С кола из Централна Европа

• 5 148
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
Можеш да ползваш навигацията дори да нямаш интернет. Единият вариант(по-сигурен) е да си свалиш предварително картите в Гугъл мапс по маршрута. Другият е като пуснеш веднъж навигацията, докато имаш нет, тя си върви. Но ако случайно спре, няма как да я пуснеш без интернет.

# 76
  • There I was on a July morning
На А1 роумингът за страните от 2-ра зона /Сърбия, Турция и др./ е 4.99 лв. на ден. Включва 2000 МВ интернет и разговори. На Йетел беше по-неизгодно, но в краен случай, човек може да плати за 1 ден примерно.
Иначе, ние имаме и вградена навигация в колата, обаче не е обновявана от няколко години и по-новите пътища ги няма. Все се каня да питам някъде, колко ще струва ъпдейтът, но се сещам чак, когато тръгнем на път.

# 77
Пакета Балкани и Турция от Йетел е 5,99лв за 2000мв. за 24ч.

# 78
  • София
На А1 съм. Този вариант с 5-те лв. е супер. Благодаря!

# 79
  • София
И аз винаги купувам пакет, мисля, че е доста прилична цената.

# 80
  • Варна
ГПС системите са отделно от мобилните мрежи интернет и т . н . Има си автономни ГПС устройства тип ГАРМИН които са съвсем независими от автомобила , може да си ги носите и пеша като сте. Използването им съответно е и безплатно. Понеже всеки тел. има и ГПС има и такива които без мобилна мрежа могат да се използват като автономни ГПС устройства тип ГАРМИН.

# 81
Естествено, че работи ГПС-а , ама човек трябва да се сети да си свали картата офлайн. И няма текуща информация за задръствания и ремонти.
За едното минаване през Сърбия по магистралата е напълно излишно да се купува интернет, освен ако ще търсите адрес в Белград.

Общи условия

Активация на акаунт