Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 787
  • 871
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз пък си садих цветя и всичко ми потникна, даже вече присаждах на вилата! Мисля, че не бъркам, от Лидл ги накупих - 2 вида карамфили и мини слънчогледи.

Газирано знам, че не се слага в термос. Много е вероятно да протече.

# 256
  • СОФИЯ
Черешите на промоция от днес с карта са учудващо ОК за ранни. 4.99 лева килограм. Не знам дали защото минах рано, 8 ч. София, Младост 2.

# 257
От чедъра ххл зареждали ли са или просто късно го търся? На Сливница и етикет нямаше. Взех от кашкавала де, от него имаше количества 🙄

# 258
Черешите на промоция от днес с карта са учудващо ОК за ранни. 4.99 лева килограм. Не знам дали защото минах рано, 8 ч. София, Младост 2.
Въобще ги нямаше следобед в магазин в центъра,аз специално отидох за череши, но някакви нямаше

# 259
Страшно много техни семена (зеленчуци и
цветя) купих тази година и всичко поникна доволно. Едно пакетче карамфилчета и аз бях взела. Само от тях нищо не ми поникна, но според мен тогава виновна беше почвата, защото и от други две фирми нищо не ми поникна. Може и да беше още студено 🤷, но от всичко купено само от тях нищо не излезе

# 260
  • София
На Ботевградско нямаше никакви череши! Sad Даже проверявах да не съм объркала аз датата.

# 261
От лидълските семена съм купувала за зеленчуци и всичко пониква.

# 262
  • София
Толкова ранни череши и на тази цена, ще се учудя и до етикет останал да стигна 🙃

# 263
  • In transit
Лидл се излагат много с пресните картофи. Последните от днес са сорт египетски гигант. Нарочно претеглих един картоф, защото ми се видя огромен. Тежеше 1.3кг!

# 264
XXL лазанята в новата брошура беше хубава, нали? Имам спомен, че я сравнявахте с тази от К и беше по-добрия избор. Никога не съм купувала готова лазаня, а ми се иска да имам нещо ей така за когато не ми се готви.

# 265
Лидл се излагат много с пресните картофи. Последните от днес са сорт египетски гигант. Нарочно претеглих един картоф, защото ми се видя огромен. Тежеше 1.3кг!
Нали има ХХЛ продукти тази седмица...😂

# 266
  • СОФИЯ
Толкова ранни череши и на тази цена, ще се учудя и до етикет останал да стигна 🙃

Толкова високо бяха качени при плодове, че дори аз се мъчих, 177 см.

# 267
  • София
НЯкой пробвал ли е сладкото от люти чушки: люто ли е или сладко? Simple Smile

Харесвам го. Слагам го върху  печено филе от сьомга.

# 268
За семенцата - може пък при карамфилчетата  да има ниска кълняемост, мисля че от Лидл миналата година взех микс метличина - разноцветна и имаше поникнали, после се самонасяха и сега даже имам няколко цъфтящи стръка.

# 269
  • София
Хахаха, вярно, дори етикет не видях! По обед в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт