Нашите кухни - тема 97

• 43 117
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • София
За мен масив не е ок за гръб, сложи някои нежни плочки, може и с някакъв релеф или леко ретро излъчване, в подобен цвят на вратичките.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 12:29 от Angel_Dust

# 346
  • Варна
Г-жа Шантал, гласувам за плочки в бяло или сиво. Моята кухня е бяла, с плот масив дъб и сложих гръб имитация на бетон. Много хубаво стана, но беше преди 10 години и тази комбинация вече е преексплоатирана. Не знам дали се харесва все още. За мен е супер. Единствено ме дразни изкуствения материал до естествения. С плочки ще е много по-елегантно.

# 347
Може ли съвет за фурна за вграждане.
Марка модел.
Ако може и функция еър нещо си там.

Отворена съм за съвети.

# 348
  • Варна
Моята е Електролукс с пиролиза. Тази функция е голяма благинка. Същото е като да имаш миялна. Който вече има, не може да си представи да се върне назад. Цивилизация.

# 349
Пиролиза е самопочистване нали?

# 350
Има тема за фурни и котлони за вграждане. Много предложения има, мнения и съвети, ще са ти от полза.

# 351
Искам да попитам ако реша да слагам ламинат в коридора колко дебел трябва да е минимум за по-добро качество? Благодаря.

# 352
  • София
Има ли подово?

# 353
# 354
Моят е 9,5 мм - Quick-step.
От 4 години е в експлоатация, няма никакви увреждания.
Не е само до дебелина обаче, а и до покритие.

# 355
Аз съм поръчала 12 мм водоустойчив за целия апартамемт (без баните разбира се).
И 10 би било ОК.

# 356
  • София
На мен ми обясниха, че дебелината няма пряка връзка към устойчивостта и освен това 12мм изисква абсолютна гладка повърхност, защото не е гъвкав. Важна е износоустойчивостта и съответно покритието дали е влагоустойчиво. Ние сме с quickstep 8mm, засега всичко е ок, но е нов. Скоро трябва да избирам друг, но не съм разглеждала отдавна.

# 357
  • София
Значи просто гледаш показатели за износо и водоустойчивост и си купуваш с по високи по десен, който си харесаш.

# 358
8 мм ми се видяха мн тънки, а разликата в цената не е колосална.
Освен това трудно се сменя.

# 359
Е, аз имам мдф мат, дето не е боя и пак се чисти лесно. Просто е много гладко.
А и това, че е светло също е важно, най-вероятно и там има отпечатъци, но не се виждат.

Бихте ли споделили какво е вашето покритие мат без боя? В момента разглеждам различни покрития и тотално се обърках Grinning попаднах на някакво AGT, харесва ми как изглежда, но дали се чисти добре.. някъде не правят ли презентация преди да се закупи Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт