Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 28 794
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Аз имам питане, че от сутринта ми се блъска в главата.. Вие как спите сега? От няколко дни спя много
дълбоко (по принцип спя леко), че чак се притеснявам като дойде време в болницата дали ще се събудя бебчо като плаче.
Като станеш майка, и да искаш не можеш да спиш, ако чуеш плач. Аз често се будя още като почне да шава, преди да се е разплакала, но нямам проблем да спя докато тодлъра вилнее и пищи. Grinning
Marisol, как е Луиза? Стискам палци всичко да е наред.

# 76
Първата нощ вкъщи аз изобщо не можах да спя. Детето си спи, мъжът ми и той, аз обаче бях толкова пренавита от всичко, че само се стрясках. Иначе си спя като пън, преди да родя бях почнала да ставам в 10.

Marisol, имаш безкрайно стиснати и от мен палци!

Мис Съншайн, може да са някакви части от тапата това, чувала съм, че при някои не пада напълно, а и може с дни да е така.

# 77
Стискам палци всичко да се нормализира възможно най-бързо, Марисол! 🍀❤️

Аз нямам сила за нищо. Вечер изобщо не мога да спя и не знам какво да правя. Нон стоп се въртя, схващат ми се краката, тежи ми корема и е ад.
Вчера бях будна до 3-4, нон стоп ми излизаха клипчета за раждане или първи дни след раждане и се ужасих от преживяването на някои жени, та си вкарах още стрес в главата.
Гърлото още не ме пуска и него не знам как да третирам вече и ми писва.

Майка ми ме изнервя с нейното "има много време", вчера разказвам как на прегледа не е имало никакви индикации скоро да тръгне раждане и тя ми отговаря: " е то има ужасно много време". Къде го вижда това време не знам. Толкова ми е изнервено, а всички се опитват да ме нервират още повече ей така за цвят.

Помрънках си, извинете🫠🥰

Дени, при теб поне има смъкване на коремчето, аз и с това не мога да се похваля.

# 78
Marisol, стискам палци и аз всичко да е наред с Луиза и много скоро проблемите да са зад вас! 🌸

Аз си спях доста до скоро, но от 2 нощи насам ме е хванала някаква ужасна инсомния и до 4-5 изобщо не мога да заспя, което още повече ме изнервя. И както никак не съм от търпеливите хора, в момента ми е супер трудно да съм спокойна.
Разбира се, и при мен всеки ден някой пита какво се случва, все едно няма да им кажем ако  нещо се случи...
Пращам ви позитивна енергия на всички, ще се справим и с чакането! 💕

# 79
JustLinn смея се с глас винаги на твоите разкази за "има ужасно много време" 😂😂😂

И при мен със спането е голям филм от доста време насам. Будувам до към 03:00, просто не ми се спи. Ставам към 10-11:00, ако нямам някакви задачи мога да си откарам и до 12:00.
Започвам все повече да се вълнувам за първата ми среща с моето пухче, представям си престоя в болницата, подготвям се и за неприятните неща, като например това, че може да не ми го дадат на същия ден след секциото. Не знам как ще го понеса, 9 месеца да си го усещам всеки ден, да си комуникираме и той да си усеща моята близост и изведнъж да ни разделят, много ще ми е трудно ☹️ Но се опитвам да се подготвя и за този вариант. Днес съм на преглед, ако всичко е наред ще ми е последния, а утре на тонове.
Мисля, че на мъничето вече му е доста тясно, защото постоянно се опитва да се протяга, горкото... Обяснявам му как съвсем скоро ще му е широко и ще може да се протяга колкото иска 😀

# 80
Тя и моята майка е такава."А има време до термина".Още не е готова с дрешките за изписването и ме ядосва,че не ги поръча по-рано.А трябва да ми ги даде да ги изпера да са готови.Ама поне имаше голямо желание да ги вземе тя,викам айде.До сега да ги бях оправила 100 пъти.
На мен пък от 2,3 дни взеха много да ми се подуват пръстите на ръцете,пръстена немога да го мръдна.А и краката също.Сега се разхождам навън,едвам се движа.

