур.

В момента FLO имат намаления онлайн, дали са валидни и във физическите магазини, ако някой се е възползвал ще се радвам да сподели.

# 613
  • Бургас
На БИМ препаратите за съдомиялна са по-хубави. Навсякъде, където има Мигрос, има и БИМ.
Маслото е хубаво.

# 614
Откакто открих гела за съдомиялна на Мигрос, само него ползвам. Също така солта и гланца им. Таблетките не съм ползвала и не мога да кажа как са.

Общи условия

Активация на акаунт