Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 28 977
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Реших и аз да се включа! Вече в 39г.с. Close на последния преглед имах 50% омекотяване и без разкритие, даже бебенцето не беше слезнало надолу. И сега опитвам всякакви неща, но уви нищо не действа. Не очаквах честно казано да стигна до тази седмица, че даже и май ще я подмина Laughing И отделно всички вече ме питат “няма ли да раждаш вече”, което допълнително напряга нещата Smiley имам чувството че от този пусти зор да родя, ще пренося… иначе вчера имах разстройство, чела съм, че е един от признаците, но пък и ядох KFC може и от това да е Laughing Иии доста често усещам “lighting crotch”, както и менструални болки … но нищо за сега

# 91
Честито бебче Мимс ❤Да бъде здрава и щастлива!Има страхотни размери само напразно те притесниха ,че е дребна.

# 92
Мимс, честита рожба. Да бъде жива и здрава.

# 93
Честита радост адашче 🌸🎉🎉🎉

Кажете някакъв трик за лесно сядане ставане след секцио....два пъти бяха до мен сега ме юркат аз като пусна единия крак ме стяга всичко....

# 94
Mims1900, честита дъщеря! Да ти е жива и здрава, бързо възстановяване на теб и да се гушкате скоро!
Mimi9999, завърташ се легнала настрани и с едната ръка се избутваш. Не ставай на коремна преса. Болкоуспокояващи дадоха ли ти?

# 95
Ехааа! Честита да е Милица! Радвам се, че сте добре! Възстановявай се бързо и почвай да я гушкаш! Нека бъде здрава, щастлива и безгрижна 🍀❤️🥰

# 96
Браво Мимс.Най-после и ти роди.Честито бебче Heart Жива и здрава да е малката и много да ви радва.Heart И ти се поизмъчи,важното е,че имаш здраво бебе.Бързо възстановяване ти желая Heartpulse

# 97
Мили дами,
Дали някоя от вас ще ражда в Шейново?
Дали имате ценоразпис и списък с необходимите неща за болницата?
Днес ходих на преглед при АГ и тя каза, че ще се мести там.

# 98
Ехаааа, Мимс, честито! 🩷
Много се измъчи ти, но ето че накрая всичко е наред и малката Мили е с прекрасни размери 😊 Бързо да се възстановяваш и да разказваш!

# 99
Mims1900, честита дъщеря! Да ти е жива и здрава, бързо възстановяване на теб и да се гушкате скоро!
Mimi9999, завърташ се легнала настрани и с едната ръка се избутваш. Не ставай на коремна преса. Болкоуспокояващи дадоха ли ти?
Пуснаха ми да към 11 мисля беше ама май трябва пак ....

# 100
Честита поява на бял свят на бебоците от последните дни 💗

Mimi9999, свещички Профенид много ми помагаха. Нека някой ти донесе от близките. Иначе ми слагаха аналгин инжекция, но аз я отказах след първия прием.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 14:16 от LucyFord

# 101
Мили дами,
Дали някоя от вас ще ражда в Шейново?
Дали имате ценоразпис и списък с необходимите неща за болницата?
Днес ходих на преглед при АГ и тя каза, че ще се мести там.

Аз ще раждам в Шейново. Има група във Фейсбук
https://www.facebook.com/share/cefuTazQrvjTpRVV/?mibextid=K35XfP
От тук съм се информирала. 950 лв. избор на екип, избор на акушерка 350 лв., припознаване на бащата в случай, че нямате брак 50 лв., издаване на бележка за бащинство 20 лв., ако желаете ВИП стая 70 лв. Нощувката. За списък някъде намерих в групата стари такива.

# 102
Забравих да похваля EllieFromTheValley. Беше писала по-назад,че са и останали 3 кг да свали.Много се радвам за нея,незнам как е успяла а и незнам колко е качила.Знам,че повечето се свалят още с раждането.Обиколката на корема ми е 105 см, официално съм +20 кг,днес се мерих при АГ.Та тежа 80 кг точно Grinning  Искам и аз толкова бързо да ги сваля,пък ще видим Grinning

# 103
Списък с необходими неща за Шейново
https://sheynovo-ag.eu/za-pacienti/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B5
Отделно, по препоръка на приятелка, раждала там - непромокаеми пелени (или чаршафи се водят, 60х60). Освен пакета памперси, който се дава на болницата, трябва да имате и за като бебето е при вас, тъй като като го доведат дават само по 1.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 13:57 от Gellerbing

# 104
Честито бебче, Мимс! Да е жива и здрава и да расте усмихнато и весело дете! На теб бързо възстановяване и прекрасни първи дни с бебонката! 💐🍀❤

На Луиза бързо възстановяване, дано тревогите бързо да останат зад вас Simple Smile

Много ми е мило да чета за първите ви дни с бебчовците, разказвайте ни още, преживявам го с вас и се вълнувам.

Общи условия

Активация на акаунт