Любители на кучета - 142

• 28 105
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
ЧРД на рождениците! Да са много послушни, за да има награди 🍖

# 691
  • под тепетата
ЧРД на тийнеджърки и юнак Роко! Да са здрави, все така черпени е, и малко послушни!
 Наздраве!

# 692
Честит рожден ден на двете беладжийки и на Роко! Да са много игриви и много лакомства да получават!

# 693
Гузен е ами 😁Решил е, че цветето освен да краси летните му покой, става и за похапване.Даже го хванах в крачка, как си лежкуни и си гризка... Толкова невинен беше 😀Отнесе си конското, и го изгоних в коридора. Та сега е под наблюдение. Само да кажа, че цветя при мен не виреят. Не ми се отдава да ги отглеждам.Само тази Драцена, за сега не съм уморила 😁Благодарим на всички ❤️

# 694
  • Варна
Гузен е ами 😁Решил е, че цветето освен да краси летните му покой, става и за похапване.Даже го хванах в крачка, как си лежкуни и си гризка... Толкова невинен беше 😀Отнесе си конското, и го изгоних в коридора. Та сега е под наблюдение. Само да кажа, че цветя при мен не виреят. Не ми се отдава да ги отглеждам.Само тази Драцена, за сега не съм уморила 😁Благодарим на всички ❤️
Видя ли, жена с опит съм вече SmileSmileSmile Хич не връзвам на такива невинни погледи и полягвания - веднага се оглеждам и откривам щетите. Мъжът ми казва, че съм Гестапо. Sweat Smile Явно и той има опит с моите способности. Stuck Out Tongue А снощи стигна до извода, че съм "желязна", защото при мен кучета, деца, всичко било дисциплинирано и без отклонения. Вечерят и лягат, край, точка - и аз имам нужда от лично време. Това по повод думите на Реа, че си отиват в къщата и си спят. Ако сте се загледали в "спящата" им снимка - слънцето още грее, те са "лека нощ". Не съм им виновна, че още в 18 ч. вече са примрели от глад.... Ако помните Рая преди месец не искаше да спи в къщата, период е било и сега само се налага да я подканя, че се разсейва и се мота по терасата. Но като кажа "Хайде, Рая, в къщата" и поема посоката. Е, понякога изпреварва и се настанява в половината на Буря, малкото страда, върти се като "обран евреин", но на другата вечер бърза и със засилка заема позиция. Да ми каже после някой, че не разбират и не мислят.

# 695
Всичко разбират. И на мен у дома ми казват Гестапо. Всички слушат и изпълняват Joy Котаракът само дето не козирува, но кучът като остарява и понякога си прави оглушки, според мм това е от старческа деменция, инак не би...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
Брех, че сте страшни 😁Ще взема да дойда на уроци при вас,барем домашните вземат да ме слушат повече 😀

# 697
Заповядай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698
Честито на рождениците!
Живи и здрави!
Обичани и черпени с лакомства Joy

# 699
Честито на рождениците, да са здрави и все така обичани и глезени!

# 700
Здравейте, любители! Обръщам се към вас за съвет. Имам проблем с кърлежи, имаме  FORESTO - ПРОТИВОПАРАЗИТНА КАИШКА и миналата година 1 кърлеж или бълха не намерих, а сега по 4 броя. Видях, че съм взела малкия размер, който е до 8 кг, а нашата госпожица е към 10. Мислех си дали мога да купя и някакви капки, които да приложа... какво мислите?

Аз ползвам на Скалибор, при тях мисля, че размерът е един - до около 40 кг. Може да се отреже при нужда. Сега, моето добиче е към 30-35 кг, избягвам по начало да я пускам в храсталаци, понеже държа да наблюдавам постоянно какво върши. Да чукна на дърво, нищо не й се е лепвало, нямала е алергични реакции. Ако се забавят с пръскането на тревните площи около нас и вече има бълхи, отнема около 5-6 дни постоянно носене на каишката, за да се изчисти напълно и да спре да се чеше.

Мачкам си я лабрадорката постоянно, понеже ми е като анти стрес топка, оглеждам уши, врат и корем - няма гадинки по нея. С тази каишка доста нерви спестявам.

Можеш обилно да изкъпеш куч, за предпочитане в леген/вана, да се издавят бацилите докато намериш подходящо средство. Изпери легълцето на което лежи и одеалата върху мебелите (ако лежи върху тях). Едно по-основно почистване на подовете също би било от полза.

# 701
Кучетата разбират всичко, хайде да не е всичко, но много!
Дрийм от миналата седмица, беше излязал на отворената тераса и лаеше, заедно с други кучета от квартала по нещо/някого. По едно време влезе вътре и  - Аз му казах - Браво! - че е защитил територията от въображаемият нападател. Получи и пържена цаца награда! (По принцип такива лакомства никога не го огряват! Simple Smile) Върна се още три пъти на терасата да лае и всеки път се връщаше триумфално, ходи напето и със специфична походка, и очакваше браво и най-вече цаца. Simple Smile
Друг път, когато го карам да дойде, а не иска - ме гледа с един такъв поглед - Абе, знам че ме викаш, но не ми се идва! Simple Smile
Разбира и решава да не изпълни желанието ми. Разбира много добре и кога съм ядосана - тогава идва винаги! Даже с подвита опашка и се гали, като дойде. Simple Smile

# 702
Кучетата разбират всичко, хайде да не е всичко, но много!
Дрийм от миналата седмица, беше излязал на отворената тераса и лаеше, заедно с други кучета от квартала по нещо/някого. По едно време влезе вътре и  - Аз му казах - Браво! - че е защитил територията от въображаемият нападател. Получи и пържена цаца награда! (По принцип такива лакомства никога не го огряват! Simple Smile) Върна се още три пъти на терасата да лае и всеки път се връщаше триумфално, ходи напето и със специфична походка, и очакваше браво и най-вече цаца. Simple Smile
Друг път, когато го карам да дойде, а не иска - ме гледа с един такъв поглед - Абе, знам че ме викаш, но не ми се идва! Simple Smile
Разбира и решава да не изпълни желанието ми. Разбира много добре и кога съм ядосана - тогава идва винаги! Даже с подвита опашка и се гали, като дойде. Simple Smile

Само дето не могат да говорят! С моята Рубела всяка сутрин е война. Издейства си като бебе с големи крака да се качва по леглото и съм на 100% убедена, че вече познава и дишането ми. В секундата, в която се събудя вече се грижи да ми "измие" лицето и започва да подскача по леглото. Усеща кога съм тревожна - започва и тя да обикаля нервно, ако съм разстроена и плача веднага идва за прегръдки. Ако иска внимание започва да ме "боксира" с лапи и да ми придърпва ръката да я галя.

Снощи ми стана доста топло и се отместих, за да не сме една връз друга, точно след няколко секунди и тя се обърна, простря си едната задна лапа и опашката върху мен. Толкова смешно ми стана. SmileSmile

# 703
Честито на тримата рожденици, да са здрави и и да ви правят щастливи!
Кастиел от няколко дена вече не е залепен за мен, защото му е топло. Пак иска да го взема, но след няколко минути иска да го пусна пак на земята. И вечер също гледа да се намести по-далече от мен.

# 704
Честити да са рпждениците Рая, Буря и Роко! Много да са здрави, обичани и черпени с лакомства 🤗

Общи условия

Активация на акаунт