Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 28 802
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Честит да е Максим ,да расте здрав и щастлив! Черпя ви всички виртуално с парче торта за роженият ми ден! Като се замисля тази година съм чорлава вкъщи ,нямам време даже да ям ,но по-щастлива не съм била! Имам си две дечица момче и момиче какво повече да искам!

# 676
Mahur честито рожден ден Gift Heart
Много здраве щастие и късмет Flowers Tulip

# 677
  • София
Mahur, бъди жива и здрава! Много късмет и любов!

# 678
Мерси много Мока! Добре че мъжа ми е завършил висша математика, че ….
Мале очаквайте от мене включвания с паника, ако ни изпишат утре.

Mahur, нека винаги сърцето ти е така пълно! Бъди честита и ти и всички около теб 💐🍀💐

# 679
Аз днес бях на преглед. Всичко с бебчо е наред. Измериха го 2900гр. Прегледа за разкритие беше неприятен, но съм с 2см. В 38г.с. , според АГ няма да изкарам до термин. Аз от друга страна не усещам нищо. Просто чакаме. Пожелавам на всички да гушкат вече здрави бебчета Simple Smile

# 680
Mahur, честит рожден ден! Много здрава и щастлива с двете ти съкровища 😊

На мен пък ми омръзна който ме види да пита "Айде няма ли да раждаш"
Ми и аз това се чудя. Ама какво да правя? Съквартирантката не иска да излиза. Явно си е добре там вътре и си кротува.😜

# 681
Честит рожден ден, Mahur! Здрава, щастлива и много обичана!🍀❤️💐

Вече се предадох аз. Явно ще си чакам до 21 и ще ме индуцират и така. Моята така се е разшавала, че вече ми е доста болезнено всяко движение.

# 682
Мина ми първото раздвижване преди малко.
Ами... Боли си. Аз се движа в леглото от обяд, супер лесно, викам си "Оооо, давайте го това раздвижване, че и без това ми писна да лежа, то е фасулска работа". Да, обаче изправена е коренно различно... Не искам да плаша никого, просто аз тръгнах с много грешни очаквания и останах шокирана 😁 Разбира се, че се търпи, но определено не стават нещата раз-прас както си ги мислех аз. Бавно и постепенно...

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 19:40 от pauly

# 683
pauly пожелавам ти бързо оздравяване.Ще се оправиш,и то бързо.Като се сетиш,че ще гушкаш малката душичка ще ти дойдат силите Heart
И мойто бебе мърда и рита болезнено ниско долу.Върти ли се,намества ли се,незнам,но след 20 години ще му го напомня как ме е тормозил още в корема Grinning

# 684
Това с “Хайде,няма ли да раждаш” ми беше супер досадно и на мен.Хора,които 9 м не са ми писали 1 ред да ме питат как съм ,не спряха да ме питат дали не съм родила 🤦🏻♀

# 685
Милата ,моите ставания също бяха адски мъки , тук и тоалета ме караха да си правя сама долу ,и бебето от първия ден ми я оставяха по няколко пъти ,слагах я на гърдата след час някъде по спомен
Каналите на гърдите ги разработих ръчно ,на ръка цедене ,масажи
Четири дни почти пълен глад при нас само на бисквити карахме ,едно пюре получих на 4 ден ,беше ми рай ,като го хапнах ,толкова се радвах,Чай и вода след отделяне на газове ми даваха чак...
 В Бг пак поне по-рано захранват ,иначе нямаш сили за нищо
На петия ден ни изписаха с малката
Та кофти работа си беше при мен ,мн строго тука
Първите три дни са най-гадни ,после става по-леко
Свалиха ми конците,вече се разхождам (из вкъщи по бебето,за другаде просто нямам време да мръднаа) 😂Сега ме дърпа и опъва още раната само
Корема ми е ,като на бременна,не е особено много спаднал и не знам кво ще го правя

Паули стискай зъби ,мисли за бебчо и ще мине времето бързо след третия ден друго става
Раждане без болка няма,но си струва ♥️
За корема ще се радвам на съвети момичета

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 20:46 от Mims1900

# 686
Паули ставай често и по малко тоест  примерно на всеки час,два  и върви по малко,не се изморявай,това за утре го пиша вече.
Моята съквартирантка видя че става и взе да върви по коридора голяма грешка.
Утре е най-гадно поне за мен така беше....но утре следобед бавничко ще идеш към бебо ❤️

# 687
Мимс, аз нямам представа, но някъде четох, че след секциото коремът е подут. Така че вероятно ще се събере още.

# 688
Мимс, аз нямам представа, но някъде четох, че след секциото коремът е подут. Така че вероятно ще се събере още.
Да много съм подута ,даже след секциото перисталтиката ми беше силна и сякаш още имах бебе в корема от червата беше много странно ,спадна малко,но като бременен е още ..

# 689
Честито на всички нови бебчета!  Да бъдат много здрави, щастливи и гушливи! 💕

Нямах време да наваксам, защото днес (със закъснение от 5 дни) се появи и най-мързеливото бебе в групата - моята прекрасна Марина! 😊 Цели 4.060кг и 52см с най-сладките бузки и много коса.

Индукцията беше ад и не се разминах с епизиотомията, така че ще ви разказвам като се осъзная малко. Но важното е, че успях да си я родя естествено, въпреки че многократно бях на косъм да се откажа. Много силно стискам палци на всички, които все още чакат, бебетата да си тръгнат самички! 💕

Общи условия

Активация на акаунт