💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 6)

• 43 590
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Мария И. вчера в "на кафе", разказаха с Емо, как в неделя всички двойки от предаването ще присъстват за финалната игра, да подкрепят двойката която харесват.

# 481
  • София
Предлагам ние да се скараме качествено, за да тръгне темата 🤣🤣🤣

# 482
  • До морето
А какви бяха финалните игри миналата година? Аз тотолно съм изключила. Помня само, че "победителите" 2-3 пъти бяха последни и трябваше да си ходят, но изненадващо все нямаше отпадане.

Харесвам и не харесвам еднакво и четирите двойки в момента. Все ми е тая коя двойка ще спечели, стига да са си го заслужили.

# 483
  • София
Едната беше пак на платформа, над яз.Въча, но отлепяха едни листчета..

Скрит текст:

Имаше една с коли, правиха някакво рали и отговаряха на въпроси, а последната беше "Сезоните".

# 484
  • Sofia
Предлагам ние да се скараме качествено, за да тръгне темата 🤣🤣🤣
Тц 😂 Не съм съгласна. 😂
Знаеш, че уважавам и ценя мнението ти. Simple Smile  Знаем се, просто в този сезон харесваме различни двойки. То в интерес на истината аз вече никой не харесвам, и Гранде финале утре няма да мога да гледам, но ще ви чета и ще разчитам на вас за развръзката. Simple Smile

# 485
  • София
Симпатията е взаимна, Кристалче 🥰  
Всеки вижда нещата по различен начин, хората сме различни и това е хубаво.
Казвам го заради ниската активност в темата, един хубав скандал ще я раздвижи и ще живне 🤣🤪
Както се разбрахме, аз взимам ВенцоМишеви за кафе, ти вземи, които искаш от останалите, нямам претенции.
Ще те информираме, а ти добре да си изкараш,  ако те чака почивка 😍

# 486
Защо няма от онези забавни игри с ориентирането в София, беше много яко миналата година. Омръзнаха тези игри на височини - пълна скука.

# 487
И на мен ми харесва играта за търсене в София, ако я играят да бъдат двойките обаче при еднакви условия - софиянци/несофиянци.
Според мен, не ги пускат в СФ, да не се възгордеят, ще видят феновете, нали предаването ги иска в затворена среда, без телефони, без часовници.
Двойките в Един за друг нямат представа навън кой е харесван и кой не. В къщата може да има друга класация.

Имаше едно реалити, май румънско беше, двойките трябваше да се ориентират, пътувах с коли, с карти, питаха случайни минувачи,  без GPS

Пък това, дето победителите се знаят и изтича информация, хич не ми харесва. Да снимат по 1 епизод и да показват.
 Такава трудна игра, и накрая разбират, че била само за пари. Не е честно спрямо участниците, да не знаят правилата.

# 488
  • София
Невероятна панорамна гледка над язовир Въча в Родопите. Красота. 🤩

Тежка игра, не е за всеки. Браво на Венци и Мишето и на Данчо и Ели.
Килограмите си казаха думата при Тишо и Пеши.

Много странен регламент. Един ден си за пари само, на другия имаш само един шанс да не си аут. Малко ми е хаотичо, не знам, не виждам много логика. Ели правилно недогуваше.
Ако не друго, то поне да им казвам регламента преди играта и че ще е само за пари.

# 489
  • София, България
Като цяло и на мен ми харесваха игрите и с шофиране със завързани очи, паркиране и т.н.. Бяха много забавни. Нещо тази година на мен ми бяха мааалко скучничко игрите. Запомнила съм ясно онази с патетата в басейна, не знам защо. Всичко останало ми мина малко като на конвейр. Може би, защото имам и малко бебе и следях с едно око предаването.
Иначе в момента май всички двойки са ми симпатични, но Галена и Петър не са моето. И въпреки всичко и за тях бих се радвала ако спечелят. Някак си тази година останаха наистина двойките, които заслужават и се справяха в игрите. Ели и Данчо по- към края започнаха да се напасват в игрите. В началото бяха аха да си ходят.

# 490
  • ENGLAND
А, липсва и играта със свекървите, беше много интересна.

# 491
Не мааалко а мега скучни бяха игрите тоя сезон. Ако са такива и догодина направо ме губят като зрител. Помня, че в първият сезон имаше игра с която висяха с главите надолу и бъркаха кекс.  Имаше и игра, в която не се чуваха, а се обясняваха със знаци, сменяха гуми на височина, запомняха предмети, подготвяха танци ... въобще имаше интересни игри. Тази година какво? Въпроси, чиито отговори никого не интересуват, подплатени дебело с интриги. Пропуснах няколко епизода, без въобще да пропусна нещо, имам чувството, че всеки епизод е еднакъв с предишния. Айде, да печелят най-загубените Данчо и Ели и да започваме да тъпеем на Черешката. Гледам, че започва подобаващо - тунингована фолк певица посреща гости в заведение.

# 492
На мен ми иска да дават повече от взаимоотношенията в къщата, непринудени такива, не режисирани. Така оставаме в неведение за някои неща.

Много жалко , че няма да видим свекървите 😀

# 493
Явно във вчерашната игра, последен е бил този който не трябва да отпада и са решили играта, да е само за пари Joy

# 494
Нова игра - Мост над реката. Изглежда ми трудна. Май пак теглото на участниците има значение.
Мишето и Венци много се трудиха пак, пак ще са първи.

Общи условия

Активация на акаунт