Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 867
  • 823
  •   1
Отговори
# 705
  • На изток от Ада
Момичета уж изпросих опити. Обаче ММ не иска. И имам излишни добавки. Чисто нови от ихерб

# 706
  • София
Много жени имат аномалии, но това не е причина за аборти. Бих потърсила второ мнение дали има реален проблем.

# 707
Sa936, имала ли си консултация за второ мнение и коментар относно аномалията?
Във Варна лекарката която прави снимката каза, че нямало нужда от корекция. Другите АГ при кито съм ходила изобщо не са искали да погледнат снимката, даже в Плевен ми се изсмяха като им казах да погледнат. Та не знам вече при кой да ходя. За сега ще се доверя на Калчев и се надявам следващия път да е успешен.

# 708
Като знам тук какви снимки правят.. Не знам конкретно за твоя случай, но при мен и доста други момичета резултатите са грешни. Правих я в Пловдив, после ходих на ин витро и втора снимка в Истанбул. Там се оказа друг резултат и, че нямам проблем.

# 709
Като знам тук какви снимки правят.. Не знам конкретно за твоя случай, но при мен и доста други момичета резултатите са грешни. Правих я в Пловдив, после ходих на ин витро и втора снимка в Истанбул. Там се оказа друг резултат и, че нямам проблем.
Да съжаление, доста време се мотах във Варна. Но определено няма компетентни АГ-та или аз не съм попаднала на такива.

# 710
Здравейте , колко време след аборт се възстановява лигавицата?

# 711
Firestone, много зависи дали самостоятелно се е изхвърлило всичко, дали е бил медикаментозен, вакуум или абразио/кюретаж. Колкото по-тежка е била продецурата, толкова повече време ще се възстановява лигавицата. Ако е самостоятелно и медикаментозно може още след първия нормален цикъл след аборта да почнете с опити. Ако е с вакуум или абразио/кюретаж трябва да се мине през АГ да й направят замерване и ако няма усложнения след втория нормален цикъл би трябвало да ви дадат зелена светлина за опити. Успех!

# 712
Вакуум , без усложнения супер безболезнено нямах никакви болки освен  нормалните при изхождане . Вече мина година , но питам тъй като ми е втори , първият беше на 19г. , а втория на 26...

# 713
  • София
Моят първи опит беше с вакуум, после хапчета и кюретаж накрая и пак имах ок лигавица след първия цикъл, единствено отне доста време, докато ми дойде. След вторият аборт с кюретаж също нямах последици. Докато при други и от един вакуум може да има. Индивидуално е, ако има съмнения, може да се отиде на преглед в дните преди овулация и да я измерят.

# 714
Firestone, лигавицата ти вече напълно ще се е възстановила значи, но може да има някакъв друг проблем, ако и двата аборта са спонтанни. Погледни изследванията на първата страница и може да почнете малко по малко да ги правите с партньора ти.

# 715
Не, не са спонтанни , имах безболезнен цикъл до скоро , а преди аборта бях с много болезнен цикъл и сега отново . Но се притесних , че може би лигавицата ми не е възстановена май , ще отида и на Аг
@Niya а вие след втория аборт имала ли сте бременност (извинявам се за въпроса)

# 716
  • На изток от Ада
Аз съм с 5 аборта

# 717
Пуснах си някакви общи кръвни изследвания. Според вас тая глюкоза, предвид житейските обстоятелства и планове - добре ли е, зле ли е, нещо моментно ли е… Обикновено се върти около 4-4,5… Да се занимавам ли с нея или да го отдам на факта, че майка ми беше на гости и реши, че от 20 години не сме яли нищо и се погрижи добре, да не умрем от недохранване.

# 718
  • София
Не, не са спонтанни , имах безболезнен цикъл до скоро , а преди аборта бях с много болезнен цикъл и сега отново . Но се притесних , че може би лигавицата ми не е възстановена май , ще отида и на Аг
@Niya а вие след втория аборт имала ли сте бременност (извинявам се за въпроса)

Ние сме инвитро, имаме и мъжки фактор, така че нещата са много по-сложни с получаването. След трансфер съм, но още не съм правила тест. Ембрионтът е с лоша оценка и статистически шансът за здраво износване не е голям, но каквото стане, каквото е трябвало съм направила.

# 719
  • На изток от Ада
Ния успех !

Общи условия

Активация на акаунт