Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 998
  • 823
  •   1
Отговори
# 330
Пак преглед в понеделник. Но на мен всичко ми е много странно.

# 331
  • На изток от Ада
друг АГ?

# 332
Ами това си е моят, който ми следи първата бременност. Може ли просто да си ми дойде и за това да е така...

# 333
  • Замък сред облаците
Не е невъзможно, но примерно ако утре пуснеш ЧХГ ще разбереш дали пада.

# 334
  • На изток от Ада
E при това чгх ако пада може да дойде МЦ , но кога ?
Ами иди при друг  д-р само за да те види.
Пък се следи при твоя..
Чак до понеделник да чакаш?

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 18:14 от nasito8988

# 335
Според мен пусни пак ЧХГ утре, то ще е 48 часа след последната стойност. И запази за всеки случай един преглед при друг лекар за следващите дни.
Стискам палци!

# 336
При мен първият лекар, който ме гледа, каза, че вижда киста и не вижда бременност. Няколко дни по-късно ходих другаде и си видяха оформено сакче. И аз бих те посъветвала да отидеш на второ мнение с добра апаратура. Възможно е нещо да пропуска. 

# 337
Търпение, занимание, Ди-ша-не...
Идваше ми да забия шамар на всеки казал ми дишай дълбоко, но се оказа, че е много важна стъпка.
Февруари загубих своето в 32г.с.. Бих казала, че всичко е на моменти, но ми помогна това да говоря за случилото се. Сега вече буцата в гърлото е една идея по-малка. Няма ден в който не прехвърлям събитията, но в такъв момент просто спирам, поемам няколко пъти дълбоко въздух, благодаря за това, че съм тук, жива и здрава. Това всичко сега може да звучи нелепо, но с времето ще намерите вашия начин.
Аз смених доста психолози, но те ме изнервяха допълнително, не са за мен. Споделянето тук или в подобен канал/форум ми помага много повече от разни терапии.

Прегръщам ви силно, пожелавам кураж и ако мога да помогна с нещо - пишете ми!

Имам питане към девойките, които имат аборти в по големи седмици ... и си нямат и дечица. Как се справихте психически, още ми е доста прясно все пак 4-ти ден от случката. Но изпитвам една тревожност постоянно, тежест в сърцето , страх от това кога отново ще забременея и най вече дали следващата бременност няма да е пак загубена ...тези мисли ме преследват. Опитвам се , излизам с приятели ММ е плътно до мен ...но може би оставайки сама и потъвам в тези страховити мисли.

Извинявам се малко за философския пост , но ми е тежко 😥 Знам , че за всичко си трябва време първо за физическото състояние да влезе отново в ритъм и второ което е също толкова важно според мен и емоционалното и психическо състояние...
Бихте ли ми препоръчали репродуктивен психолог....евентуално, ако усетя че имам нужда да поговоря ( който да предлага онлайн консултация) .

# 338
Момичета гърдите ми вече не са твърди, ноооо започна от тях да излиза нещо (предполагам коластра) трябва ли да се притеснявам ще спре ли от само себе си ?! Както си стоя и току виж едно огромно петно ту на едната , ту на другата ... Кюртажа ми беше на 30.05 ( 15 сед. +1 ) двуплодна бременност беше.

# 339
  • Замък сред облаците
Ще мине като цяло. Само се следи за болка, бучка или ако вдигнеш температура. Може да пиеш по 1000мг лецитин на ден, за да няма запушване докато премине. Другият вариант е да ти изпишат достинекс за рязко спиране ама той влияе на хипофизата.

# 340
1267 вторник
Днес , 48 часа по-късно 1950
Не е ок...

# 341
  • На изток от Ада
1267 вторник
Днес , 48 часа по-късно 1950
Не е ок...
расте, в началото се удвоява после забавя това знам

# 342
Расте, расте. Нормата за удвояване е 48-72 часа. Ама все пак един преглед преди понеделник, за успокоение Simple Smile

# 343
  • Замък сред облаците
Данинка, все още трябва да се удвоява, а е далече. Надявам се да не е извънматочна, а примерно кухо яйце.
Все пак се следи за болки и температура - болки в горната част на корема, ляво, дясно, болка в рамото/плешката са сигнали за спукана извънматочна и кървене в коремната кухина. Това само информативно за какво да следиш, дано не се стига до нищо такова.

# 344
  • На изток от Ада
Ето затова аз не разбирам, защо ще чака до понеделник.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 17:47 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт