Какво правят жени в менопауза, когато... 10

• 68 798
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
Да изключиш изцяло брашно, захар, картофи и ориз. Хем ще отслабнеш, хем ще имаш тонус за трима Blush.

# 331
  • Пловдив
Здравейте, има ли някоя съфорумка ползвала спирала Мирена поне 5г., и през време на ползването да я е усещала по някакъв начин, но да се е наложило да я търпи? Аз я свалих след срока, но имам общ дискомфорт, бих искала да издискутирам нещо относно симптоматиката.
Ще съм благодарна за мнение.
Аз съм със спиралата за целия период    , след 2 месеца ще я махам вече , че и изтича срока. Питай....

# 332
Аз да ви попитам положението с косата какво е през този период. При мен се получи голям косопад 😔 после поизкара малко ама пак си е рядка.

# 333
При мен обичайно есенният косопад продължава 3 месеца. Но тази година се измести и беше от юни до септември. Доста капеше, дано не започне пак.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 09:34 от Ena123

# 334
Аз нямам косопад. Но аз и горещи вълни нямам. Може би е въпрос на хормонален дисбаланс.

# 335
Досега не бях имала косопад, но след ковида който изкарах, започна.
Плаша се.

# 336
  • В полите на Пирин планина
Моята коса е тънка и изисква много грижи по принцип.
Задължително ползвам грижа някаква за скалпа постоянно.

# 337
Аз косопад нямам, но горещи вълни - да. Боря ги с ремифемин. И откакто го пия, доста се разредиха.

# 338
Вечерната иглика ме оправя мен. Имам ужасно сърцебиене.

# 339
Проблeма с косопада се оказва доста сериозен в периода на менопауза и най- интересното е, че на хормонална основа, стават едни запушвания, по скоро плаки, в основата на косъма и това води до невъзможност да се възстанови фоликула на косъма и да излезе нова коса.
Ходих на една презантационна диагностика и така ми казаха, не запомних всичко, но имам час за консултация и може да разбера повече.
Със шампоани и маски не ставало да се възстановяви Wink

# 340
Не става да, с какво ли не се мазах и къпах.

# 341
Биотин ми спира косопада след две-три седмици употреба. Горе долу веднъж годишно ми се случва.

# 342
В сайта на Витаголд има масла за косопад с люта чушка, репей и пр., половин час преди миене се втриват.

# 343
Скоро ми похвалиха шампоан с репей от Берьозка против косопад - били много доволни (две жени, едната в мено, другата не). Не съм го пробвала лично (за сега нямам косопад), но не е скъп и може да се пробва. Има и балсам от същата серия.

# 344
А възможно ли е косата да се разреди и без да има наличие на косопад?

Общи условия

Активация на акаунт