Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 943
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
Междудругото препоръчвам и за мамите пробиотици, особено след секцио. Аз имах много разстроен стомах след операцията и взех Bioplus на Lactofor и много добре ми се отрази.

# 361
Родилите мами, имате ли проблем с потене през нощта? Почти всяка вечер се събуждам вир вода, а в стаята е между 18 и 20 градуса, спя по бельо само и не съм с дебела завивка. Предполагам е нормално заради разбърканите хормони, но е много досадно.. 🥴

Иначе вече можем да се похвалим с първите разходки, Явор си спи като пич през цялото време, явно му е приятно. Добре, че имаме паркове наблизо да се радваме на зеленинката без да се отдалечаваме от вкъщи. 🥰

# 362
Аз съм 38+4 и така като гледам изобщо няма да се получат нещата сами. Имам 10 дни до термин и никакви индикации. Тези дни си седях предимно вкъщи без да си давам зор, защото нещо ме дразнеше гърлото и ме беше страх да не тръгне раждане. Сега пак ще почна да клякам като лудите и да се надявам да тръгне. Умирам от страх и притеснение, ама искам не искам време си е 😅🤣

# 363
Така ли добър ли е и моя тези дни е така,може би ще купя.
Каката дойде ❤️
Първия път я видя без мен,беше първия ден и не можех да ставам.
Сега присъствах на срещата им.Казва тихо да не я събудите,казва,че е много сладка ❤️🍀🍀🍀
Оцветила две момичета барбита на рисунка за подарък ❤️

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 18:11 от Mimi9999

# 364
Родилите мами, имате ли проблем с потене през нощта? Почти всяка вечер се събуждам вир вода, а в стаята е между 18 и 20 градуса, спя по бельо само и не съм с дебела завивка. Предполагам е нормално заради разбърканите хормони, но е много досадно.. 🥴

Иначе вече можем да се похвалим с първите разходки, Явор си спи като пич през цялото време, явно му е приятно. Добре, че имаме паркове наблизо да се радваме на зеленинката без да се отдалечаваме от вкъщи. 🥰

Снощи се събудих все едно съм излязла от банята. И предния път след раждането беше същото, на ден сменям по 3-4 тениски, а по принцип никога не съм имала проблем с много потене.

Браво на Явор, че обича да се вози в количка и да си поспива. Ние правим тези дни опити, но всичките приключват с рев. Огладнее ли няма сила на света, която да го залъже, купих 3 различни вида биберони, нищо не признава, плюе и продължава да реве. 😃

# 365
След като родих голямото ми дете, и аз много се потях по време на сън, докато не се наместиха хормоните. Чак си постилах хавлия върху възглавницата. Сега не ми се случи, като цяло усещам, че хормоните ми са по-кротки този път.

# 366
Аз съм вече 39+2 и нямам никакви индикации за раждане.Вчера направих супер дълга разходка по плажа и изкачих баир ,но момата не ще да излиза.Днес бях на скара сред природата и пак нищо.На всичкото отгоре баткото от днес е с температура и няма на кой да го оставя ,ако тръгна да раждам 🥲

# 367
Казва тихо да не я събудите,казва,че е много сладка ❤️🍀🍀🍀
Оцветила две момичета барбита на рисунка за подарък ❤️
Оййй много сладко ❤️
Надявам се и аз първата среща на моето пате с кака му да мине гладко 🤞
Мими, само по 2ма ли влизат при теб на свиждане? От 17:00 до 18:00 ли е?

# 368
Аз нямам много посетители,само мм,нашите и каката и ги инструктирам отделно да влизат и с маска особено днес вече с бебето.Та влизат нашите-двама с каката,после излизат и мм с каката и така не искам мн хора на главата ми,а и мисля че така пишеше по двама.
И също така бебето го позват на баби и т.н само с присъствието на бащата като не може още да ставаш.

# 369
Момичета, моля ви дайте съвет за главоболие. Отвратително  ме боли глава, даже се съмнявам, че е от зъб, защото ме боли само вляво нагоре. Направо ми сковава главата. Парацетамол не ми помага. Пих вода, май, мерих кръвно, нищо не действа. Почти 39-та гс съм.

# 370
Аз съм 36 седмица и най-интересното е, че до сега месец и повече бях със стягане ниско долу, а сегаа спря Joy

# 371
Следобед като я сменях имаше кръв на пъпчето малко се шокирах (още не е паднало)...голям страх ме гони.Извиках ги и го обработиха със спирт и спрейче

# 372
Аз от един уебинар бях чула, че е възможно да има кръв, не било притеснително. Ама съм сигурна, че като видиш и те хваща страх и паника. Какво спрейче използват?

Моя бебок откакто се обърна седалищно така жестоко ме ръчка особено вечер, че правя тренинг за неспане Joy

Вие колко бутилки си взехте за вкъщи и с какви биберони са? (че нещо ме замислиха - шише за мляко ако е на АМ, шише за вода..)

# 373
За главата на мен нищо не ми помага, единствено да си легна на тъмно и тихо, а ако е от зъб никаква идея. Бяха чела, че при болка в главата много помагало да си потопиш краката в топла вода и да седиш малко време, не съм го тествала и не знам дали помага.

Ние сме взели 3 шишета от един комплект на авент, колкото да имаме ако се наложи. Вече ако ще е на АМ ще ги купуваме поетапно за да видим какво ще и бъде удобно.

# 374
Масаж на главата си правя ,като ме боли и на челото ,от страни и на слепоочията ,за болка в зъба съм слагала от външната част на лицето върху въпросния зъб памуче с ракия и ми е помагало до ,като се реши проблема

Общи условия

Активация на акаунт