Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 510
  • 871
  •   1
Отговори
# 705
Разглеждах същата в Емаг, защото нашата е за смяна. Понеже не знам какво ще им хрумне, винаги закрепяме с планки за шкафа, върху който е сложена, за да няма инциденти.
Здравейте, моля за отзиви за голямата катерушка за котки. Стабилна ли е? Интересува ме за енергично 4-килограмово коте.

# 706
И аз днес се отчитам с пазар - ягоди( ароматни , не супер сладки)  , череши ( в Студентски са големи , хубави , здрави , ароматни , но не много сладки ), малини ( уникални - големи и сладки и пресни) , батерии , химикалчета , розови доматки ..щуротии с една дума .
Само да доложа, ако не се е коментирало  ,че вече няма петъчни намаления , а супер уикенд ,в който намалените неща са за събота и неделя само , като в К ( не отиват надобре работите ,според мен , ама ....)

# 707
За тези става въпрос. Не са в постояния асортимент.

Благодаря! Да, за тези калмари питах.🙂 Досега не ги бях виждала.
Миналата седмица забелязах, че вече има в асортимента кашкавал Железница.

# 708

Не знам колко хубав е този сладолед, но това е без значение. Би било редно да има за всички и да има ограничение в броя.

Миналата седмица като купих кроасана с 50% отстъпка, намалената цена важеше само за 5 броя. Касиерката каза, че го пишело на етикета. Освен това, пише го и на сайта - до 5 броя или 5 кг на клиент.

Чудя се на каква цена би минал цял кашон сладолед.

# 709
Миналата година купувах такъв и е приятен, но нищо особено, сега не знам дали е променен, не купих. В нашия филиал имаше някакви количества, писах горе.
И пак да попитам- има ли по вашите филиали детски шампоани Сиен?

# 710
  • София
В Ст. град имаше детски шампоан - розова бутилка. Погледнах го периферно днес по обяд. По същото време черешите бяха гадни и дребни.

# 711
Нали става въпрос за тези, които стоят до другата козметика? Защото при нас имаше някакви от предни оферти детски (не бяха като тези от ПА), те бяха на регалите със  седмичните оферти, нещо лимитирано, но при обичайната козметиката имаше единствено някакви от бебешката серия, но никакви детски Сиен.

# 712
И в нашия Лидл няма детски шампоан/душ гел. Тъкмо ги открих, а те ги спрели. Sad

И препарат за съдове-пълнител има вече само по 3,99. Ако си спомням правилно, доскоро бяха два вида, с различни цени.

# 713
Благодаря много, може би не е само в нашия филиал така тогава.

# 714
  • София
Видях ги при детските стоки от ПА.

# 715
  • shumen
При нас имаше от детските шампоани.
Аз ходих днес за канцеларски материали,но всички регали бяха празни.

# 716
  • In transit
За тези става въпрос. Не са в постояния асортимент.

Тези ги гледах вчера, за съжаление са с много глазура и са от огромни калмари (по спомен китайски). За мен са скъпи, предпочитам истински гръцки или испански с нормален размер.

# 717
Да, Mikkey, пакетът, който държеше жената, ми се стори с по-големи шайби вътре от показаните на тази снимка.🙂

# 718
Към тези, които имат блендерът от вчера, доволни ли сте, става ли за пюриране на детска храна и смутита?

# 719
Миналата година купувах такъв и е приятен, но нищо особено, сега не знам дали е променен, не купих. В нашия филиал имаше някакви количества, писах горе.
И пак да попитам- има ли по вашите филиали детски шампоани Сиен?
Няма детски шампоан поне от месец не съм го виждала.
А тези сладоледчета миналата година бяха на редовна цена 39 стотинки. Та незнам колко реално е намалението, но пък други толкова евтини не съм засичала.

Общи условия

Активация на акаунт