Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 846
  • 823
  •   1
Отговори
# 750
И при мен не вървят добре нещата, след положителен тест съм, но още от втория ден съм с болки, а от вчера са си направо менструални, и се засилиха значително. Дано не е извънматочна. На преглед съм чак във вторник.
Извънматочна толкова скоро не мисля, че има как да боли чак така.. дано всичко е наред!

# 751
Ния, болките са нормални, матката се разширява и боли като при менструация.

И при мен не вървят добре нещата, след положителен тест съм, но още от втория ден съм с болки, а от вчера са си направо менструални, и се засилиха значително. Дано не е извънматочна. На преглед съм чак във вторник.

# 752
  • Замък сред облаците
Калинка, съжалявам!

Мср, мен ме насочиха към доц. Михайлова в Александровска познати тук от форума.

Ния, спазмите и на успешна Б могат да се дължат!

# 753
Kalinka92, много съжалявам! Обмисляла ли си медикаментозен аборт? Казвам го защото и аз загубих бременност в 8 г.с. след ин витро и доктора препоръча медикаментозен, като по-щадяш вариант ако искаме да започнем опити по-скоро.

msr222, НК кретки от кръв, аз съм пускала в Токуда.

# 754
Свърши се , днес направихме кюретаж . Питах доктора ми но беше против медикаментозен , за него се изчиства по хубаво с кюретаж

# 755
  • На изток от Ада
А ембриона дали го изследвахте Калинка?

# 756
Да каза че ще го изследват , но за него причината е ясна . Според този доктор е трябяало да почна флебодия заради VEGFA фактор , месец преди опита за да се разширят кръвоносните съдове и да може фраксипарина да действа . Също така е трябвало да съм на кортикостероид , така мисли той .

# 757
  • На изток от Ада
Е аз нямам изследвания за vegfa i tafi. Vegfa не е ли опасна по нататък ?
Колкото док толкова и мнения. Не се опрейвай Калинка! Ако имаш нужда можеш да ми пишеш!

# 758
  • Замък сред облаците
Vegfa влияе на съдообразуването на плода и плацентата също. Важна е превантивната терапия, да.

# 759
  • На изток от Ада
Знаех си че Аа знае....
А защо не се изследва това vegfa . Tafi масово? Сега да се чудя дали не са били проблем при мен...

# 760
  • Замък сред облаците
То нищо не е масово като изследвания… цитонамазка дето ти се полага веднъж на 2г…

# 761
  • На изток от Ада
Е да ама от толкова док вкл и хематолог никой не каза нищо за тези двете.... Ама нали и не се знае , какво става с опитите ни... Та даже нз защо го мисля за мен. Че и се притесних
.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 16:18 от nasito8988

# 762
  • София
Знам, че някои тук сте пациенти на д-р Тончев, той изписва ли Флебодия? За пръв път чувам за такава подготовка. И аз не съм изследвала всички мутации, като се откри проблем при първите, директно съм на Натаспин преди трансфер и Фракси след него. Правила съм консултации с няколко от популярните имена, никой не е споделял за подготовка различна от разреждане на кръвта. Аз ходя и на доплер преди опит да ми прегледат кръвотока в цялото тяло.

# 763
  • На изток от Ада
Нз за Тончев. Аз говорих с Веселина Иванова...
Забравих на кой беше тази идея за флебодия.. Вецев ?
Ния как си, успех ти желая!

# 764
  • Замък сред облаците
Флебодия назначава само Вецев. Тя е диосминов препарат и действа като венотоник за подобряване тонуса на вените и раздвижване на кръвта. Принципно е лекарство за хемороиди и разширени вени на краката.
Диосмин съм пила доста за хемороиди (само че другата търговска марка - Детралекс). Скромното ми мнение е че лек вариант за добър кръвоток, но няма достатъчен ефект при други проблеми свързани с тромбофилията (слепване на тромбоцити, фибринолиза, повишена фибриногенна активност и др). Диосминът действа като антиоксидант и противовъзпалително за вените. Проучванията не пойазват висока ефективност за други състояния извън разширени вени (хемороидите и те са такова).

П.п. За vegfa и tafi май аспиринът е преди + тест като превантивна терапия, после инжекции по спомени какво сме говорили със съфорумки.

Общи условия

Активация на акаунт