Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 020
  • 871
  •   2
Отговори
# 525
  • София
имам купон за кленом сироп, ако някои иска

# 526
Някой може ли да даде отзив за ретро пресата Силвъркрест? Хубава ли е? За тази на Рита Ора май пишеше, че може да се регулира за различни видове "вълни"?🤔
Исках четка за коса с извита дръжка, както и от малките по два броя- само тези два вида ги нямаше...🤣

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 00:38 от dolce miele

# 527
Е то ясно че прясно изпечено кафе е най-добре но пък който не може да си позволи все да му е прясно от пекарна да спре да пие кафе ли? Grinning
Като повечето стоки, си има различни класове и цени и при кафетата, няма как всички само най-хубавото да купуват...

Има и много достъпни варианти. Последната поръчка ми пристигна съвсем прясно - на по-малко от месец. Равномерно изпечено (medium roast), ароматно и с плътен каймак, нищо общо с комерсиалните прегорели боклуци от магазина. Има лека киселинност, което беше неочаквано за мен след като по описание има и 35% робуста.
Обикновено купуваме от пекарни, но при такива варианти за 20лв, абсурд да се дават 3 пъти повече за кафе за ежедневна употреба. Разбира се има сноби, за които е обидно дори да осбъждат кафе под 100лв.

# 528
  • shumen
Кафето на мен лично лидлското ми Ха
харесва.Точно за фрапе е чудесно.

# 529
  • София
И аз подарявам такъв купон.

# 530
Добро утро!
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/03-06-09-06/view/flyer/page/1? … m_source=lidlplus
 Мнение за тези чаршафи с микрофибър и жарсе, може ли да споделите? ( изпуснах хвалените от предишната седмица и се чудя за тези) Благодаря!
Скрит текст:

Подарявам купон за карамелени вафли
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 06:31 от denyil

# 531
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали зехтин за термична обработка от Лидъл?

# 532
  • In transit
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали зехтин за термична обработка от Лидъл?
Всеки зехтин екстра върджин става за термична обработка, до 170С нагряване.

От новата брошура си харесах калмарите, ако изобщо ги пуснат при нас и яйцата.

# 533
Някой може ли да даде отзив за ретро пресата Силвъркрест? Хубава ли е? За тази на Рита Ора май пишеше, че може да се регулира за различни видове "вълни"?🤔
Исках четка за коса с извита дръжка, както и от малките по два броя- само тези два вида ги нямаше...🤣

Аз я купих вчера. Не бях обърнала внимание за големината на плочите. Преди малко я пробвах. Пресата е огромна. Неудобна е, заради големината, теглото, а също така и бутоните за регулиране на температурата са на такова място, че постоянно ги натискам, ако искам двете плочи да са отгоре. Прави небрежни вълни. Като цяло повече минуси, отколкото плюсове.

# 534
Hrisi, благодаря за отзива! Подозирах, че неслучайно е по-ниска цената на тази ретро преса...Ще я пропусна.

# 535
Търся бюджетно бяло сухо вино. Трябват ми около15 литра.Моля за вашите насоки.
Другото е испанско, не му помня името в момента. Мисля, че беше в розови опаковки. Като ходя ще го снимам. [/spoiler]

бях взимала от червеното испанско - не беше добре.

# 536
  • In transit
жената, днес се огледах, но не видях това испанското, за което говоря. Може да не се предлага вече. Но от вината на Едуардо Миролио имаше. Имаше едно пино гриджо от Силиция, но не съм го пробвала.
Боровинките х 500г са хубави. При нас имаше намалени замразени пипала от калмари и филе от риба тон. Взех си и от кръглите тиквички.

# 537
  • София
Някой да има отзив за чугунената плоча дали може да се ползва на индукция? Гледам, че има някакво ръбче и може би няма да прави контакт с плота....

# 538
Можете ли да ми кажете, в айвара на Лидл има ли домати, или е само от пипер и патладжан. Трябва ми нещо, което прилича на лютеница, но да не съдържа домат.

# 539
Този в Кам маркет отговаря на изискванията ти .
Sunny fantasy е марката.
Кетчупите им на Le Bon също са много хубави и с повече домати и по-малко пълнители от нашенските, а са и по-вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт