Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 005
  • 871
  •   1
Отговори
# 570
Момичета (и момчета ако има), има ли био кафе в постоянния асортимент? Преди време съм взимала, но не си спомням дали не беше някаква тематична седмица.

# 571
За Лидл не знам, но в ДМ има

# 572
Подарявам:
Скрит текст:

# 573
Новата ми лента е за 550 лв. Имам скреч, дигитална бележка, както и купон за 1 ст от достигнатата вчера сума след покупката ми.
Silverstone, писала съм им няколко пъти през приложението.

# 574
И аз имам купон за кленов сироп. Някой, ако го иска да пише.

# 575
Някой да има отзив за чугунената плоча дали може да се ползва на индукция? Гледам, че има някакво ръбче и може би няма да прави контакт с плота....
Не знам за коя плоча става дума, но принципно чугунът става за индукция.
А за черешите - за мен са лоши, ако не са пресни и лъскави и имат меко и прогнило. Но хубави не е равнозначно на сладки. Аз търся по-зелени и кисели и за мен те са хубави, например. Да не говорим, че усещането за сладко също е субективно.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 14:33 от milanda

# 576
И аз имам купон за кленов сироп. Някой, ако го иска да пише.
И аз имам и подарявам

# 577
  • София
Лентата на мъжа ми

Моята лента

# 578
  • Точно където трябва
В следващата брошура има спално бельо. Микрофибър и сатен. Сори за тъпия въпрос, но това памук ли е?

# 579
В следващата брошура има спално бельо. Микрофибър и сатен. Сори за тъпия въпрос, но това памук ли е?

Няколко поста преди вашия и на предните страници - беше обстойно обсъдено спалното бельо.

# 580
  • София
Тази ютия дали я бива?

# 581
Тази ютия дали я бива?

Ютия за 15 лв и очакваш да е хубава?

# 582
Момичета, скъсах се от търсене на дънковата черна пола отпреди 2 седмици в брошурата размер 34. Аз купих 36, който ми е голям. С етикет е, искам размяна 😊
Ще помоля, някой, ако е виждал такава някъде в София, да ми пише. Или пък, ако има 34 и му е малка, нека пише за размяна с моята.
Благодаря ви ❤️

# 583
Тази ютия дали я бива?
Добре изглежда, има бутони за пара и вода, дълъг кабел почти 2м и 1740W не ми се струва малко като мощност. Цената с отстъпката е напълно разумна, все пак е желязо с нагревател и биметална пластинка, за повече пари само ако ще глади сама...Stuck Out Tongue Winking Eye

Само за мощността помислете, аз в момента ползвам Rowenta 1900W (подарък ми е) и по-силна определено не ми е необходима, но не знам 160W по-малко дали биха се усетили, според мен по-скоро не, малка е разликата.
Тази на снимката не виждам дали има "self cleaning", но според мен не е толкова необходим. Моята има на последната степен на копчето за парата, но не е нищо особено, което не мога да направя и с неколкократно натискане на бутона за еднократната пара (не знам дали така се казва, този отгоре дето е до бутона за пръскане на вода). Много рядко се налага да я чистя, но в София водата е мека, иначе бих ползвала трапезна, а не от чешмата в случай, че беше варовита.

А като усещане в ръката, пробвайте в магазина преди да я купите или ако някой тук я има, нека сподели.Simple Smile

# 584
Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт