Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 936
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
Едно голямо стъклено и едно малко
Едно голямо пластмасово.

Спрея е този,нз дали има друг изобщо
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010026867

# 376
За главобол - много вода, проветрение на помещението, масажи. Не знам друго хапче, освен парацетамол.

# 377
Спрейчето е чудесно, на Анна ѝ падна пъпчето вече, една седмица след раждане. Не съм вземала спирт изобщо.

Ако сте на АМ ще ви трябват повече шишета, особено като трябва да имате готови за следващо хранене. Иначе трябва да бързате да миете и стерилизирате постоянно. Аз почнах с 4, вече съм с 8.

# 378
И аз имам главоболие от няколко дни  и мисля,че е от слънчевите изригвания.Нищо не пия,минава от самосебе си.
За потенето да кажа,аз също много се потя,но през нощта.Събуждам се цялата мокра.Това може би ме дехидратира и съм много жадна през деня.

# 379
Ох момичета, нямало по-хубаво чувство от това да си гушнеш детенцето и да се грижиш за него... да си го гледаш как сладко спи това малко съвършенство...Просто уникални моменти, уникални емоции 🩷🌸💗

# 380
  • София
От вчера съм в двойна стая и Гого си е при мен. Взимат го само за тоалет. И за през нощта го оставих. Големи приключения. Иска да ми спи само в ръцете. В момента в който го поставя в леглото и рев. Гушна го и се успокоява. До малките часове така. Слагам на гърда, давам от шишето. Хапва си, засуква. Но нямам нищо все още. Накрая му пуснах бял шум, че едвам гледах и ме наболяваше раната. Успокои се, аз дремнах 2 часа. Ще се напаснем. И за двама ни е нещо ново.

# 381
И аз ще раждам там, секциото ми е планирано за следващата седмица.

Момичета, аз се чудя с какви дрешки изписахте бебоците в това странно време? С лятна пелена или зимна?

Някоя планира ли да ражда в Майчин дом София?

# 382
Днес нещо ме избива на емоции, та ще си кажа. Като влязох във форума не съм очаквала да ми е толкова вълнуващо и приятно. Не се познаваме с вас, а сте ми някак близки, радвам се когато ви се роди бебчето, притеснявам се когато някоя има проблем. Странна работа.
Това беше от мен - желая ви прекрасна неделя! Heart

И въпрос, че се оказах неподготвена.. как мислите да правите мляко като се приберете с бебчета вкъщи - кана за вода и смесвате, нагревател за шишета?.. нищо не съм купила и приятелка ми се скара, че не съм подготвена.

# 383
Em22, с баткото карах на смесено хранене, та правех следното - преварявах чешмяна вода на котлона в по - голямо количество и пресипвах в шише да не си играя постоянно. Като станеше време за хранене сипвах водата в шишенце и я топлих в нагревателя.

# 384
Ох момичета, нямало по-хубаво чувство от това да си гушнеш детенцето и да се грижиш за него... да си го гледаш как сладко спи това малко съвършенство...Просто уникални моменти, уникални емоции 🩷🌸💗

Даа а ,това е чудо просто ,най-великото усещане на света просто😍
Нас днес ни изписват ,отиваме си у дома с нашето щастие ,което толкова много ни измъчи от тревоги ,дори мислихме ,че по-рано ще се роди ,риск в 26 г.с. ,с риск от спонтанен аборт в началото вече се гушкаме.Благодаря на бог ♥️
И вие всички да сте живи и здрави и да се радвате на прекрасните създания ,които 9 месеца са растяли под сърцата ни!
На мамите на ,които предстои ,скоро ще бъде ,не се притеснявайте ,умирах от страх признавам си ,като ми беше за първи път ,но ето минава и се забравя .Дори болката забравяш ,като си видиш детенцето и ти идват огромни сили.Успех и леко раждане на вас ,скоро и вие ще гушкате своите чудеса😍

# 385
Yana.KS, по същия начин е и нашия човек като огладнее. 😀 Затова вчера излязохме веднага след като го нахраних, да ми е мирна главата следващите 2-3 часа и въпреки това взех едно шишенце изцедена кърма с нас за всеки случай. 😄

# 386
Ние купихме един нагревател за затопляне ако се наложи.

И на мен всички сте ми много мили и ви се радвам. Казвала съм го и преди, че не съм по форумите, обаче ми бяхте голяма подкрепа през цялата бременност.
Та благодаря ви за цялата емоция и дано всички се радваме на здрави и пухкави бебета

# 387
Аз също започнах да пиша тук, когато забременях и не съм била активен член на форума преди това. Но също си ви чувствам близки, радвам се с вас за бебетата ви и сте ми били огромна подкрепа, когато съм имала нужда ❤️

# 388
И въпрос, че се оказах неподготвена.. как мислите да правите мляко като се приберете с бебчета вкъщи - кана за вода и смесвате, нагревател за шишета?.. нищо не съм купила и приятелка ми се скара, че не съм подготвена.

Аз взех розовата вода Бебелан един стек, но пак я преварявам в кана. Като я затопля там, слагам в термос и държи 8-10 часа.

Много сте сладки всички ❤️ И аз нещо съм емоционална откакто сме у дома, рева за щяло и нещяло, а хич не съм такъв човек по принцип 😁

# 389
  • София
Днес ни показаха как се сменя памперс и се къпе бебето. И от двете имам представа, работя с деца. Малкият обаче не се зарадва на къпането. Дано вкъщи го заобича. Още като започнаха да го събличат и се разрева. И аз щях да ревна. От болницата ни дадоха и чанта с подаръци. Козметика на Хип и Мустела, комплект за изписване ( не че нямам), на Омнибиотик някакви неща в хубав несесер. Приятно изненадана останах.

Общи условия

Активация на акаунт