Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 981
  • 871
  •   1
Отговори
# 690
Аз затова винаги имам от малките на клечка, идеално ми идват, а и са различни видове

# 691
Здравейте, някой да е купувал/ползвал смесители от Лидл? Конкретно тези, които ще са на промоция от утре:

Аз също ползвам такъв,сравнително от скоро,доволна съм.Когато го купувах мин.  година беше на двойна цена...

# 692
Аз затова винаги имам от малките на клечка, идеално ми идват, а и са различни видове
Не съм следил как са цените. Като дете ми беше любим един бял с шоколадова глазура. Беше 15 стотинки. След като стигна 45 прецених, че доходите в България са се утроили, но казват не било така. На някой може и да са се увеличили 100 пъти. Та да ви е сладко.

# 693
Видях една жена в магазина да носи пакет с нещо като нарязани на шайби калмари. От ПА ли са или от тематична седмица, замразени ли са и къде да ги търся (щяха да правят ревизия явно в нашия филиал, защото на всяка стока лепяха оранжево или зелено стикерче с номер, но никъде не успях да видя същите пакети)? А, и стават ли?😃

# 694
Сега се връщам от нашия Лидл, взех 6 бройки от евтиния сладолед. Имаше доволно количество. Взех и череши - едва си отбрах 700-800грама - повечето бяха дребни, набити и изгнили. Прасковите бях на 2 лева и от тях си взех.

# 695
Видях една жена в магазина да носи пакет с нещо като нарязани на шайби калмари. От ПА ли са или от тематична седмица, замразени ли са и къде да ги търся (щяха да правят ревизия явно в нашия филиал, защото на всяка стока лепяха оранжево или зелено стикерче с номер, но никъде не успях да видя същите пакети)? А, и стават ли?😃
Калмари на шайби замразени. При нас са във фризерите от тематичната седмица със гръцки  банички разни, мусаки и т.н.

# 696
Според мен - не. Минали са покрай калмари. Мекици по-скоро.

# 697
Защо мекици? Това са си чисти калмри, без панировка.

# 698
в брошурата пише , че роклите и дамските панталони са изчерпани
наистина ли ги няма никъде по магазините?

# 699
в брошурата пише , че роклите и дамските панталони са изчерпани
наистина ли ги няма никъде по магазините?

сутринта влязох в лидл за диня и гледам битка на дамските артикули. не знам какво има, но се грабеше яко.

# 700
Защо мекици? Това са си чисти калмри, без панировка.
Аааа, аз се сетих за тези. Други не знаех, че продават в Лидл.

# 701
За тези става въпрос. Не са в постояния асортимент.

# 702
  • Русе
Здравейте, моля за отзиви за голямата катерушка за котки. Стабилна ли е? Интересува ме за енергично 4-килограмово коте.

# 703
Няма ли вече детски шампоани Сиен, които бяха в постоянен асортимент? В Мл2 нямаше никакви, дори и етикетите им не видях.
Не намерих и никаква настъргана моцарела, спряна ли е, на нейно място имаше настърган кашкавал, за който пък не видях етикет или отредено място на регала, където стоеше преди…
От търсените днес сладоледчета имаше малко количество във фризерите (видях, докато вземах едни от друг вид), но в този филиал имаше достатъчно заредени във фризерите до касите - за търсещите давам идеи къде още да гледат.

# 704
Там където има каси на самообслужване - има фризери. Там също има от сладоледите.

Общи условия

Активация на акаунт