Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 460
  • 871
  •   1
Отговори
# 75
  • до най-прекрасния мъж
Не са минали XXL дрехите. И аз ги следя заради ММ, че там са доказан размер на прилична цена. В момента има дамски тениски на 7 лв до XL/XXL размер. Ако не Ви трябва точно 4XL, според мен са големки и ще стават за спане.
От кога са тези тениски? И аз дебна, но не съм ги видяла в брошурата
Купих ги миналата седмица. Търсех на Умбро, ако не ме лъже паметта, но нямаше и следа от тях в нашия магазин. За ден ще те излъжа - май в петък ходих. Имаше жълта и бяла с щампи и розова и синя чисти, без щампи. Кошът беше пълен. Една жена каза, че били от понеделник, но кой понеделник не знам.

# 76
  • софия
Пекат ли още козунаци?
Днес минах през магазина на Руски паметник и нямаше.

Крекерите не са нищо особено. Не бяхме опитвали, купих 2 вкуса (лют и класик) и съжалявам. Все едно ядеш пържени възглавнички от точени кори.

# 77
  • София
На Канала нямаше козунаци, и аз исках.
Нямаше и празно място с цена, че да са свършили.

# 78
Още на 4-ти служителите в нашия Лидъл казваха, че козунаците от пекарната са свършили и нямало да има повече. Доста хора питаха за козунаци от пекарната.

# 79
  • софия
Благодаря. Няма да обикалям да търся.

# 80
До коя дата са купоните  със сметаната 30%? От поне месец (ако не и повече) дебна за някаква оферта за нея и няма и няма. Сега пък съм в чужбина до 12ти, дали ще успея да хвана това с купоните?

# 81
  • София
До 12.05.2024 е купона за сметана. Ако се прибереш преди затваряне на  магазина може и да купиш.
Но може да споделиш Лидл + картата с някой близък и да ти купят сметанки. Аз вчера инвестирах в 5 бр, срока им е до 10.07.2024 г.

# 82
Ако някой иска, мога да му пратя един козунак. ) пак се олях с купуването тази година. Имам от 3 различни места - Лидл и две пекарни

# 83
  • Пловдив
Христос воскресе!
От една кора бели  L при варенето ми се пукнаха две, ама се пукнаха здраво. От предната вечер извадих яйцата от хладилника. Варих в обикновена тенджера.
Иначе с боята за студено боядисване ми се получи това.

# 84
  • shumen
При нас козунаци от пекарната нямаше.

# 85
  • София
Някой ако иска( и айвар от 5 на 4лв, до събота)

# 86
И аз подарявам

# 87
  • София
И миналата година беше така - мина Великден и козунаците рязко спряха и повече не се появиха. Жалко, че не ги пускат в постоянния асортимент, дори и по-малки. Много са хубави.

# 88
  • София
Подарявам:

# 89
  • велико търново
Сладки ли са чери домати  от промоция та им 500гр за 2,49лв.?
При нас 30яйца с годност до 17 май намалени за 5,99лв.размер М.

Общи условия

Активация на акаунт