# 81
Благодаря на всички за хубавите пожелания !

Бързо възстановяване на Луиза !

Само да кажа на мамите,  които са положителни за стрептококи от група Б , че явно не е толкова опасно колкото го изкарват в нета . И аз се бях побъркала , защото съм позитивна още от 13 г.с. и какво ли не прочетох в Интернет .. но тук лекарите бяха категорични , че няма смисъл да се лекуват през бременността.. защото рецидивират в повечето случаи и в деня на раждането пак ще си позитивна .. доверих се на лекарите и нямах проблеми.  Обясниха ми , че в деня на раждането ще ми вливат антибиотик и това ще предпази бебето да не ги хване .
Така и направиха в деня на раждането ме сложиха на система с антибиотик.  Не се предадоха на бебчо .

Така че ако сте позитивни задължително раждане с антибиотик.. дори и да сте ги лекували през бременността , не разчитайте на това .

# 82
На мен сутрин са ми подути пръстите и то предимно на дясната ръка. Махнах си халката да не ме дразни, поне с годежния нямам ядове.
Ние бяхме в Лидл да пазаруваме и нещо слънцето ме напече, жегата вътре в магазина беше доста и за малко да припадна. Сега реанимирам вкъщи, мисля да си пусна щорите и да си легна в спалнята с някой филм.

# 83
Имам чувството,че от няколко дни не е толкова активна като преди.Пак я усещам ,но не толкова често и вечер се будя от мисли.Болницата е в друг град и се чудя дали да отида на тонове или е нормално да не се движат толкова в 39г.с.

# 84
Имам чувството,че от няколко дни не е толкова активна като преди.Пак я усещам ,но не толкова често и вечер се будя от мисли.Болницата е в друг град и се чудя дали да отида на тонове или е нормално да не се движат толкова в 39г.с.

Отиди на тонове ..и при мен се движеше по  - малко ама бях в 40 г.с + 4 . И на тоновете видяха , че при контракция пулса на бебето спада на 80 , 90 , което не е добре.  И доктора ми каза , че тези две неща  - намаляване на движенията и пулса означава че може плацентата да остарява вече .. и решиха да индуцират раждането

# 85
Ами аз не усещам да имам контракции,но ще отида ,ако и днес е така.Иначе имам преглед на термин и казаха,че ще индуцират,ако не съм родила до тогава.

# 86
Момичета днес в 40 г.с. се роди нашата първородна дъщеричка-Милица.Нормалното не се получи и родих оперативно. Три кг и 200 някъде ми казаха ,родих с пълна упойка ,още се освестявам ,по -късно ще разкажа

# 87
Mims1900, честита дъщеричка!!! Желая ти бързо възстановяване, а на Милица едно незабравимо детство, изпълнено с много игри и усмивки! Sparkling HeartPurple Heart

Marisol, кураж и сила!! Вярвам, че всичко ще е наред с Луиза, разбирам колко е потискащо и притеснително, но всичко ще се нареди, пожелавам скоро тревогите да отминат и да се приберете удома здрави и спокойни, за да се насладите на всяка секунда заедно! Hands PrayRevolving Hearts

# 88
Честито, Мимс! 😊 Бъдете здрави и двете с Милица и да има едно прекрасно детство! 🌸 Въобще не е малка бебка.

Относно движенията, и моята девойка я усещам по-мудна през деня (39+4) и малко ме притеснява на моменти, но пък нощем ми разпъва корема във всевъзможни посоки. Ако усещаш голяма разлика, по-добре отиди на тонове за успокоение.

# 89
  • София
Мимс, честита да е Милица! Здрава и безгрижна!
Марисол, дано с Луиза всичко е наред и скоро да се приберете у дома!

Общи условия

Активация на акаунт