Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 784
  • 871
  •   1
Отговори
# 240
Аlllllimei, аз не съм си и помисляла, че го използваш неправилно.🤗 Но това с капачката, права си, изобщо нямаше как да си го представя!😂 От долната страна на вътрешната капачка има ли си уплътнение под бутона за освобождаване на налягането? И аз втория термос го купувах по същото време- направи ми впечатление, че при нас имаше разопакован термос, на който ми липсваше уплътнението (и вероятно някой така си го е и купил)...Моят термос пък е с малко трудно изваждаща се лъжичка, но пък намерих начин как да я вадя по-лесно.🙂
Би трябвало да ти го заменят или пък да ти върнат парите.

Ааа, Dolce, аз не към теб, просто уточних, за да се изключи това като евентуална причина. Simple Smile

Има си всички уплътнения, специално съм гледала дали и лъжичката е там, точно благодарение на вас тук, че нали някой си беше купил с липсваща лъжичка и то при затворена и залепена кутия. Впрочем и моят беше с отворена кутия, то даже и затова още по-внимателно го оглеждах, ама както писах по-горе, външо абсолютно нищо му няма. Ето я "хвърчащата" капачка.Joy
Скрит текст:
При рекламация май го взимат и после до 30 дни или го сменят или връщат парите, но не се знае предварително кое от двете ще бъде. А хич не ми се иска пари да ми връщат, трябва си ми! Weary
А пък ако го сменят и ми пратят друг цвят... офффф, не знам дали да се занимавам с тях, ще го мисля.

А за твоята лъжичка си е даже късмет, ако беше хлабава, тогава щеше да е по-голям проблем.Wink

# 241
Подарявам. Изтичат днес!

# 242
Аlllllimei, тази капачка е на резба, за да изхвърча, трябва да има налягане в термоса. Да не би да го зареждаш с нещо газирано?

# 243
Пробвай как ще се държи термоса с различно горещи неща .

# 244
В термоса е проблема. Ползвам редовно няколко различни, включително и на Лидл, нямам подобен проблем. Слагам от врели супи до студен таратор.

# 245
НЯкой пробвал ли е сладкото от люти чушки: люто ли е или сладко? Simple Smile

# 246
Сладкото от люти чушки е и сладко, и люто. Въпрос на вкус е. Комбинира се добре с различни видове сирена според мен.

# 247
Пушеното кълбъсъ изчезна ли от асортимента?

# 248
  • София
НЯкой пробвал ли е сладкото от люти чушки: люто ли е или сладко? Simple Smile
За мен е много леко пикантно, но си е сладичко. Децата също хо харесват. Комбинира се много добре и с печени меса.

# 249
В Лидл преди няколко месеца продаваха семенца за цветя - взех за карамфилчета, но от всичко (вероятно 20 бр.в пакетчето, толкова пишеше на опаковката, не съм ги броила, всичките засях) само две са изникнали, някой вземал ли е такива и успешно да е отгледал растенията?

# 250
Аlllllimei, тази капачка е на резба, за да изхвърча, трябва да има налягане в термоса. Да не би да го зареждаш с нещо газирано?
Хаха, не! JoyJoyJoy
А какво "газирано" имаш предвид? Дори не се сещам кои са тези "газирани" неща, които биха се слагали в термос.Thinking

За супи и готвена храна го ползвам, но го тествах и само с гореща вода и прави същото. Иначе е ясно, че е от налягането, ама е редно капачката да го издържи, както правят всички останали термоси, които имам и съм имала. Все пак нали за това е предвидена тази капачка.
Вече е ясно, че е дефектна бройка, случва се. Радвам се, че поне вашите са окей и не е цялата партида проблемна, просто исках да събера мнения, за да реша какво да правя..
Благодаря на всички, които се включиха с инфо. Hug

# 251
Не разбрах газирано защо не се слага. Сещам се , че веднъж носих джин с тоник в термос. Нямах проблем. Но да знам , ако се случва заради газираното , да не направя беля Simple Smile

# 252
В Лидл преди няколко месеца продаваха семенца за цветя - взех за карамфилчета, но от всичко (вероятно 20 бр.в пакетчето, толкова пишеше на опаковката, не съм ги броила, всичките засях) само две са изникнали, някой вземал ли е такива и успешно да е отгледал растенията?

Предишни години е писано за семената на Лидл - скъпи, т.е. малко семенца за тази цена, и с нисък процент кълняемост. Моят опит с техните семена също е такъв, с изключение на семената им за босилек - единствено там не съм имала проблем. Така или иначе приключих със семената от Лидл.

# 253
Много благодаря за отговора, за съжаление ясно съм пропуснала, когато са писали в темата. Занапред ще знам, сега се чудех аз ли някъде съм сбъркала нещо, но разбирам че проблемът е другаде 🤗.

# 254
Не е у вас проблемът. Специално за карамфилчетата - на мен миналата година ми поникнаха нула. Така че завиждам за вашите две  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт