Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 506
  • 871
  •   1
Отговори
# 720
Ясно, благодаря! Дано пак се появят тези шампоани.
Известно време при нас липсваха кърпичките за под, вчера видях, че отново вече имаше в нашия филиал (в същата опаковка ми се сториха, а пък с етикет “ново”). По аналогия тая надежда, че същото ще е и с шампоаните и ще се завърнат.

# 721
Феникс, за големите опаковки с детски шампоан и душ гел ли става въпрос? Ще погледна и при нас дали има и дали са със зачертан баркод...🤔

# 722
Благодаря, Долче 🤗. Да, тези опаковки от 500 мл.

# 723
Да се оплача от магазина на Пожарната ( въпреки, че персонала там е много любезен и предпочитам там да пазарувам). Има ли и други такива обекти? Извинявайте, но....
Скрит текст:
От тази седмица направиха каси на самообслужване уж за удобство на всички. Да, ама затварят нормална каса( работеше само една) и молят да се пренасочим към новите 6. Работели уж и с" в брой"... Там надпис-"ако плащате в брой се обърнете към служител " и едно момиче търчи да обслужва 6те каси плюс да връща пари от съседната "нормална". .. Голямо облекчение за всички  😢
Мисля да пиша в контактната форма

# 724
Пиши, пиши, но не вярвам нещата няма да се оправят, а все по-зле да стават. Лидл нямат достатъчно персонал, но отварят нови магазини. Когато веригата навлезе в България даваха много добри заплати, сега има много работодатели, които дават същите пари, а работата  е по-лека.

# 725
Снощи бях в този магазин и ми направи впечатление същото. Една жена попита дали може да се плаща в брой. Можело, но било желателно да е с карта 🙄

# 726
Пиши, пиши, но не вярвам нещата няма да се оправят, а все по-зле да стават. Лидл нямат достатъчно персонал, но отварят нови магазини. Когато веригата навлезе в България даваха много добри заплати, сега има много работодатели, които дават същите пари, а работата  е по-лека.
Не е само заплатите и многото работа, преди някое време потребителка която работи там сподели че преди е имало възможност за развитие, т.е. да се издигнеш дори да започнеш от ниска позиция. А от някое време започнали да им "спускат" мениджъри, т.е. служителите в ниското си остават все там. Ако е така, не е за чудене че са по-малко желаещите, със сигурност и това допринася.

# 727
Конкретно за този филиал служителят си е виновен! И аз бях в него през обедната почивка. Ами необяснимо ми е да тикаш пенсионери на каса на самообслужване и да искаш да се справят сами! Първо работа с техника и после я си носят правилните очила, я не, и трето - плащане с карта, пък ограничения заради алкохола (дори в бонбоните), пък цигари няма… Затруднение за тях да го направят сами. Иначе аз минах за 3 минути, ама съм на 1/2 от възрастта им. Та малко мисъл в главата на служителя не е излишна!

# 728
Искаш дакажеш ,че ако си взема кутия бонбони с ликьор , ще викат служител  да види на колко съм години????

# 729
Искаш дакажеш ,че ако си взема кутия бонбони с ликьор , ще викат служител  да види на колко съм години????
Точно така Joy

# 730
Нормално е, то в една кутия пияни вишни или такива с бренди май бяха едни, има повече алкохол отколкото в шише сайдер, примерно...
Просто у нас сме свикнали за такива правила да махваме с ръка и да сме "Айде бе, те ли ще ми кажат на мен?!?", поне за повечето. Нека има правила, ама ако може само за другите да са Grinning
За енергийни напитки важи същото, между дрогото, изобщо не е само за водка и цигари.

# 731
А за  безалкохолната бира искат ли проверка на възраст на тези каси (бира е, макар и безалкохолна…)?

# 732
Не ,че съм против , но не бях се замисляла за това.
Енергийните трябва да се забранят!!!!

# 733
А за  безалкохолната бира искат ли проверка на възраст на тези каси (бира е, макар и безалкохолна…)?
В Кауфланд искат, да. В Лидл-а, който ползваме, нямаме каси на самообслужване и не съм пробвала, но предполагам, че е същото.

# 734
В Кауфланд таксувах сама и без помощ от служител на каса на самослужване кутия бонбони с алкохол. В началото на май месец.
Не ,че съм против , но не бях се замисляла за това.
Аз също.☺️

Общи условия

Активация на акаунт